Microsoft atvēris vietni Outlook.com, kas pēc būtības tas pats Hotmail vien ir, bet modernā Metro dizainā, un paredzēts vispirms Windows 8 lietotājiem. Visiem, kam jau ir MSN Messenger vai Skydrive lietotāja konts, Outlook profils tiek ģenerēts automātiski - tas ir apmēram tas pats, kas universālais Google konts. Uz Outlook.com var savilkt vienuviet dažādus e-pastus, lai nevajadzētu staigāt pa e-pastu lapām.
Inbox mape darbā ir ļoti ērta darbam uz platformāta monitoriem, un ir ļoti līdzīga Windows Mail klientam Windows 8 vidē. Pieejami arī habi, kas no e-pasta vietnes ļauj lietot sociālo tīklu personu katalogu, kalendāru un Skydrive.
Habā People var pievienot draugus no Facebook, Google+, LinkedIn, kā arī izveidot apvienotos profilus (ja draugs vienlaicīgi ir, teiksim, FB un G+).
Tomēr pats interesantākais ir - Outlook.com būs pieejama Skype web versija, kas atbrīvos no vajadzības instalēt lagaino un resursrijīgo Skype programmatūru. Jaunums jau esot tikpat kā gatavs. Pēc pirmo Outlook web versijas lietotāju atsauksmēm, tā esot ļoti ātra.
Pameģināju un jau pirmajā reizē bija PAGE TEMPORARY UNAVAILABLE kļūdas ziņojums Tas jau ir pilnīgi saprotams - tas ir Microsoft Es palieku pie GMail Google ruls
Pirmo reizi piereģistrējus kaut kur, kas ir saistīts ar microsoft (ne kādu stereotipu dēļ nē, vienkārši nebija vajadzības). Izdomāju beidzot reģistrēt e-pastu "vards.uzvards" un kapēc gan lai tas nebūtu iekšu outlook? Ja tāpat man viss iet caur thunderbird. Un ja es vēl varu piemest klāt un brauzerī uzreiz vienā lapā ieraudzīt arī savu veco ģīmeilu un vajadzības gadījumā pievienot vēl e-pastus - why not? Izskatās, ka es šito varētu arī lietot
Galvenais ir atcerēties un laikam poie bookmarkiem jāpiemet gmail vietā outlooks ;D
+ man jau web versijā ir apnicis gmail zilais "bars", kurš rāda "ielādē jūsu e-mail" or smth ;D
un btw, skydrivā ir oficiālais microsoft office un to var bez maksas izmantot?
Nevajadzēja ne 5 vai cik gadiem paiet, ka atjēdzās skype web versijā palaist... Tas ir krietni labāks risinājums manā uztverē.. ja nē, šad tad pieslēdzos caur imo.im
_________________ Oh My God = OMG
Ak Mans Dievs = AMD
samurajs : 1 Augusts 2012 8:48:19
Tomēr pats interesantākais ir - Outlook.com būs pieejama Skype web versija, kas atbrīvos no vajadzības instalēt lagaino un resursrijīgo Skype programmatūru. Jaunums jau esot tikpat kā gatavs. Pēc pirmo Outlook web versijas lietotāju atsauksmēm, tā esot ļoti ātra.
Sīkāk lasām Outlook blogā.
Rūdolfs Caune : 1 Augusts 2012 9:11:10
Edgars Blūms : 1 Augusts 2012 10:03:46
jurgenz : 1 Augusts 2012 10:30:51
samurajs : 1 Augusts 2012 14:30:51
jurgenz : 1 Augusts 2012 14:41:20
valters.vasilis : 1 Augusts 2012 15:12:41
Aldis : 1 Augusts 2012 23:22:56