CyanogenMod 7.2.0 pieejams lejuplādei | Notepad.lv

serveris.lv

CyanogenMod 7.2.0 pieejams lejuplādei

Android CyanogenMod

1. samurajs : 19 Marts 2012 17:52:17 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

CyanogenMod šogad iepriecinājis ar pirmo mažorversiju 7.2, kura, lai gan skaitās RC1 stadijā, esot pilnībā pabeigta un ieteikta uzstādīšanai tālruņos. Finālversijā nekādu izmaiņu nebūšot, tiek veiktas pēdējās kļūdu pārbaudes.

ImagePavisam CyanogenMod 7.2.0 būs uzstādāms uz 69 tālruņu modeļiem (no tiem 20 nākuši klāt tagad). Jaunpienācēju vidū ir Samsung Galaxy Ace, Mini, Epic; LGE Optimus Black, 3D, Hub, Pro, Sol, One; Motorola Atrix; Sony Ericsson Xperia Live, Pro, Active; Huawei U8150.
    Zināms, ka nākamā versija CyanogenMod 9 jau būs veidota uz Android 4.0 ICS bāzes. Ar ko tad būs pievilcīgs CyanogenMod 7.2? Ar to, ka tanī portēta daļa no jaunajām ICS funkcijām. Tā kā CM 9 tik drīz vēl nesagaidīsim, interese par 7.2 varētu būt.

Pilns atbalstāmo ierīču saraksts un lejuplāde - mājaslapā

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

2. serveris.lv
  3. berils : 19 Marts 2012 19:21:24 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

cm7 vai cm 9 , nevis kautkādus vēl tur pus iemauktus zirgus !

4. robcixx : 19 Marts 2012 22:33:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Jeeej.. mans mobziz ir jaunpienācēju vidū ;)

5. buldozers : 19 Marts 2012 23:21:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Fak... es tieši vakar uz sava uzliku kaut kādu kreiso CyanogenMod`u un visu sakonfigurēju.

6. dzhonsons : 20 Marts 2012 6:04:14 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tam ir tāda iespēja kā eksportēt/importēt iestatījumus.

7. pilsonis.zarins : 19 Marts 2012 23:27:38 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Jāsaka ka androīdos esmu pilnīga "0", varbūt kāds var iepostēt sakarīgas pamācības angļu vai latviešu valodā ar aprakstiem par rootošanu un modiem, to benifitiem, riskiem, etc? Būšu pateicīgs par info gan kā video, tā arī teksta veidā :-)

8. berils : 20 Marts 2012 0:19:19 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kods:
    iepostēt sakarīgas pamācības angļu valodā

welcome , XDA-Developers . atrodi savu telefonu forumā.... un tu esi iemācijies atrootot , un pārējo štelli par savu tel ;) . Es savu pirmo tel. [nerātno P500 ] nobeidzu līdz dead mode , un man pat nepateica ka biju rūtojis , un veiksmīgi iedeva jaunu !

9. RicoPico : 20 Marts 2012 13:55:58 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es te jau kādu laiku ostos šī ROMa virzienā http://bit.ly/GC4mTF . Rādas gards, lai gan ļoti trūkst zvana ierakstīšanas f-jas, kura bija 9.5 versijā.

Šobrīd sēžu uz v10.2. Gļukains un bremzīgs pēc velna.

10. Tmkks : 20 Marts 2012 21:14:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es pašlaik jau ļoti ilgi turos pie šī ROMa: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098849
    Visstabilākais ROMs, kas man līdz šim ir bijis. Vnk pārāk labs! ;D

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas