Microsoft izdevis Xbox Companion WP platformai | Notepad.lv

Microsoft izdevis Xbox Companion WP platformai

Microsoft Xbox WP

1. samurajs : 8 Decembris 2011 9:35:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vakar par prieku Xbox cienītājiem Microsoft izdevis lietojumprogrammu Xbox Companion, kas dos iespēju vadīt spēļu konsoli tieši no Windows Phone viedtālruņa. Programma dos iespēju palaist spēles, atrast vajadzīgo media failu uz tālruņa displeja ar sekojošu atskaņošanu uz konsoles, kā arī veikt Xbox kā atskaņotāja attālinātu vadību.
    Xbox Companion aplikācija tiek izplatīta bez maksas, vienīgi nepieciešama reģistrācija ar Windows Live ID.

Līdz ar šo prezentēta arī pirmā Xbox Live aplikācija iPhone, iPod Touch un iPad lietotājiem. Tagad Apple ierīču lietotāji varēs pārskatīt un salīdzināt sasniegumus, apmainīties ziņojumiem ar citiem Xbox Live lietotājiem, mainīt savus 3D avatarus, rediģēt profilu, lasīt Xbox Spotlight paziņojumus.

Avots 1, 2

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

2. serveris.lv
  3. Ralfie : 8 Decembris 2011 11:15:41 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es gan savu Xgovi nelaižu wifi ganībās.. M$ sašņorēs vēl un nobloķēs tesmeni!

4. Raivix : 8 Decembris 2011 20:14:52 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tad pārstāj būt par pirātu un nebūs jābaidās no M$!

5. msh : 8 Decembris 2011 23:16:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

It kā pirātisms būtu vienīgais iemesls kādēļ flašot diskdzini un/vai uzlikt resnajai 360. xkaste jtagu...

6. Aldis : 9 Decembris 2011 0:03:29 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kāpēc skrīni uzņemti ar iPhone vai iPad? Respektīvi iOS? WTF!?!?! Bet te runāts par kaut kādu WP?? o.O

P.S. - uz iOS šī programma saucās "My Xbox Live"

7. Ralfie : 9 Decembris 2011 17:04:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Atvaino, bet LV apstākļos.... lielākā daļa to nespēj izdarīt. Arī es to skaitā..

PS. man ir jaunā kaste ar kinektu - tāpat saucu par govi.. un vēl, kurš normāls cilvis pirks kinekta disku te pa 20-40 latiem?! Par to naudu man sanāk 20 Verbatim diski ar 20 ripotām spēlēm..

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas