Prezentēts Motorola Milestone 2 | Notepad.lv

Prezentēts Motorola Milestone 2

1. samurajs : 1 Septembris 2010 15:19:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ImageŠodien Motorola oficiāli prezentēja viedtālruni Motorola MILESTONE 2, kas būtībā ir Droid 2 Eiropai domātā versija. Atšķirībā no ASV varianta, Milestone 2 darbosies mums pierastajos tīklos GSM/GPRS/EDGE un UMTS/HSDPA.

Tālrunim ir 3,7" 854х480 pix kapacitīvais sensoru displejs, TI OMAP 1 GHz procesors, 5 MPix kamera ar autofokusu un dubultotu LED zibspuldzi. Ir arī iespēja uzņemt 720P video, GPS čipsets, komunikācija caur Bluetooth 2.1 un Wi-Fi 802.11n.

Ērtam darbam internetā kalpo izbīdāmā QWERTY klaviatūra. Vēl Motorola MILESTONE 2 satur 8 GB zibatmiņas, 512 MB RAM, HDMI izeju, 3,5 mm austiņu ligzdu, un 8 GB microSD atmiņas karte nāk līdz komplektā.
    Ierīci pārvalda Android 2.2 ar MOTOBLUR interfeisu. Ir arī Adobe Flash 10.1 atbalsts.
    Veīkalos Motorola MILESTONE 2 parādīsies š.g. pēdējā ceturksnī, par cenu vēl informācijas nav.

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

2. Serveris.lv
  3. Jaunzems : 1 Septembris 2010 15:31:19 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

šis gan jaukiņš padevies! būtu rocība, paņemtu tādu!

4. Obsid' : 1 Septembris 2010 16:00:15 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Smuks, bet klaviatūra man liek mulst, flagmanim vajadzētu ko ērtāku, nevis šo.

5. usins : 1 Septembris 2010 19:40:24 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man gan šķiet, ka ir labi, k ir taustāma klaviere. Tomēr ir ērtāk un ātrāk. Esmu pāris patestējis.
    Aparāts tiešām labs padevies. Bet Samsung Galaxy ar neatpaliek.

6. Ralfie : 2 Septembris 2010 8:35:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ja tā search poga labajā stūrī nav atslēdzama, vai maināma tās funkcija, tad būs liels FAiL ..bet savādāk arī patīk

7. Evers : 3 Septembris 2010 11:19:41 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kāds gan tur fail, cilvēkam, kam tāds aparāts nebūs tikai krāna adapteris, meklēšanas podziņa būs makten noderīga. Man ar piedur šitas aparāts, bildes vedina uz sajūtu, ka aparāts ārēji ir kvalitatīvi nostrādāts.

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas