Kāpēc interneta komentāri ir negatīvi? | Notepad.lv

Kāpēc interneta komentāri ir negatīvi?

1. Element : 29 Jūlijs 2010 19:09:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Lasāmviela brīvajam brīdim:
    http://tinyurl.com/32tr9a2
    Kurai grupai piederi Tu?

2. buipisLV : 29 Jūlijs 2010 19:24:12 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Desmitā grupa. Bērni vai pusaudži (vai arī pēc pases pieaugušie, kas iestrēguši šajā vecumā), kuru negatīvais komentārs bieži vien nozīmē tikai vasaras brīvlaika garlaicību un to, kāda ir saskarsmes/attiecību ētika viņu ģimenē.

Lai gan - negatīvus komentārus rakstu ļoti, ļoti reti.

3. grisha : 29 Jūlijs 2010 19:32:48 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Viss, ko man atveera: 400 - Bad Request

4. Crow : 29 Jūlijs 2010 20:00:45 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Cik nu interesanta, cik nu ūdens... piederu pirmajām septiņām grupām.
    There are two kinds of people: those who divide people into kinds, and those who don't.

5. Mr.Death : 29 Jūlijs 2010 20:00:57 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man jau labaak patika, tas toreiz bootaa vai datuvee (ja godiigi neatceros) ievietotais raksts par katru lietotaaja tipu, kuram klaat pielikta taada smuka karikatuura. Kaadam veel ir palikusi atminjaa saite uz to garadarbu?

6. TokRa : 29 Jūlijs 2010 20:06:29 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

7. grisha : 29 Jūlijs 2010 20:11:37 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

kaapeecto linku never valjaa?

8. Crow : 29 Jūlijs 2010 20:18:19 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

grisha rakstīja:
    kaapeecto linku never valjaa?

Tāpēc, ka url-shortenings ir nīstama slimība un interneta piediršana. Lūgtum tev:
    http://www.mango.lv/zinas/nejedzibas/redakcija/kapec-interneta-komentari-ir-negativi.m?id=33274171

9. _Mo3_ : 29 Jūlijs 2010 23:49:48 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

am, laikam gan ne pie vienas grupas nepiederu, jo negatīvus komentārus parasti vispār nerakstu, ja nu vienīgi, kad savādāk nevar!

10. aoma : 30 Jūlijs 2010 7:28:50 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tai rakstā ne tuvu nav izvērtēti visi varianti
    Man personīgi ir svarīgs pirmais iespaids - respektīvi, kā cilvēks izklāsta savu problēmu. Ja tēmas apraksts ir kaut kādā greizā vervelējumā bez pieturzīmēm un ar idiota cienīgiem nepareizas angļu valodas iespraudumiem, nu nevaru tādam, kā kādreiz teica ''kārklu vācietim'' pienācīgi un laipni atbildēt, lai gan ne tuvu neesmu nekāds nacionālists, drīzāk otrādi.

11. grisha : 30 Jūlijs 2010 17:04:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

PAldiesCrow,bettapat sakakaBAd request....
    Eh,iztikshu.

12. KoЯn : 30 Jūlijs 2010 17:14:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

pavirši pārlasot ieskaitīju sevi visās izņemot 6. un 10.

13. Nikkys : 30 Jūlijs 2010 18:43:28 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nezinu, dzīvē esmu liels optimists, brīžiem - pat pārāk.
    Savos komentāros negatīvismu nesaredzu, iespējams, tāpēc, ka zinu, ar kādām emocijām tas veidots.
    Ja gribas kādu lamāt, un dusmoties par kaut ko, uzskatu - labāk nerakstīt (dzīvē nerunāt) vispār.
    Piedomājot - tā metode strādā burvīgi, vēlāk .. pat nepiedomājot.
    Labots: aizmirsu pieminēt - komentāri mēdz būt pārāk nopietni, pats esmu saņēmis "draudzīgus aizrādījumus" par to, teiksim, kādā izklaides tēmas komentārā, bet tādi tie veidoti ir tikai tāpēc, lai būtu grūtāk citiem pārprast.

14. drunk_lizard : 30 Jūlijs 2010 19:55:04 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Labs jautajums...
    Uz šo nav viennozīmīgas atbildes :>

Piemeram es dziļi ienīstu pašpasludinātos indigo. Tadu ir ap 70% jebkurā interneta resursā.

Es nekomentēju neko delfos, apollo, tvnetaa...
    riebj komenteet arii advanceetakos resursos. dakuja indigo...

es varu pilniigi nopietni pastaastiit atrisinaajumu lielaakajam vairumam probleemu, bet jeega no taa nekaada...
    nu nesaprot indigo beerni NEKO, ****!!!

gaisjaa naakotne, HULJI....

15. samurajs : 31 Jūlijs 2010 8:12:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kods:
    Idioti ir sabiedrības aktīvākā daļa!

Tas, manuprāt, izsaka visu...

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

16. Nelabojams : 31 Jūlijs 2010 9:50:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

drunk_lizard rakstīja:
    Labs jautajums...
    Piemeram es dziļi ienīstu pašpasludinātos indigo. Tadu ir ap 70% jebkurā interneta resursā.

Nu 70% varbūt ir stipri pārspīlēts, bet pretīgi gan viņi ir. Un tik ļoti sevī iemīlējušies, ka pat visinteliģentāko aizrādījumu uztvers kā nāvīgu apvainojumu savai ģenialitātei. Tāpēc vislabāk sekot ķirzaka paraugam un īsi un konkrēti aplikt viņus ar kādu rupjību (lūk, konkrēts izprovocētu negatīvo komentāru avots). Tad viņi mēdz apvainoties un gadās, ka uz kādu laiku aizveras, bet labāk gan būtu gājuši mežā nosalt

Ir nācies tādus arī dzīvēs sastapt - nu, ...

17. KoЯn : 31 Jūlijs 2010 10:18:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tik ilgi, kamēr internetam ir brīva pieeja, nav nekāda pamatojuma sūkstīties, jo labāķ nepaliks :>

18. Mr.Death : 1 Augusts 2010 0:29:14 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

atgriezjoties pie teemas, kaut kaa izlaidu sjo punktu, taa meitiesja staastiitajaa:

Citēt:
    Sestā grupa. Cilvēki, kuri ir neapmierināti ar savu intīmo dzīvo. Seksuālā enerģija piemīt katrai dzīvai būtnei, ja tā ir garīgi un fiziski vesela. Ja nav kur pilnvērtīgi un atbilstoši šo enerģiju pielietot, tad rodas vai nu kas radošs un pat ģeniāls (mākslas pasaulē tam ir neskaitāmi piemēri), vai arī cilvēks šo enerģiju sublimē negatīvās izpausmēs - agresijā, naidā utt.

izskataas, ka par tik negatiivaam atbildeem uz jautaajumu "par negatiivajiem komentaariem internetaa" vinjai pasjai probleeema, mhhhhhh. vajag vienkaarsji kaartiigi izbirsteet visos cokumos. :> kaada h** raznjica seksam ar radosjo un maakslas pasauli? aktu ziimeesjanaa varbuut - vecis siekalodamies uzziimee savu sapnju sievieti (vai veci, mhhhh) un rada meistardarbu, bet citur nu nekur. nu nekur!!!!

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas