Notepad.lv saiets | Notepad.lv

Notepad.lv saiets

1. web33 : 10 Jūlijs 2010 20:14:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sveiki .
    Vai notepad.lv rīko kkādus saietus,vaidzētu uzrīkot ,ko sakat ?
    kopistiski nobalsot par konkrētu datumu,vietu un aizet ....

2. Evers : 10 Jūlijs 2010 20:21:32 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Visi beidzot varēs izkauties! Operistu galdiņš pret Firefoxistu galdiņu utt. :>

3. root : 10 Jūlijs 2010 20:26:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ideju atbalstu :>

4. Jaunzems : 10 Jūlijs 2010 20:30:35 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

web33 rakstīja:
    Sveiki .
    Vai notepad.lv rīko kkādus saietus,vaidzētu uzrīkot ,ko sakat ?
    kopistiski nobalsot par konkrētu datumu,vietu un aizet ....

ah tad tev pietiek drosmes tikties face-on-face?

5. daGrevis : 10 Jūlijs 2010 20:40:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

*nodzeršanās* =D =D

http://twitter.com/#!/daGrevis
    http://last.fm/user/daGrevis
    http://ask.fm/daGrevis

http://dagrevis.lv/

6. daGrevis : 10 Jūlijs 2010 20:42:11 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Bet problēma: Augstais gals dzīvo Liepājā. Pārējie (lielākā daļa) - Rīgā. Kādam vajadzētu kur braukt... Bet uz vienu dienu - var jau... =)

http://twitter.com/#!/daGrevis
    http://last.fm/user/daGrevis
    http://ask.fm/daGrevis

http://dagrevis.lv/

7. Element : 10 Jūlijs 2010 20:42:40 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Atbalstu!

8. Crow : 10 Jūlijs 2010 20:57:04 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Naēē, mēs visi esam eksperti makarongalvas. Izkauties vien sanāks, bet tā kā esmu nedzērājs, tad es visvairāk dabūšu pierē Njā, enīvej, atbalstīt ir viens, bet reāli sarīkot tā, atrast kur un kad... close to impossible, nē?

9. aoma : 10 Jūlijs 2010 20:59:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Šādi mēģinājumi bijuši jau neskaitāmas reizes, (citus portālus ieskaitot).
    Parasti viss beidzas ar teorētisku mutes virināšanu, bet, kad vajag sākt saskaņot galus, tad arī visi interesanti notinas kā žīdi pa Miķeļiem.
    (pieļauju, ka lielākie aktīvisti pat nesaprata manis doto alegoriju)

10. WerNeo : 10 Jūlijs 2010 21:34:57 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Gatavs piedalīties. Protams tikai vajag kādu organizatoru, kas gatavs sameklēt tusa vietu (tādu, lai no visiem nokļustams viegli)... Lai nav no Daugavpils kādam jādodas uz Ventspili (un otrādi). Vajag arī uzreiz veidot sarakstu, kas būs... un vienoties par naudiņām, kas no katra dalībnieka.

11. elvisburdajs : 10 Jūlijs 2010 22:10:58 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kāpēc ne! Tomēr aomam ir taisnība..

"Kašķēsies notepadā, parādīsim pa TV " /foxsk8@notepad:~$/

12. linx : 10 Jūlijs 2010 22:29:28 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Esmu par, tik vajadzētu tikties Rīgā, jo, ja braucam no dažādām LV pusēm, tad Rīga būtu vistuvāk visiem, lai tiešām nebūtu tā, ka no D-pils uz Ventspili jādzenās kādam

13. aoma : 10 Jūlijs 2010 22:38:09 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Rīga kā tusiņa vieta ir kārtējā laucinieku diskriminācija, tusam jābūt brīvā dabā, kaut vai Siguldā vai jebkurā citā skaistā Latvijas novadā.
    It kā jau teorētiski arī pats tam nebūtu pretī, bet būdams klīnisks skeptiķis, veiksmīgam saieta iznākumam neticu

14. linx : 10 Jūlijs 2010 22:41:25 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

aoma rakstīja:
    Rīga kā tusiņa vieta ir kārtējā laucinieku diskriminācija, tusam jābūt brīvā dabā, kaut vai Siguldā vai jebkurā citā skaistā Latvijas novadā.
    It kā jau teorētiski arī pats tam nebūtu pretī, bet būdams klīnisks skeptiķis, veiksmīgam saieta iznākumam neticu

Man nekas pretī nebūtu kaut vai Valmierā (jo pats no turienes nāku ), bet tad sāksies fleims par to, ka vienam tuvāk, citam tālāk, nav godīgi un tamlīdzīga ņaudēšana. Labāk darīt tā - sadalīt ko kurš dara (protams no tiem, kuri plāno ierasties), tas, kurš atbild par vietas izvēli tad arī lai izvēlas labāko variantu priekš visiem ;)

15. web33 : 10 Jūlijs 2010 22:46:50 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tusam jānotiek pie dabas krūts,Rīga nebūs tā labākā vieta .+ ar visu galdu,pirti un .t.t. tā lai ir pa zolīdam. Samuraj dari kko ....

P.S Laižu uz bauska country ;)

16. shady : 10 Jūlijs 2010 23:06:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Lielākai daļai ir ģimenes, darbs, otrs darbs - neatliek laika pat savām lietām. Braukt uz tādu "tusiņu", kas prasa laiku, naudu un bez pazīšanās, noteikti atturēs lielu daļu portāla cilvēku. Negribu izklausīties "nepozitīvs", bet aoma runā gudru runu. Ja tāds tusiņš notiks, tad visticamāk savāksies tie, kuriem vel joprojām veikalā pērkot aliņu paprasa pasi, un rezultātā būs viens dzerstiņš, un neklātesošo ap...šana. Un Nez kurš LV punkts būtu vidējais proporcionālais, ja ne Rīga, jo man liekas, ka Rīgas rajons ir bagātīgāk pārstāvēts, un braucot no V-pils Rīga ir tuvāk nekā, piemēram, Sigulda. Man jau nekas pretī, bet šaubos vai tur kas iznāks. Reālāk ir saorganizēties kādā alus sētā, jo kas tiks tiks, kas ne, paši vainīgi (neatkarīgas izmaksas no skaita). Un kad sapazīsies tauta tuvāk, tad var ziemā rīkot pirti, jo šitanī karstumā pat uz haļavu es neparakstītos līst pirtī.

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

17. Jaunzems : 10 Jūlijs 2010 23:13:58 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

galvenais, lai tur būtu wi-fi

18. migors : 11 Jūlijs 2010 1:36:26 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

kā būtu ar teltīm? kādā visiem pieņemamā punktā? varam izveidot kadu aptauju kur uzdodam jautjums kurš būtu ar mieru un kur un tād jau ja ir skaits var vienoties tālāk

19. grisha : 11 Jūlijs 2010 2:04:36 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Labppraat pieteiktos, bet taallss ceeelljsh. Robertu ljoti gribeetos apskatiit vaigaa. Tik ljoti aktiivs jaunietis, tikai rezultaati nekad nav.

20. richijs : 11 Jūlijs 2010 8:43:28 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Reāli šadu tusu noorganizēt dibensāpes kvadrātā organizātoram, jo vienkārši kad vajadzēs vākties kopā gribētāji mistiski pazudīs...

P.S Manas pārdomas:
    Par pirtīm jūsmo tikai tīņi, jo reāli nekas kruts jau nav pirtī labāk kautkādā kafē, krogā pasēdēt pie alus kausa parunāties un ar pa dienu, vakaru neviss visu nakti līdz rītam. Lai pēcāk no sievām draudzenēm nedabūtu zilu aci

21. ob1 : 11 Jūlijs 2010 10:23:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Varētu jau... tik kādam jānoorganizē...
    Ja kas, tad varu paķert autiņā kādu līdzi, ja tuss notiek Liepājas pusē.

22. foxsk8 : 11 Jūlijs 2010 10:36:20 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Reāli viena problēma atkristu, tas ir ar vietas izvēlni, to varētu uzlikt no sava gala, kā nekā mani lauki:

Info šeit:

http://www.viss.lv/?p=120397

Pie Jūras, ir kur palikt, gan mājās, gan var uzsliet telti, izmest kādu loku gar Jūru, un uzrīkot kādas sporta spēles pie volīša tīkla, vai kādas citas atrakcijas, bez litrabola spēlēšanas. Viss vajadzīgais itkā būtu, vienīgi sanāktu No Rīgas un tālākiem rajoniem tā pašvakāk tikt.

Un īstenībā, ja ir vairāki braucēji, ar saviem auto, tad jau vienā vāģī var savākt 5 tusētājus, jo vairāk, jo ceļš lētāks, nu kā sarunā.

Es personīgi esmu braucis ciemā pie Shady, un atkal linx ar ob1 braukuši pie manis, taka īsti kaut kādu ceļa attālumu tas neietekmē, itkā jau ja kāds grib tusot, tad jau noliek naudiņu jau laikus.

Piemērs jau tas pats BBP, kas notiek Liepājā Visi gali brauc uz tejieni.

Otrs risinājums, var veidot divus atsevišķus tusus, Kurzemes gals, Rīgas gals. Teiksim rīdzinieki var uzveidot ģenerālmeiģinājumu kāda korgā 5dienas vakarā, mūsu gals tā pat.

Personīgi, man nekas nav pretī, arī pie Rīgas, vai kādā citā vietā.

Profesionāla mājas lapu izstrāde | Styleweb.lv

23. ob1 : 11 Jūlijs 2010 10:37:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

foxi, a tu neņemies saorganizēt?

24. foxsk8 : 11 Jūlijs 2010 10:50:10 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Hmz, varētu jau mēģināt visu lietu nobīdīt, kā nekā vienu reizi jau tevi un linx dabuju uz savu galu

Bet tad ir jābūt diviem organizātoriem, respektīvi, tad tev vai kādam citam vajadzētu sarunāt loģistikas lietas, aka transporta lietas, tā lai pēc iespējas vairāk cilvēku var tikt uz tusa vietu. Plus jau jautājums par vietu vēl nav izdomāts, varbūt lai cilvēki saraksta variantus, un izveidojam aptauju.

Nākošais, jāizdomā dalības maksa, kurā ietiplst iekšā "Ēdiens" un dzērienu droši katrs ņem pats līdzā, ko metam kopējā baļļā, lai nav tā, ka kāds izdzer savus 4 alus, dūša ribās un ķerās pie pārējiem

Kā arī vajag izdomāt tā, lai ja cilvēks piesakas un pēc tam pārdomā, lai tas neietekmē pārējos. Respektīvi, kaut kāds datums, līdz kuram iemaksā money, kopējais tusa budžets, ja kāds atsakās, nu tad sorry, jo savādāk viss būs sarēķināts uz 30 cilvēkiem, atbrauc labi ja 10, tad tie 10 maksā par pārējiem, kuri nav tikuši.

Ak jā, galdu un ēdienu, kā pa kāzām, arī varu pa lēto noarganizēt, no ēdnīcas, ar visiem traukiem, visiem galdu uzklājējiem, utt... Vidēji ēdiens, tur salāti, gaļas, kartoški, utt... sanāk no cilvēka kādi 8 - 10 Ls, man tā liekas, notepad kūku arī varētu dabot

Nu lūk, risinājums kaut kāds ir, alfa stadijā, priekšlikums un ieteikumus studijā.

25. ob1 : 11 Jūlijs 2010 10:57:02 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ok, tad izdomā laiku,vietu, izrēķini dalības maksu, utt. Un tad piedāvā tautai.
    Kā jau teicu, manā auto varēšu paķert līdzi 4 tusētājus (braucu no Siguldas, varu izmest arī nelielu līkumu, benzīna naudu neprasīšu).

26. Wallaby : 11 Jūlijs 2010 12:20:44 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es arī varētu paķert 4 pīplus līdzi (no Ogres-Rīgas)... bet tā kā tur būs Foks8, tad nu nebūšu gan - nevēlos šo cilvēku pat redzēt. Kaut gan labprāt iepazītos ar daudziem citiem.

27. samurajs : 11 Jūlijs 2010 12:56:45 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Jau sākas: es nevēlos redzēt tos un tos purnus, bet gribu tos un tos Kas te kāds bērndārzs, vai?

Alternatīvais variants: nerīkot vispārējo supertusiņu, bet organizēt reģionālos saietus. Tas būtu daudz vieglāk un lielākas izredzes, ka arī kas sanāks.

Liepājnieki/kurzemnieki varētu novākties jaunajā alus dārzā, sastumt pāris galdus kopā, un uzrīkot solīdu konferenci ar užavnieku (1 Ls/kauss). Tur ir forši, nedēļas nogalēs krogs dūc līdz rītam
    Rīdzinieki savukārt arī kur varētu sapulcēties - vietu jau netrūkst.

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

28. Jaunzems : 11 Jūlijs 2010 13:01:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

man labāk patiktu tematiskie tusiņi - koderi tur, progeri tur, admini tur, spameri tur...

29. foxsk8 : 11 Jūlijs 2010 13:08:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Wallaby: Ko es tev sliktu esmu nodarījis? Laikam jau kādam ir tikai virtuālā vide, kur visus vērtē pēc viņu neta dzīves, vai kā savādāk. Tā vērtēt ir slimi. Tas pats ob1, forumā ir pavisam cits cilvēks, nekā dzīvē.

OK, samuraja, variants arī nav slikts, protams, ja kāds grib pievienoties Liepājas baram alus korgā, to var droši darīt, un arī otrādi.

Varētu ar robčiku kādu alu iedzert

Vēl kādi varianti?

30. root : 11 Jūlijs 2010 17:08:00 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Waaaaaaaaaahahahahaha padzert gan ar visu stikla pudeli

Rīgas puses cilvēki varētu pie manis novākties uz alu un sievietēm, tikai man nosprādzis wireless, kādam būtu jāpaķer rūteris. Ob1 paķertu alus hadronu kolaideri un būtu pa jauko.

31. Nettwerk : 11 Jūlijs 2010 17:42:11 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Doma ir tikai apsveicama autoram, bet par to operistu un firefoxitu galdinju kaushanos es viens pie safari galdinja no malas skatiishos kaa juus kaujaties un dzershu aukstu alu.
    Ja bez apbvainojumiem, un teemaam win sux, linux sux tad var riikot, ja meerkjis kasiities tad nav veerts.

32. Nettwerk : 11 Jūlijs 2010 17:43:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

grisha rakstīja:
    Labppraat pieteiktos, bet taallss ceeelljsh. Robertu ljoti gribeetos apskatiit vaigaa. Tik ljoti aktiivs jaunietis, tikai rezultaati nekad nav.

Man ar Grishu sanaaktu vieniigi notepad pasaacienu ieriikot...

33. anzhej : 11 Jūlijs 2010 18:07:24 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

TavaMaate rakstīja:
    Waaaaaaaaaahahahahaha padzert gan ar visu stikla pudeli

Rīgas puses cilvēki varētu pie manis novākties uz alu un sievietēm, tikai man nosprādzis wireless, kādam būtu jāpaķer rūteris. Ob1 paķertu alus hadronu kolaideri un būtu pa jauko.

Uz alu. To es veel saprastu, bet te jau cilveeks pat savu sievieti/sievietes piedaavaa.

34. root : 11 Jūlijs 2010 18:57:41 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

anzhej filtrē ko runā ;) Es tādus jokus nesaprotu.

35. elvisburdajs : 11 Jūlijs 2010 18:58:23 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nettwerk, Nē, visi kā viens uzklups tev..
    Nu ja Liepājā kaut kas notiks, tad lai ob1 vai wallabijs paķer mani līdzi..

36. rinis : 11 Jūlijs 2010 22:09:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Cik noprotu šis viss pasākums ir 18+, vienkārši vēl nav tie 18 gadi, bet velme iepazīt cilvēkus kuri pārzin pc ir liela, sakarā ar karjeras izvēli vēlos iepazīties un parunāties. Spriežot pēc pagaidām lasītā nesanāks. Bet varbūt kaut ko varētu izdomāt?

37. linx : 11 Jūlijs 2010 22:13:09 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

elvisburdajs rakstīja:
    Nettwerk, Nē, visi kā viens uzklups tev..
    Nu ja Liepājā kaut kas notiks, tad lai ob1 vai wallabijs paķer mani līdzi..

wallabijam esot kāda dziļa sāpe .. pašreiz, kā skatos, nekas tālāk par mutes virināšanu nav bijis. Varbūt daram tā - uztaisam topiku ar balsošanu, vai gribētu visi vienuviet, vai taisīt "reģionālos tusus"? No sabalsotā attiecīgi pārējo izritinātu palēnām, bet vismaz būtu sajūta, ka tā lieta iet uz priekšu, nevis pārdesmit postu vnk beztolkā uzrakstīti

shady rakstīja:
    Lielākai daļai ir ģimenes, darbs, otrs darbs - neatliek laika pat savām lietām. Braukt uz tādu "tusiņu", kas prasa laiku, naudu un bez pazīšanās, noteikti atturēs lielu daļu portāla cilvēku. Negribu izklausīties "nepozitīvs", bet aoma runā gudru runu. Ja tāds tusiņš notiks, tad visticamāk savāksies tie, kuriem vel joprojām veikalā pērkot aliņu paprasa pasi, un rezultātā būs viens dzerstiņš, un neklātesošo ap...šana.

Man arī ir darbu līdz kaklam, bet izbrīvēt jau varētu, vajag tik visu savlaicīgi zināt. Un jā, man joprojām veikalā prasa pasi, all the time.. es jau neapbižojos

38. Crow : 11 Jūlijs 2010 22:19:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

@rinis: karjeras izvēle? Mēs (tas ir: es) uzreiz pasakam, ka labāk nemaz nemēģini. Redz, par ko paliek 99% no viņiem - dzīves un darba un (citu) stulbuma nomākti čaļi, kas netā dienas laikā saraksta vairāk kā gada laikā pasaka mutiski

Abet par 18 tak nav bēda. Tas ir tikai likumpants; ja cilvēkam nav galvas vietā uz kakla mataina, sarkana pumpa, tad viss kārtībā.

39. WerNeo : 11 Jūlijs 2010 22:37:48 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu tad vajadzētu "nospraust" datumu un tad sākt apzināt potenciālos braucējus. Domāju, ka 2 nedēļas uz priekšu katrs sev māk pateikt, vai tiks. Galvenais ir vēl viens aspekts... kā ir ar palikšanu pa nakti Fokša pusē?

Reģionāli? Neatbalstu šo ideju... Ja notepad, tad notepad. Protams, ka daudzi no saraksta atkritīs, bet to mazinās priekšapmaksa (piemēram pa 10-15 ls no cilvēka domāju, ka visu var noorganizēt).

Crow... Nu nav jau nav tik traki, ka visi te ikdienā klusie ūdeņi. Tikai... vai tādā vakarā visi gribēs runāt par darbu, tas ir cits jautājums.

40. rinis : 11 Jūlijs 2010 22:54:33 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Crow, nu neticās ka ir tik traki. Vienkārši ir liela interese un tapēc gribu zināt visu. Pagaidām visi noķertie speciālisti ir ar lielu brīvā laika trūkumu un bez iespējās izprasīt visu kas prātā un uzklausīt vispār kādu stāstu.
    Tā gan ir par tiem 18 gadiem, neesmu tas kurš taisa gudrus video aprakstus par kaut ko.

41. grisha : 12 Jūlijs 2010 12:38:51 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nettwerk, veel ir Andza no buuta, Arii vinjsh pa sho pusi kuljaas. LIigo sveetkos biju piemirsis par vinju. VAirak gan iisti nav neviens praataa patreiz.

42. Aldis : 12 Jūlijs 2010 12:47:28 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

So.. datums, laiks?

Varētu uzcept kopīgi šasliku... =] (Tikai pagaidām kad būs vēsāks laiks). Tagad tik pa ūdeni vien gribas dzīvoties!

rini, nav jau problēma ar tiem taviem gadiem.. =] galvenais ja smadzeņpods Tev normals.. tad okei! ;)

43. samurajs : 12 Jūlijs 2010 12:49:15 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es veidoju liepājnieku saietu tuvākā laikā pēc principa: cik būs, tik būs. Nekādu droppo grandioso, nevienu neapgrūtinot, vnk sapazīties pie Užavas alus kausa. Visgrūtākais jau sadabūt rokā foxi, jams visaizņemtākais, 6 bērni jāvāc un 8 goves jāslauc Ja sadabūšu - būs atsevišķa konkrēta tēma.

Apzinos, ka no visas Latvijas savākt varētu būt par daudz problemātiski. Pirmkārt - kurš šai nenormālā karstumā gribēs kur braukt?

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

44. WerNeo : 12 Jūlijs 2010 13:24:48 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ehs... a es jau gandrīz sāku čemodānus krāmēt.

45. elvisburdajs : 12 Jūlijs 2010 13:33:51 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

WerNeo, Brauc uz Rīgu, arī mēs kko sadomāsim

46. Aldis : 12 Jūlijs 2010 13:38:36 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ja Ikšķilē iegriežaties, dodiet ziņu.

47. WerNeo : 12 Jūlijs 2010 13:46:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ja Rīga... Varētu noorganizēt ekskursiju pa RIX un aviomuzeju (izmaksas nelielas). Pēc tā, varētu arī pa alus kausiņam kaut kur (vai pa sulas glāzei. Kas kuram tuvāks). Varu uzņemties pat organizatoriskos darbus, ja ir interesenti.

48. elvisburdajs : 12 Jūlijs 2010 13:47:28 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Aldi, Es pa vasaru dzīvojos netālu, dārziņos.. Ikšķile turpat aiz salaspils vien ir.
    WerNeo, Labprāt..

49. Aldis : 12 Jūlijs 2010 14:06:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

elvi, droši - es pats ar velo bieži pārvietojos caur salaspili uz rīgu. (Pasportot arī noder)

50. rinis : 12 Jūlijs 2010 15:25:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Par Rīgu es atbalstu, bet jārunā tiešām kāda brīvāka diena, nu labi no darba atprasītos un tiktu, bet tikai ja kāds paņemtu mani stacijā, ja nē būs pagrūti man nokļūt uz vietām kas ir ārpus vecrīgas.

51. Slaviks : 17 Jūlijs 2010 8:18:35 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Izskataas, ka jums buus jautrs pasaakums.
    Par cik esmu jauninjais shajaa lietaa, tad pajautaashu vecbiedriem. Vai es driikstu pievienoties uz sho jautro pasaakumu?
    No shejienishiem esmu bildee redzeejis Wallaby un d_l.

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas