Speccy - bezmaksas sistēmas informācijas programma no Piriform | Notepad.lv

serveris.lv

Speccy - bezmaksas sistēmas informācijas programma no Piriform

1. samurajs : 5 Marts 2012 9:48:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Visiem labi pazīstamas Piriform bezmaksas programmas CCleaner, Recuva, Defraggler. Aizstāt maksas lietojumprogrammu Everest utml. sekmīgi var ar bezmaksas Speccy, kuras jaunākajā versijā 1.16.317 pievienots Windows 8 atbalsts. Speccy bez sīkas informācijas par PC komponentēm rāda arī temperatūras un sniedz cieto disku S.M.A.R.T. datus.

Lejuplāde - http://www.piriform.com/speccy

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

2. KristoZ : 5 Marts 2012 13:56:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ja nu kāds tomēr izmanto latviskoto versiju, es ļoti labprāt uzklausītu ieteikumus un iespējamo kļūdu labojumus.

3. samurajs : 6 Marts 2012 19:23:20 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu muļķības tur pietiekami, kaut vai tabā par CPU:

Kāpēc CPU Socket nosaukts par "pakotni" ja jābūt ligzda?
    "Ģimene" IT sfērā nelieto, tā vietā ir "saime"

Tāpat gramatika:

"Faktiskis kopnes ātrums"

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

4. KristoZ : 6 Marts 2012 22:42:09 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Paldies par ieteikumiem - minētās kļūdas nu ir izlabotas.
    Kādēļ "CPU Socket" nosaukta par "pakotni"? Tādēļ, ka oriģinālajā angļu valodā programmā nav "CPU Socket", bet gan "Package". o_O Turklāt, jo īpaši šādā gadījumā, es tulkošanas panelī neredzu kādā kontekstā vai vismaz sadaļā ir attiecīgais vārds. To es redzu tikai tad, kad ir nokompilēta un izlaista jauna programmas versija. Tādēļ arī lūdzu cilvēkiem palīdzēt...

P.S.
    Samuraj, vari neatbildēt, bet man Tev personīgas dabas jautājums, un neapvainojies, bet - vai man tā tikai liekas, vai tiešām, spriežot pēc Tavām atbildēm, Tu esi palicis strupāks un neiecietīgāks pēdējo mēnešu laikā? Hmm...

5. samurajs : 7 Marts 2012 17:28:12 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es tev atbildēšu gan, bet ar PM

(Bernards Šovs)

6. Willis : 6 Marts 2012 16:50:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kādu fufeli manTE rāda, kādi četri kodoli ?!

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas