"Windows 8 nākotne ir mākoņos" - apmēram tā skan Microsoft devīze attiecībā uz Skydrive. Pakalpojuma integrācija sistēmā būs tik cieša, ka no lietotāja viedokļa Skydrive būs vienkārši papildus bezmaksas cietais disks. Piekļuve datiem būs iespējama no jebkuras Windows 8 vietas ar OS File Picker lietotāja saskarnes palīdzību.
Arī jebkura programma, kura darbojas ar dokumentiem vai attēliem, piedāvās rezultātu saglabāt Skydrive mākonī. Viss šis prieks pilnvērtīgi darbošoties jau ar Windows 8 Consumer Preview (publiskā beta), pie tam būs gan Metro versija, gan arī klasiskās darbvirsmas versija.
Vēl viens patīkams moments: ja šobrīd maksimālais augšuplādējamā faila apjoms ir 100 MB, tad tas pieaugs līdz 2 GB (300 MB caur web-saskarni).
Paredzams, ka Skydrive klientprogramma esošajiem PC tiks izplatīta reizē ar Windows 8 Consumer Preview publisko testēšanu.
Nez, man gan patīk mākoņstorage, līdz ar win8 varēšu savu svarīgāko warez backupot pie paša micro$oft : ). Salīdznot ar amazona 5iem un dropboxa 2 GiB, skydrive izklausās brīnišķīgi.
_________________ Esmu īsts vecis, lietoju Windows 95 OSR2 un neciešu līkroču fanošanu par Windows XP.
Laikam tiešām tauta neuzticas mākoņiem Es jau 1,5 GB bilžu Skydrive uzsūtīju kā rezerves kopijas, kā būs laiks - sadzīšu pārējos 4 GB. Ļoti patīkams interfeiss, viss stumjams ar peli; arī peles labā auss strādā. Pieejams saraksta skats un sīktēlu skats, nekas nebremzē. Trūkums kā visiem šādiem servisiem - nevar augšuplādēt mapju arhitektūru, bet citādi var kaut 1000 failus uzreiz un pie tam izstumdīt pa dažādām mapēm.
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
samurajs : 21 Februāris 2012 22:15:39
Building Windows 8 blogs
Aldis : 22 Februāris 2012 0:43:55
Imhoteps : 22 Februāris 2012 8:48:43
Triggers : 22 Februāris 2012 10:34:32
Nelabojams : 22 Februāris 2012 19:23:43
shb- : 24 Februāris 2012 1:25:37
shady : 24 Februāris 2012 1:33:19
Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
Google+ Notepad.lv
samurajs : 24 Februāris 2012 16:49:28