"Ugunslapsa" un "Guglhroms" pēdējā laikā atjauninās tik bieži, ka sen jau esmu zaudējis kontroli par to, kas kurā laidienā būs jauns. Tomēr rīt, 31. janvārī, tiek solīts Firefox jubilejas laidiens ar kārtas numuru 10. Vienlaikus tie, kuri vēl lieto ilgtermiņa atbalsta versiju FF 3.6 - saņems kārtējo drošības ielāpu 3.6.26.
Kā redzam Mozilla attīstības plānā līdz 2013. gadam, pēc 2 gadiem mums jau būs Firefox 27.0...
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
Man v3.6 ir goda vietā!
Par to attīstības plānu... liekas ka tas jau arī būs MS Office15,20,30..., win8,9,10... u.t.t. Laiks iet uz priekšu un nenāk atpakaļ!
_________________ Tu zini pats daudz vairāk, nekā iedomājies!!!
jap, 3.6 ir labs, bet ar html5 neesamību cik atceros iesūkāja.
Pats mētājos ap 6stajām versijā, ja es zinātu ka visi add-oni rukās tālāk, un nebūs problēmu, pārietu uz jauno.
_________________ Oh My God = OMG
Ak Mans Dievs = AMD
Īstenībā tam tak nav nekādas nozīmes...jūzerim tas tāpat neko neizsaka, adminiem pilnīgi vienalga...pēc 2 gadiem varbūt būs firefox v.A,pēc tam Firefox v.B. Pēc 5 gadiem Firefox Super v.A900-Mega-Z-series
Manam BUbuntu arī te kādas pāris dienas atpakaļ atskrēja caur repozitoriju FF10.0. Protams addonu gļuks bija samērā liels fail, bet tīri psiholoģiski ne praktiski. Kļūda taču tika izlabota un jau nākamajā dienā visiem atskrēja *.0.1 versija.
FF 10 no iepriekšējās versijas 9.0.1. ne ar ko neatšķiras (parastam lietotājam noteikti). Mana doma ir, ka FireFox vienkārši ir pārņēmis Chrome mārketinga triku ar tiem visiem versiju atjauninājumiem, lai pievērstu sev vairāk uzmanības.
Agrāk FF bija pārlūks, ka vienkārši strādāja, tagad ir pārlūks, kas mēģina sev pievērst arī uzmanību.
_________________ ritenis vienkārši ripo
Jāsaka paldies tam, kas radīja bumbu uz kuras mēs dzīvojam un gravitācija arī ir tam visam pamatā.
Kvantu fiziku neskarsim, jo no tās es tā pat nekā nejēdzu.
Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?
samurajs : 30 Janvāris 2012 22:07:55
Willis : 30 Janvāris 2012 23:01:00
foxsk8 : 31 Janvāris 2012 18:56:26
Willis : 31 Janvāris 2012 19:52:03
senats : 1 Februāris 2012 15:07:38
Aldis : 2 Februāris 2012 12:50:36
shady : 1 Februāris 2012 23:58:53
Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
Google+ Notepad.lv
jonjs : 7 Februāris 2012 9:15:59
Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?