Microsoft Krievijas pārstāvniecība bez Redmondas saimnieku atļaujas savā preses blogā Ms4press.ru ievietoja topošā pārlūka Internet Explorer 9 ekrānattēlu. Pēc dažām stundām tas pazuda, bet internets ir tā vieta, kur bez pēdām nekas pazust nevar. Tāpēc radusies iespēja sniegt pirmo ieskatu MS "superpārlūka" lietotāja saskarnē.
Uzreiz var pamanīt spēcīgu Google Chrome ietekmi - IE9 nav nekā lieka.
Duras acīs palielināta poga "Back", lai atgrieztos iepriekšējā lapā. Izskatās, ka arī adreses lauks pēc Chrome parauga apvienots ar Bing meklētāju. Lai gan oriģinālraksts ātri pazuda, pēc saglabātās kopijas izriet, ka IE9 atbalstīs noplēšamos tabus, ar kuriem varēs operēt tāpat kā ar atsevišķiem pārlūka logiem. Tāpat pieminēta funkcija Aero Snap, kas ļaus atvērt vienlaicīgi divas lapas.
Vairāk informācijas būs pieejams 15. septembrī, kad Microsoft prezentēs Internet Explorer 9 publisko beta versiju.
Tabi blakus adreses joslai, nevis virs vai zem adreses joslas. Interesanti, interesanti.
varu saderēt, ka līdz fināla versijai noteikti būs tā, ka adreses josla atradīsies vai nu zem adreses lauka vai virs adreses lauka, jo šitāds izkārtojums nu tiešām ir nepraktisks
Tiešām izskatās, ka visu pārlūku programmētāji zāli pārpīpējušies. Nepietiek, ka Google uztaisīja parodiju par pārlūku, tagad tik pat nelietojamu interfeisu veido gan Mozilla, gan M$. Nožēlojami.
Nu ko, paliek tikai Maxthon, vai Safari.
varbuut nabaga netbuuk lietotaajiem ir tik ljoti jaataupa vieta augshaa, bet lielaakai daljai tas ir nepraktiski.
Lai gan man ir 16:9 monitors, es uz firefox 3 nevaru iztikt bez menu bar un bookmarks bar. Kad iznaaks firefox 4, tad gan jau tur buus kaut kas liidziigs operas speed dial, kas daljeeji samazinaas nepiecieshamiibu peec bookmark bar...
KAd IE buus uz Linux?
A ja nopietnaak, Blakus adreshu laukam nav jaabuut tabiem. Nez cik platu dispeju tad vajag? Man ar dazhreiz ir diezgan daudz tabi atveerti. Chrome man ar neiepatikaas, bet taa jau gaumes lieta. Lietoju Firefox.
Nu ja Firefox arii saaks skriet pakalj googlei, mosh jau skrien, Naaksies lietot Konqueror, kurs ar ir diezgan attiistiijies.
laikam tabi automaatiski palien zem adreses lauka, kad sarodas paaraak daudz tabu, bet taa ir tikai mana taada iedoma un ir jaagaida gala produkts un tad jau uzzinaasim...
m_janka, izskatās, ka tev neviens vairs nederēs -
Maxthon 3 beta
_________________ ctrl.lv
Ja priekšnieks visus kolēģus darbā sūta pie tevis, tas var nozīmēt tikai divas lietas - vai nu tu esi labs darbinieks, vai viņš visus sūta nah /via/
Nu, paga, tas ir pārlūks ikdienišķajām-pelēkajām masām, kam nav parasti atvērti padsmit tabi ...
Nav jābūt īpašām interesēm vai spec profesijai, lai būtu atvērti daudzi tabi. Pietiek atvērt savus ikdienas tabus + pameklēt par ko informāciju, kad ir jau stabili padsmit tabi vaļā. Un ja meklē dažādu profila informāciju? Un ja datoru lieto ne tikai tu, bet sieva un citi ģimenes locekļi? Man personiski uz datora tiek citreiz lietoti pat 3 pārlūki, kur uz katru ir sakrāmēti kaudze ar tabiem, lai visi kopā neapjuktu tajā putrā un netraucētu viems otra darbiem.
No pieredzes var teikt- vai tas chrome vai firefox vai opera, bet nezinišiem ir 10 logi atvērti, nevis 10 tabi. Daudzi pat nesaprot, kas ir tabs...
Bet dizains jau interesants. Nevar zināt, kapēc nopludinaja bildi. Var būt tagad īpaša komanda pa netu lasa komentārus, kritiku par ekrānšāviņu un mierigi zīme jaunu dizainu, kas apmierinās pēc iespējas vairāk lietotāju.
_________________ Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!
Nesūti uz google, ja neesi tur neko publicējis. Bet ja tomēr sūti uz turieni, tad definē pareizos atslēgvārdus.
http://usinss.wordpress.com
samurajs : 28 Augusts 2010 21:16:36
Wuu : 28 Augusts 2010 21:31:54
Obsid' : 28 Augusts 2010 22:01:10
Stat1CX : 28 Augusts 2010 22:08:00
lilmoder : 28 Augusts 2010 22:38:24
zivs : 28 Augusts 2010 22:47:11
eelektro : 28 Augusts 2010 23:59:44
bezolaam : 29 Augusts 2010 2:26:05
linx : 29 Augusts 2010 4:56:09
_Mo3_ : 29 Augusts 2010 9:37:43
varu saderēt, ka līdz fināla versijai noteikti būs tā, ka adreses josla atradīsies vai nu zem adreses lauka vai virs adreses lauka, jo šitāds izkārtojums nu tiešām ir nepraktisks
m_janis : 29 Augusts 2010 11:50:07
malinens : 29 Augusts 2010 12:28:18
grisha : 29 Augusts 2010 12:28:18
malinens : 29 Augusts 2010 12:30:14
Jaunzems : 29 Augusts 2010 12:55:39
shady : 29 Augusts 2010 14:16:02
Nav jābūt īpašām interesēm vai spec profesijai, lai būtu atvērti daudzi tabi. Pietiek atvērt savus ikdienas tabus + pameklēt par ko informāciju, kad ir jau stabili padsmit tabi vaļā. Un ja meklē dažādu profila informāciju? Un ja datoru lieto ne tikai tu, bet sieva un citi ģimenes locekļi? Man personiski uz datora tiek citreiz lietoti pat 3 pārlūki, kur uz katru ir sakrāmēti kaudze ar tabiem, lai visi kopā neapjuktu tajā putrā un netraucētu viems otra darbiem.
Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
Google+ Notepad.lv
malinens : 29 Augusts 2010 16:29:48
KoЯn : 30 Augusts 2010 1:02:06
Maxthon 3 beta
ownd
usins : 30 Augusts 2010 19:34:08