Šoreiz piedāvāju iepazīties ar vienu, visnotaļ oriģinālu datorspēli no Baltkrievijas, kas noteikti ieintriģēs Otrā Pasaules kara un bruņutehnikas interesentus - World of Tanks!
World of Tanks ir ievērības cienīga jau ar to vien, ka tā ir vienīgā MMORPG veida spēle ar Otrā Pasaules kara tehnikas tematiku, to izstrādā WarGames.net studija, kas jau ir iemantojusi kara spēļu fanu uzticību ar savu atzinīgi vērtēto Massive Assault spēļu sēriju, kā arī ar augsto vēsturisko precizitāti tanku uzvedībā, raksturlielumos un izskatā. Kā nekā - pie spēles modeļi ir tapušu konsultējoties ar vēsturniekiem un tā laika bruņutehnikas pazinējiem.
Lieki nedzesējot muti, piedāvāju noskatīties manu jaunāko atklājumu bezmaksas spēļu pasaulē:
Man nekas nebija jāapstiprina un betās nebiju pieteicies - aizgāju uz .ru lapu, reģistrējos, uz pastu atnāca parastais confirmation pasts un pēc 2min jau bija funkcionējošs un lietojams konts .. :o
Hmmnja. Nu pēc skata atgādina tādu konteri ar tankiem. Kaut kāda bleķa kaste baigā hodā nesās pa lauku, pagriezienus un citus manevrus izdara momentāni. Tanku vada viens pats supercilvēks, kas varen veikli apkalpo gan lielgabalu, gan ložmetēju, gan vada pašu mašīnu. Atliek minēt, vai blieziens pa Tīģera degvielas bākām no T34 atņem tikai ceturto daļu no "dzīvībiņām" vai uzreiz nahrenizēt, kā būtu jābūt.
Bezmaksas un online, protams, ietekmē to, cik augstā līmenī var realizēt to visu, taču... es labāk tomēr eju spēlēt "zagto", modoto Battlefield 1942, pret botiem, sorry.
Īsti nav tā, ka tanku vada viens supercilvēks - pie noteiktiem bojājumiem var satraumēt arī ekipāžu (kas ir 3-5 cilvēki?), tas ir, ja satraumēs lielgabala šāvēju, viņa precizitāte dramatiski kritīsies, ložmetējniekiem tas pats, ar rāciju sakariem līdzīgi, vadītāju arī un tā tālāk. Respektīvi, tu esi tanka komandieris, bet tankā ir tava apkalpe (kas laika gaitā attīstās un pilnveidojās).
Neskati vīru no cepures - nemaz tik viegli tās lielās bleķa kastes kontrolēt nav ..
Un tas, ka spēle ir bezmaksas, nenozīmē, ka tā ir automātiski nekvalitatīva un "zemā līmenī" (kas ir common stereotips par freeware lietām vidējā komercspēļu pircēja/zagļa domāšanā) - domā, ~150 cilvēku lielais kantoris par baltu velti tādu taisa? Tur ir apakšā budžets. Iespaidīgs budžets ... ;)
Es nemēģinu tagad piespiest baigi mīlēt un cienīt visu, ko es apskatu, es vienkārši norādu uz lietām, par kurām parasti ir greizs viedoklis un tā ..
Viņš spēlē LineAge 2, ārkārtīgi prātu asinoša spēle! Bet vispār mmorpg (vismaz 9dragons) lai vai kādā atkarībā ierauj, bet smadzeni nodarbina daudz vairāk, kā šāda te vai kautkāds BF vai CS. Tieši tapēc arī pametu novārtā, brīvā laikā jāatpūtina smadzene nevis jāmoka.
_________________ I used to remove USB devices safely. Then I took an arrow in the knee.
Zivsjaunskungs... nu nākamreiz pastāsti to visu reviewā, jo es jau esmu tāds komercspēļu zaglēns, kas domā tieši tā, kā tu saki Tieši tāpēc arī gribas "zagt" spēlītes, ka nekad nevar zināt, kas tur būs un nebūs. Un reviews tomēr ir un paliek viena cilvēka pieredzes apkopojums.
Forši būtu, ja apkalpe būtu reāli spēlētāji, kam jāsadarbojās savā starpā. Komandieris, izliecies pa lūku, blisinās ar binokli apkārt un pēkšņi (spiež podziņās vai miķī bļauj): "Šturmovij ķigr! Igorič, bašņu na ļevo!". Komandieri noceļ ar ložmetēju. Tēmētājs: "Ogoņ! Mihal, mļe, otzoviķ grupu Vodaka, ģerevņu nam ņesģeržaķ. Iģom na taran."
...nu jā, aizrāvos ar dumībām atkal. Nav jau aizliegts vēl
Man nekas nebija jāapstiprina un betās nebiju pieteicies - aizgāju uz .ru lapu, reģistrējos, uz pastu atnāca parastais confirmation pasts un pēc 2min jau bija funkcionējošs un lietojams konts .. :o
heh, pēc tam arīaizgāju uz to RU lapu. biki paspēlēju...
Pēc kāda brīža gribēju vēl paspēlēt tanciņus, bet servaks pārbazts
_________________ Meiča pamostas datoriķa dzīvoklī, pieceļas, pieiet pie galda, ieslēdz datoru, paskatās: - Ha! Un arī cietais disks viņam maziņš!
Zivsjaunskungs... nu nākamreiz pastāsti to visu reviewā
Atzīstu, ka tā ir mana vaina, ka par to nepastāstīju apskatā - nākamreiz centīšos laboties (jo plāns bija stāstīt, bet tādā karstumā es ar grūtībām jau šīs trīs minūtes ierunāju .. ), bet ar to sīkumaino stāstīšanu ir tā, ka, ja video ir virs 4-5min, retais vairs to gribēs līdz galam noskatīties, ja vien tas nebūs pārbāzts ar jokiem/joku bildītēm (skatīt vecos ierakstus) ... Koks ar diviem galiem - vai nu īsi un vispārīgi, bet noskatās visi un visi uzdod jautājumus, vai gari, plaši, bet retais noskatās līdz galam un uzdod jautājumus tāpatās ...
Zivsjaunskungs... nu nākamreiz pastāsti to visu reviewā, jo es jau esmu tāds komercspēļu zaglēns, kas domā tieši tā, kā tu saki Tieši tāpēc arī gribas "zagt" spēlītes, ka nekad nevar zināt, kas tur būs un nebūs. Un reviews tomēr ir un paliek viena cilvēka pieredzes apkopojums.
Forši būtu, ja apkalpe būtu reāli spēlētāji, kam jāsadarbojās savā starpā. Komandieris, izliecies pa lūku, blisinās ar binokli apkārt un pēkšņi (spiež podziņās vai miķī bļauj): "Šturmovij ķigr! Igorič, bašņu na ļevo!". Komandieri noceļ ar ložmetēju. Tēmētājs: "Ogoņ! Mihal, mļe, otzoviķ grupu Vodaka, ģerevņu nam ņesģeržaķ. Iģom na taran."
Pamēģini battlefield 2 modu - Project Reality ...
tur ir tāda sistēma .. lai tanku vadītu vajagh 2+ cilvēkus, minimapā pretiniekus lāgā nerāda. tik klausies austiņās kā tavs biedrs kliedz: "210, RPG!" un griez torni līdz kompasa atzīmei 210 ..
Apskats ir ok. Par tādu spēļuku nezināju. Izskatās, ka daži tur tomēr ir pašgājēj-lielgabali, ne tanki.
Vai tiešām ir tikai 3 personas skats; iekšas redzēt nevar?!
Šādā ziņā man patīk Red Orchestra, kur tankam ekipāža ir no 3 spēlētājiem. Protams, ka vari spēlēt arī viens, bet tad no vadītāja/komandiera uz šāvēja vietu pārslēgties nozīmē - zaudēt vērtīgas sekundes.
P.S. Tagad stīmā bezmaksas spēļuka Alien Swarm bums.
_________________ Программист с сыном в зоопарке. Проходят мимо пингвинов. Сын радостно: - Папа, смотри - Линуксы!
klau visiem! man tāds jautājums. Uzinstaleeju speeli, apdeitoju visu... palaižu... atverās logs ar bildi un ka lādē speeli, kad rādās vis ieladeejies, pazud logs un nepalaižas nekas. Kas pa vainu varētu buut?
zivs : 21 Jūlijs 2010 1:31:35
Link
Raksta avots
Daivana : 21 Jūlijs 2010 6:03:25
DMG : 21 Jūlijs 2010 7:09:28
KoЯn : 21 Jūlijs 2010 11:03:33
root : 21 Jūlijs 2010 13:20:31
ZuliXP : 21 Jūlijs 2010 17:16:47
zivs : 21 Jūlijs 2010 17:23:55
Crow : 21 Jūlijs 2010 17:53:49
zivs : 21 Jūlijs 2010 18:11:45
Nelabojams : 21 Jūlijs 2010 20:07:31
80MXM08 : 21 Jūlijs 2010 20:19:25
zivs : 21 Jūlijs 2010 20:23:14
Tu domāji laiks notrulināt savu stulbo smadzeni vēl vairāk
Evers : 21 Jūlijs 2010 21:00:19
Crow : 21 Jūlijs 2010 21:56:26
ZuliXP : 21 Jūlijs 2010 22:05:14
heh, pēc tam arīaizgāju uz to RU lapu. biki paspēlēju...
Pēc kāda brīža gribēju vēl paspēlēt tanciņus, bet servaks pārbazts
ZuliXP : 21 Jūlijs 2010 22:05:19
_Mo3_ : 21 Jūlijs 2010 22:19:09
Evers : 21 Jūlijs 2010 22:31:41
zivs : 21 Jūlijs 2010 22:41:46
intrudery : 21 Jūlijs 2010 23:52:57
Pamēģini battlefield 2 modu - Project Reality ...
tur ir tāda sistēma .. lai tanku vadītu vajagh 2+ cilvēkus, minimapā pretiniekus lāgā nerāda. tik klausies austiņās kā tavs biedrs kliedz: "210, RPG!" un griez torni līdz kompasa atzīmei 210 ..
Aldis : 22 Jūlijs 2010 0:16:32
AlienZ : 22 Jūlijs 2010 8:07:19
Brutto : 23 Jūlijs 2010 15:48:19
martons : 4 Oktobris 2010 18:22:29