Šis laikam būtu tas jaukais Viruts ar kuru jau nez kuro reizi saskrienos. Bet ne par to. Izrādās Panda Cloud AV veiksmīgi ar šo tiek galā, lai gan ne viens cits (tsk. Antivirs un Avast) neko neteica, un uzteica, ka šīe faili ir tīri.
Ja varbūt kādam ir laiks, varētu uz kādas virtuālas sistēmas apstiprināt. Tas nozimētu daudz lieku ķepatu nost no end-user pleciem.
_________________ Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
Bum! Nu jauki, ka Panda Cloud māk to zvēru neitralizēt un izlabot. Bet kurš AV to ielaida sistēmā? AV uzdevums ir neļaut vīrusam uzsākt darbību, seku labošana ir otršķirīga funkcija.
Anyway tnx! Zināsim, ka Panda Cloud ir noderīgs.
To, ka citi AV neko neteica, neko nenozīmē. Nav teikts, ka Virut katrā exe failā izveido savu kopiju; izmaiņas var veikt visādas.
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
Nezinu kurš tieši, par cik inficētas kopā 4 kastes, uz vienas Avast Home, uz vienas (ne manas) Avira, uz vienas Kaspersky, un uz šīs Panda. Izbrīna tikai tas, ka šī sistēma ir pavisam svaiga (aptuveni 15H uptime, clean install uz pavisam jauna HD). Vienīgais, kas visām kopīgs, ir kopīgs tīkla disks. Ne flash, ne diski, ne kas cits ar removable storage starp šiem nav ceļojis
_________________ Diemžēl Latvijas IT industrija no ārpasaules atpaliek par vismaz 10+ gadiem. Mentalitāte?
man šo nezvēru ielaida iekšā Nod32. Atrast, arī neatrada. Nu neko Trojan remover rokā, un čekojam katru procesu. Beigās jams mani aizsūtīja pēc kaut kāda AVG virut remover, kas tad arī izdarīja darbu līdz galam
panda nu buutu peedeejais ko uz kaarbas tureet...
ko es veel gribeeju teikt - tas, ka panda tev tur ar smaidu liidz ausiim pasaka, ka virut ir "neitralizeets" nenoziimee neko.
padarbini nu tos exe failinjus :>
panda nu buutu peedeejais ko uz kaarbas tureet...
ko es veel gribeeju teikt - tas, ka panda tev tur ar smaidu liidz ausiim pasaka, ka virut ir "neitralizeets" nenoziimee neko.
Padarbināju. Darbojas. Kas tālāk? :*
Es taču neesmu tāds amatieris, cmoon...
savlaik viruts bija apkaavis tik specifiskas lietas, kaa telnet, regedit un tamliidziigus exe...
tos naacaas paarkopeet, jo par spiiti varoniigajiem pazinjojumiem, ka viiruss "izaarsteets", neviens antiviiruss nespeej atgriezt exe failu saakumstaavoklii :>
cmoon, es arii neesmu amatieris :>
Tīrot māju, nolēmu izmest arī visus vecos diskus, bet pirms atdot pārstrādei, jāpalūr taču, kas tais laikos bija aktuāls, un atradās šitāds
hmm, un vienu brīdi to noderu par antivīrusa progu uzskatīju...
_________________ жизнь - как лестница в курятнике, короткая и вся в говне
Keymakeri un visādas tamlīdzīgas jaukas lietas bieži rādās kā draņķi, bet parasti neko ļaunīgu nenodara. Tikai mani 2 santīmi
nu nu. pats keymakers varbūt arī nē, bet sekas parasti redzamas vēlāk. vismaz saproti, ko nozīmē jēdziens Trojas zirgs, kaut arī Iliādu noteikti neesi lasījis.
_________________ жизнь - как лестница в курятнике, короткая и вся в говне
Andress : 19 Septembris 2009 12:09:39
samurajs : 19 Septembris 2009 12:22:29
Andress : 19 Septembris 2009 12:31:12
feiks : 19 Septembris 2009 12:32:26
drunk_lizard : 19 Septembris 2009 13:16:23
Andress : 19 Septembris 2009 13:54:24
Padarbināju. Darbojas. Kas tālāk? :*
Es taču neesmu tāds amatieris, cmoon...
drunk_lizard : 19 Septembris 2009 14:13:16
aoma : 19 Septembris 2009 14:21:58
Crow : 19 Septembris 2009 14:26:21
Andress : 19 Septembris 2009 14:27:02
aoma : 19 Septembris 2009 14:30:29
nu nu. pats keymakers varbūt arī nē, bet sekas parasti redzamas vēlāk. vismaz saproti, ko nozīmē jēdziens Trojas zirgs, kaut arī Iliādu noteikti neesi lasījis.
feiks : 20 Septembris 2009 2:01:11