Es, Samurajs, jūsu iecienītā portāla Notepad redaktors, vienreiz pasaku, ka mans mērs ir pilns! Atbilstoši devīzei "IT portāls pozitīvi domājošiem cilvēkiem" centos saprast arī Sīrupa līmeņa lietotājus, dot viņiem dažādas atlaides, ignorēt dažādas muļķības, ko šie saraksta. Bet nu redzu, ka tas nav devis augļus.
Tāpēc aicinu apspriest iespējamos labojumus mūsu Noteikumos. Katrā ziņā sankcijām pret spameriem jākļūst daudz bargākām (un Josifs Visarionovičs par to parūpēsies!).
Daudz ko palīdzētu reputācijas moda ieviešana portālā, bet tas laikam tālākas nākotnes jautājums...
Vairāki lietotāji Lietpratēja statusā cenšas pārvērst Notepad nopietnā inženieru portālā, un es atbalstu viņu centienus.
Mazgadīgie, n00bji, un lāmeri drīkst prasīt padomu, ja viņiem kaut kas neiet, vai kas neskaidrs, bet nedrīkstēs mētāties ar vārdiem, kā "Opera ir sūds", "Windows ir labāks" utml. Ja Tu vari tā apgalvot, tad pamato! Ja nespēj loģiski, vai ar avotiem pamatot - tad bans bez liekas domāšanas!
Aicinu sekot visus drunk_lizard piemēram, un ietekmēt spamerus, tā teikt, neatejot no kases!
Vispār es vēlētos ieviest jaunu lietotāju vecuma cenzu - 18 gadi. Tik kā to pārbaudīt?
Lai mazgadīgie nejustos abižoti - viņiem ir 2 sadaļas, kur drīkst spamot cik lien: Humors un Joki, Off-topic
Un tagad - izsakāmies! Atbilstoši jūsu ieteikumiem tiks mainīta portāla politika.
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
Rajah: visu cieņu, bet te nav krievu forums! Gribu, lai lietotāji paši izstrādā tādus, kādi mums būtu optimāli. Tad arī nevarēs administrāciju vainot: ko pieņēmāt - tas jums būs!
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
nu un tad ka nav krievu forums? noteikumi paliek noteikumi un tas forums ir ar daudz lielāku stāžu un pieredzi nekā notepad un datuve kopsummā. disciplīnas ziņā cepuri nost.
Vispār jau šajā vortālā drīkst reģistrēties tikai no 13, a ko te dara 11 un 12 gadīgie? Tas jau ir noteikumu pārkāpums by default. Em, jā, turpmāk es rīkošos vēl stingrāk attiecībā uz postu dzēšanu, īpaši tas attiecas uz trijotni!
Kā arī aicinu pieteikties pagaidu moderātorā statusam! Ja viss noritēs raiti - varētu arī nākotnē kļūt par modu, man vienam šeit darbs sāk parādīties par daudz! Fox, Tev pienākums tādu klasi izveidot ;>
_________________ History is written by the victors. /W. Churchill/
_________________ ctrl.lv
Ja priekšnieks visus kolēģus darbā sūta pie tevis, tas var nozīmēt tikai divas lietas - vai nu tu esi labs darbinieks, vai viņš visus sūta nah /via/
Piekrītu samuraja viedoklim. Noteikumus vajag pārstrādāt un cīnīties ar šo problēmu daudz nopietnāk. Par tiem izteikumu pamatojumiem ir laba doma. Protams tikai jāskatās, kuros gadījumos to varētu attiecināt.
Varu izveidot jaunu klasi, Jaunākais moderātors un iecelt tur jau zināmus cilvēkus, ar specifiskām atļaujām.
man jau ta vienalga, pašiem no administrācijas jums sūdīgāk iet un ies, ja neņemsiet pie dziesmas pārkāpējus.
bet es domāju ja tā turpināsies, sorī, bet arī šim forumam tad vienkārši uzspļaušu.
es savu piedāvājumu izteicu, ja kāds gribētu, tos noteikumus es pat varu latviski pārtulkot.
bet ja jau negribat, un nevajag, ņemieties paši - atklājiet Ameriku, kaut gan tā jau sen ir atklāta.
ob1 rakstīja:
rajah. TIE noteikumi ir pārāk gari. Neviens (gandrīz neviens) tos nelasīs.
un NEVIENS jau tos tagadējos noteikumus neievēro tāpēc ka nespiežat lasīt - klikš klakš un tiem ir garām.
rajah: Nespried pēc viena samuraja izteiktā viedokļa. Tāpēc tēma ir iesākta ar domu, demokrātisks viedoklis. Neizdari pārgudrus secinājumus attiecībā par noteikumu veidošanu.
Ar tulkošanu tur nebūtu līdzēts, izskatās ka tie krievu noteikumi vēl ir jāpārstrādā attiecībā pret notepad.lv portālu.
klikš klakš un tiem ir garām. - šeit vajadzētu tos pārkāpējus iemest jaunā klasē, kurai visu laiku rādās noteikumi, ielogoties var, darboties var, bet uz katru stūri speciāli ielikt noteikumus, lai tos iekaltu no galvas un atcerētos vēl ilgi.
Varam darīt arī tā, ka nekādus noteikumus netulko, ja es redzu, ka karakters ir stulbs - banoju un viss. Demokrātija 0, bet toties problēma atrisināta.
par pārstrādāšanu es piekrītu, bet vēlreiz saku - priekš kā jāizdomā nezin ko ja tas jau ir sen izdomāts? noteikumus vajag bāzt VISUR - priekšā pakaļā, jo tad tikai kaut kas ar kādam prātā iespiedīsies. tagad es pievienojot jaunu tēmu viņus praktiski neievēroju kur tie ir.
Laba doma, rajah. Varbūt sadalīt noteikumus pa gabaliem, kad taisi jaunu tēmu, tad parādās tas gabals par tēmām, kad raksti komentu - tas gabals par komentiem, ... ?
banoju (..) Demokrātija 0, bet toties problēma atrisināta.
domāju, ka tā ir vislabākā iespēja, jo, ja izdzēš pokemona komentāru, viena dzēstā vietā divi jauni par to, ka vot "*** administratori dzēš komentārus!!!!!111 ;( eju griezZzt vēnazZz"
bet, ja pasēž nedēļas divas/trīs, saprot savu kļudu...
Tāda sajūta, ka Džonijs ir labojies uz dienām trim. Vēlāk būs tā pate vecā dziesma...
obi, špikerēšana vai labas idejas pārņemšana no Datuves
Ja priekšnieks visus kolēģus darbā sūta pie tevis, tas var nozīmēt tikai divas lietas - vai nu tu esi labs darbinieks, vai viņš visus sūta nah /via/
Jaunzem, tu kļūdies, smagi kļūdies. Pamato, kapēc tu domā, ka esmu labojies tikai uz 3.dienām?
Bet par stingrākiem noteikumiem piekrītu, jo pašam arī riebjas tas, un citi mani bieži vien parauj bara efektā. Un tiešām besī tie ``eju griezzt veenazz, you``, lai tādi velkās uz www.sirups.lv, vispār vajag noteikumos iekļaut punktu par sīrupu.
Bet 18. gadu ierobežujumo gan nevajag, jo padomājiet loģiski, kur tad ies advancēti bērni?
Piekrītu Staļinam, ka 11-12 gadīgos var banot defaultā, jo viņu atrašanās šeit vispār ir Noteikumu pārkāpums (tu tak ieliki ķeksi, ka tev ir vismaz 13 gadi? Tātad esi melojis!).
Priekš pārējiem ir jāuzlabo Noteikumi, jo anarhija mums arī nav vajadzīga.
Kur palika daGrevis, kurš gribēja kļūt par moderatoru?
LētaisDžonijs: advancēti bērni var iet uz D*****.lv, tur MartinsKarels līmeņa raksti īpaši tiem piemēroti!
(Bernards Šovs)
Samuraj, ir viens "caurums" noteikumos - tur nav teikts, ka akountu nedrīkst nodot citam. Tādējādi piereģistrē tas kuram ir 18 un nodod login infu sīcim.
ahm, es ar te vienu forumu moderēju un tur mums arī ir noteikumi, ko protams neviens nelasa, taču noteikumu ir un uz tiem jebkurā laikā var atsaukties ;) tad nu izeju radām tādā variantā, ka izveidojām 3 brīdinājumu sistēmu, ja cilvēks pārkāpj kādu noteikumu, tad zem viņa posta tiek ielikts kurš noteikumus pārkāpts, un arī links uz noteikumiem, kā arī kuro reizi čalis jau pārkāpj noteikumus. Pēc 3 reizes čalis vnk tiek sūtīts uz labākiem medību laukiem un miers ;)
Pagaidām tā sistēma daudz maz funkcionē
P.S ja ir vajadzīga palīdzība moderēšanā es varētu palīdzēt
Nav jūzeru, nav problēmu un miers Turpmāk varētu dzēst arī komentārus vienkārši par stulbu saturu, piem., stulbs koments būtu tas, ko LDŽ teica par tizlajām ziņām visas dienas garumā u.tml.
ob1, tas viss ir štrunts. Šeit ir ģermokratija, mani neuztrauc kas ko ir reģistrējis, ja lietotājs ir auns - bano/dzēš postus/cits, bet šeit viņš nepaliek un viss.
_Mo3_: Sistēma mums arī bija agrāk uzlikta, nebija vajadzīgas, noslēdzu nost, tagad bail slēgt back, aizies kods ciet, tāpēc līdz V3 vajadzētu kaut kā izvilkt ar paziņojumiem un mutiskiem brīdinājumiem.
LētaisDžonijs: Priekš tevis man panesās laba doma, banu izpirkšana par maksu Savādāk es jau zinu, kā čīkstēji ob1, lai es tev noņemu banu. Tu esi kā uz delnas un tavs komentārs šājā tēma ir tiešām lieks, šeit apspriežas lielie, tādiem kā tev, šeit nav ko meklēt, piesļauj tēmu, man sanāk to pašu darītu, lai tev cilvēciskā veidā iestāstītu to, ko tu vēl neesi sapratis.
rajah: Paredzu, ka visi sāks izteikt savas domas par viņa postu, kas neattiecās uz tēmu - līdz ar to svarīga tēma pāraugs bezjēdzīgu komentu jūrā. Vienreiz jau apspriedām par off-topic +/-, kurās vietās tas ir vēlams, kurās nē.
Es tieši nepiefiksēju to brīdi, kad vecais labais Notepad, kurā visi savējie un runājam beztēmā jebkur un jebkad, pārvērtās par to, kas ir tagad ar cīņu "Džonis vs. administrācija feat. "lielie" lietotāji", Staļinu un postu dzēšanu + tēmu slēgšanu...
Nu, nu Jaunzem, man likās ka tā cīņa ir beigusies, vizmaz no manas puses, jo man vairs nav iemesla kašķēties. Drīzāk no manas puses ir ``Džonijs vs. d_l``. Bet tas tā. Jaunzemam ir taisnība par postu dzēšanu + tēmu slēgšanu, bet V3 varētu tiešām ieviest reputāciju.
Tagad te savākušies advancēti lietotāji un apspriežamās tēmas nebūt nav tādas kā pirms gada. Līdz ar to arī augstākas prasības. Nu ļoti nepatīkami, ja kāds mūlāps pārtrauc ražīgu apspriedi ar "Linux ir mēsls!" utml.
Hiperaktīvajiem atstātas 2 sadaļas spamošanai, citur viņiem nav ko meklēt. Mēs aizstāvēsim Notepad kolektīva, nevis pāris mazgadīgo intereses. Esiet gatavi.
(Bernards Šovs)
ZuliXP, nav nekāds vecums sevišķi svarīgs. Ja būs problēma ar zināmiem mazgadīgajiem un nebūs cita iemesla, lai banotu - nobanošu, jo nav pietiekoši veci, lai šeit atrastos. Un vispār - es dzēsīšu postus subjektīvi vērtējot un banošu arī.
"Linux ir mēsls!" utml.
Hiperaktīvajiem atstātas 2 sadaļas spamošanai, citur viņiem nav ko meklēt. Mēs aizstāvēsim Notepad kolektīva, nevis pāris mazgadīgo intereses. Esiet gatavi.
Pilnīgi saprotu, šadus komentārus dzēst+lietotājus banot! Paldies dievam Hiperaktīvs lietotājs vairs neēsmu, bet gan Normāls lietotājs, kā arī neēsmu no tiek kas gudra un interesanta topika vidū iebļaujas ``.... ir mēsls, tu esi stulbs ...., un tu arī .....!`` Un kas par to, ja esmu mazgadīgs, bet rakstu tikpat normāli kā pieaugušie? Nevarēšu palikt dēļ sava vecuma?
Nezināšu gan teikt kā būtu vai nebūtu labāk, bet kopš Lētā parādīšanās visāda veida bezsakars te ir jūtami vairāk, itsevišķi lērums nejēdzīgu tēmu - aptaujas un staipīšanās topiki vairumā (pamatā tie nav slikti, bet kas par daudz, tas par skādi!), vēl visādi blogu spami utt.
foxīts, pēc maniem novērojumiem, bija kādu laiku pierimis, bet tad Jaunzems pabakstīja viņu ar koku un .... zinošākie sakāmvārdu jau zinās
_________________ I used to remove USB devices safely. Then I took an arrow in the knee.
Diemžēl izskatāš, ka LētaisDžonijs cenšas savos gados būt jau pieaudzis, kas diemžēl viņam neizdodas, tāpat kā FireFoxitim. Tā kā protu ignorēt to, kas man nepatīk vai kaitina abu kadru postus vienkārši uzskatu par humora devu, lai neaizmirstu, ka arī starp mums ir tādi, kam ļoti vajag, lai viņus novērtē un papliķē pa plecu.
Kas attiecas uz <13 gadīgiem, viņiem patiešām šeit nav ko meklēt, ja arī būtu tāda kadra nepieciešamība šeit, paši atrastu. Nejau dēļ gadiem nepieciešama šāda šķirošana, bet gan garīgajā attīstībā, diemžēl to nevar izmērīt, ja vien neliekam kārtot IQ testu pie reģistrēšanās.
_________________ "You can't expect to hit the jackpot if you don't put a few nickels in the machine" / Flip Wilson Shared on GReader
...
Vairāki lietotāji Lietpratēja statusā cenšas pārvērst Notepad nopietnā inženieru portālā, un es atbalstu viņu centienus.
Nu gribētos novēlēt veiksmi. Katrā ziņā, ja izdodas izcīnīt tādu slavu notepad.lv lapai, advancēti lietotāji būs daudz vairāk. Tā jau laikam ir visu lielāko LV forumu problēma, kur apgrozās daudz maz vairāk spechuku - automātiski sarodas lāmes ar savu offtopiku, zemo valodas kultūras līmeni, un aizbaida gandrīz visus advancētos lietotājus - un forums paliek 'sīrupa' līmenī. Domāju, ka daudzi atceras datuve.lv "Arta laikos" ;)
Un par lietotāju banošanu, es personīgi, atbalstītu ļoti stingrus noteikumus, pārkāpi vienreiz noteikumus, brīdinājums, otrreiz - "atā... taisu logu ciet..." to pašu varētu attiecināt arī par rakstīšanas kultūru, domāju, ka tas nav pārāk daudz prasīts, lai aprakstot problēmu tiktu lietota latviešu valoda, nevis apzināta necieņa pret lasītāju, rakstot bez garumzīmēm (izņemot saprotamā translitā), poke stilā, vai vienkārši nesakarīgi vervelējot.
Daudzos ārzemju forumos tas ir kā nerakstīts likums, ja nezini neko par taujāto tēmu - neraksti neko. Būs kāds kas zinās - atbildēs.
Varu vēl no savas puses ieteikt ieviest fīchu, ka topika aizsācējs var nomarķēt topiku, kā SPAM ON vai SPAM OFF. attiecīgi jebkāds spams/fleims/bezsakars tiek vai nu ignorēts, vai nu dzēsts (ar banu). Piemēram, ja rodas kāda specifiska, vai svarīga problēma, ko vajag steidzami atrisināt, nebūtu patīkami lasīt ārā vērtīgus padomus starp bez sakara plūdiem.
Vēl laba fīcha - "thanx" punkti. ko var piešķirt moderatori, vai topika aizsācējs, par vērtīgiem padomiem, pareizi atrisinātu problēmu, un etc.
te foksis teica, ka IQ tests pie reģistrācijas neder, jo blondīnes, kuras nāk pēc palīdzības, neko nesapratīs un nevarēs reģistrēties.
Bet šis, pēc manām domām, nav palīdzības forums p0kimoniem (kā DTV.lv), bet gan profesionāļu apspriedes vieta un lasītuve. Vajag!!!!
Nejau visas blondīnes ir dumjas. Kā arī IQ netiek pārbaudīts ar zināšanām kādā konkrētā jomā.
Tīri teorētiski - Ja blondīne nepratīs kaut cik sakarīgi nokārtot kaut kādu vispāraptverošu testu, tad nepratīs arī izskaidrot savu problēmu citiem saprotamā veidā.
_________________ "You can't expect to hit the jackpot if you don't put a few nickels in the machine" / Flip Wilson Shared on GReader
Jaunzem, piekrītu tev par visiem 100%! Nav ko p0k3m te nākt, tam ir zābāks un dateja! Un par SPAM ON vai SPAM OFF arī piekrītu, jo ja nav svarīgs nekas, tad var offtopikā bish ieiet ar, bet ne lielā, tad komentāru dzēst un autoram banu! Par thanx puntiem arī piekrītu, ļoti labi varēs zināt ir tas leitotājs normāls vai nav.
foxsk8 šajā tēmā var smelties vairākas labas idejas priekš V3.
Piemēram
# Lietotāju reputācijas punkti jeb karma (katru lietotāja teikto citi lietotāji var novērtēt ar + vai - , vai nevērtēt vispār)
# Topiku marķēšana, ar ko tie topiki automātiski pāriet citā sadaļā un nemaisās arī jaunāko ziņojumu/neizlasīto ziņu sadaļā
No manas puses:
# Brīdinājumu sistēma ar noilgumu, piemēram, katram lietotājam 3 brīdinājumu kvota - novāra ziepes, dabū vienu brīdinājumu, sataisa vēl kādu sviestu - vēl viens brīdinājums, pēc trešā - konts dzēsts. Noilgums - nedēļas vai divu laikā(kopš pēdējā brīdinājuma) viens brīdinājums automātiski notīras. Tādā veidā pārkāpējs vai nu netaisīs sviestu vai arī centīsies klusēt lai neizlidotu, un iespējams labosies vispār
piemērs :
_________________ I used to remove USB devices safely. Then I took an arrow in the knee.
Zem 18 - vecāku rakstiskai atļaujai pa pastu
Jāuzrāda īstais vārds ar opciju slēpt no citiem lietotājiem (redzams tikai adminiem). Tad tālāk - meklē draugos, kaut kādos iedzīvotāju reģistros et cetera
Vēlviens ieteikums: Lietotāju automātiska dzēšana pēc 2. mēnešu neaktivitātes.
Jaunzem, kādā jēga? Sīči tak var pateikt arī, ka viņiem ir 18 gadi un neviens nepierādīs ka nav. Un eksistē tāda lieta, kā viltus profili draugos e.t.c.
EDIT: Ever, tur drīzāk iederētos 5 brīdinājumi, bet ar mēneša noilgumu.
"Vēlviens ieteikums: Lietotāju automātiska dzēšana pēc 2. mēnešu neaktivitātes. "
divu mēnešu ekspedīcija uz Antarktīdu vai kaut kas, kas liedz komentēt... Atgriežos mājās - redzu - WTF? Kur mans akkonts?
Kandža, tu izliecies vai tiešām nesaproti, ka pats esi viens no tiem, kuru dēļ šitāda klapata ir izcēlusies... (pats vēl raksta ieteikumus kas būtu pret viņu pašu )
man patīk Evera ideja par brīdinājumu sistēmu ar noilgumu, tikai domāju, ka kontu nevajadzētu dzēst. Mans variants, 2 brīdinājumi, tālāk bans uz nedēļu vai divām(atkarīgs no ta, cik aktīvs bijis)... lai atpūšas un pārdomā dzīvi. Izdzēsīs kontu, šamais uztaisīs jaunu un viss no gala sāksies, bet IP ban arī būtu dfiezgan aplama rīcība...
Offtopic: LDž ir sasodīti izturīgs sīcis, šamajam izdevies pārdzīvot paša vēlmi pārtraukt te rakstīt un vēl piedevām banu (vai pat 2, nevar īsti saprast) izvilkt pa sauso. tas ir apbrīnojami....
Izmaiņas Noteikumu 4. punktā, kas ļauj administrācijai sodīt spamerus, kā arī tos, kuri neciena latviešu valodu:
4. „Notepad.lv” administrācija nerediģēs Jūsu izveidotās tēmas un komentārus bez iemesla – būsim pieklājīgi viens pret otru.
4.1 Aizliegts publiski rupji aizskart vai apvainot citus lietotājus.
Visus personiskos strīdus, nesaskaņas utml., kas citiem šī portāla lietotājiem nebūtu aktuāli, nepublicēt Foruma diskusijās, bet risināt ar personiskās sarakstes palīdzību.
4.2 Forumā rakstām tikai Latvijas Republikas valsts valodā.
Nepieciešamības gadījumos atļauts lietot citātus arī svešvalodās. Katra lietotāja pienākums ir rūpēties, lai viņa rakstītais atbilstu latviešu valodas pareizrakstības normām, lai paustā doma būtu izteikta sakarīgā un visiem saprotamā formā. Ja nav iespējams rakstīt ar garumzīmēm (piemēram, no vecāka modeļa telefona) - izņēmuma gadījumā atļauts lietot pareizu translitu.
4.3 Apspriežot kādu tēmu, lietotāju pienākums ir pieturēties pie tās.
Apzināta novirzīšanās no apspriežamā temata (off-topic, spam) pieļaujama tikai īpašās Foruma sadaļās "Off-topic", "Humors un Joki".
(Bernards Šovs)
kas attiecas uz noteikumiem, sjeit jau sen ir laiks ieviest to sms bana nonjemsjanu. kaut vai tie pasji 35 sant. bans uzlikts - nonjemt var tikai taa. lai mazie balamutes maksaa par savaam izdariibaam, neveeriibaam u.t.t., tad vismaz paaries veelme sjeit postot bezjeedziigus topikus :>
samuraj, kaa saprastu vaardu "ljaunpraatiiga"? driizaak jau tiisja :>
Muhhhh, siici, man iisteniibaa pajaat uz to vai sjeit ir jaaieveero translits, vai nav - buus aizliegts, dabuusju banu, vairaak sjeit nenaaksju (varbuut kad izdomaasju piekaapties un rakstiit gramatiski pareizaa valodaa). Tacju vienalga taa buutu lietotaaju diskriminaacija, jo ne visiem ir garumziimes :> zatknjis s*ka! :>
Ekselenti. Pat šo topic mazgadīgie klauni ir pamanījušies piefleimot pēc augstākās kategorijas.
Konkrēts ieteikums - mazgadīgo trijotni atslēgt no interneta līdz vismaz IQ=90 sasniegšanas.
arii manj patiik offtopic :>
tomeer primaarais tiesjaam ir jaunumi un konstruktiiva domu apmainja. patiik lasiit samuraja rakstus, jo, patiesiibaa, tas cilveeks domaa ko raksta.
savlaik veiksmiigi pielikvideeju beernudaarzu ieksj boot, tomeer toreizeejam ownerim nepatika iespeejamo klientu(!?) zaudeesjanas perspektiiva un muusu celji skjiiraas :>
datuve paarveertusies par savdabiigu "hakers&progers" klonu un veertiigu info no turienes izkjeseleet nav iespeejams...
cepuri nost edgaram, tomeer donkihota ciinja ir lemta neveiksmei fizikaalu nosaciijumu deelj...
sjobriideejais boot ir palicis bez sava cjapaeva (vai ostapa? :> ) un peld pa straumi, dazjiem sapraatiigiem adminpieejas lietotaajiem censjoties vismaz kautko izdariit lietas labaa... kaa sanaak/nesanaak, katrs var noveerteet. tomeer dazji konsekventi cilveeki tur nepieljauj idiotu invaaziju un prieks par to.
atlicis veel eoz, vismaz tur adminiem ir pietiekosji stingra nostaaja un visaadi jaunzemfoxsiksmopsjveidiigie lido nekaveejoties.
muahahahahaha
divos iisos teikumos divas kljuudas :>
par noteikumiem manaa interpretaacijaa....
4.1 - un? tagad visi viens otru peeksnji suutiis d**** ar pm starpnieciibu? taatad tomeer portaalaa vienam otru apvainot ir oficiaali atljauts? :>
ko lai saka... ljoti liberali :>
4.2 - Jā, noskatoties uz jaunatnes vienreizējo stila izjūtu, loģisko domas izklāstu un neatkārtojamo teikumu uzbūvi, noteikti var pievērt acis uz slengu, ortogrāfiju un absolūtu interpunkcijas trūkumu. Priekā!
4.3 - kursj noteiks vai novirziisjanaas no temata ir ljaunpraatiiga?! :> es, piemeeram, tikai ceelaako juutu vadiits suutu autoru veikt lobotomiju... tas prieksj vinja pasja labaak :>
p.s. veel, attiecinot uz 4.2... es netaisos mainiit savu rakstiibas stilu... visi nu ir piecietusji, piecietiis arii noutpads :>
...laikam nogādāt no viņa to vēstuli samurajam bija slikta doma...
offtopik. brīdinājums - satur vīrusus
Citēt:
Ekselenti. Pat šo topic mazgadīgie klauni ir pamanījušies piefleimot pēc augstākās kategorijas.
Konkrēts ieteikums - mazgadīgo trijotni atslēgt no interneta līdz vismaz IQ=90 sasniegšanas.
Atvaino, nevēlos lielīties, bet tas nu būs jādara. Pieļauju, ka "tajā trijotnē" ietilpstu arī es. Nu ta' paklausies. Zinu, ka lielai daļai lietotāju tas liksies jancīgi, bet man ir mazāk kā 16... Psihologs (...or psihiatrs? aizmirsu...) manu intelektuālo koeficentu novērtēja kā augstu. Mācos Apdāvināto bērnu fakultatīvajā skolā. Bet apdāvināti viņi nav materiāli - tie ir bērni ar augstam prāta spējām/potenci(ālu). So? Arī daudzi lietotāji (arī ***) ir mani atzinuši par gudru priekš sava vecuma.
...laikam nogādāt no viņa to vēstuli samurajam bija slikta doma...
Citēt:
Atvaino, nevēlos lielīties, bet tas nu būs jādara. Pieļauju, ka "tajā trijotnē" ietilpstu arī es. Nu ta' paklausies. Zinu, ka lielai daļai lietotāju tas liksies jancīgi, bet man ir mazāk kā 16... Psihologs (...or psihiatrs? aizmirsu...) manu intelektuālo koeficentu novērtēja kā augstu. Mācos Apdāvināto bērnu fakultatīvajā skolā. Bet apdāvināti viņi nav materiāli - tie ir bērni ar augstam prāta spējām/potenci(ālu). So? Arī daudzi lietotāji (arī ***) ir mani atzinuši par gudru priekš sava vecuma.
Nu tad lasi! Patiesi esmu priecīgs, ka nekļūdījos uzskatos par taviem gadiem, jo ne ar ko tu neesi gudrāks par tiem pārējiem diviem. Tikai ar to savādāks, ka gudrāks izlikies. Prieks, ka Tu neesi 17 gadus vecs dolbiks, bet gan savam vecumam atbilstošs zēns.
werneo... firefoxsitis, letaisdzonijs < virs vidējā (mans)
atvaino, to arī teicis ĪSTS psihologs, ne tie uz telefoniem pasūtāmie IQ testi... offtopiku par šo tēmu beidzu
werneo... firefoxsitis, letaisdzonijs < virs vidējā (mans)
atvaino, to arī teicis ĪSTS psihologs, ne tie uz telefoniem pasūtāmie IQ testi... offtopiku par šo tēmu beidzu
Amerikanizējas mūsu jaunā paaudze, amerikanizējas. Skarbi Es Off topiku nebeidzu, jo uzskatu, ka Tev te vajadzēja paklusēt. To tev tavs psihologs neteica?
Mācos Apdāvināto bērnu fakultatīvajā skolā. Bet apdāvināti viņi nav materiāli - tie ir bērni ar augstam prāta spējām/potenci(ālu). So? Arī daudzi lietotāji (arī ***) ir mani atzinuši par gudru priekš sava vecuma.
#$%^%(skull)(skull)T10neONE!!!##$@#$@ o.0 INDIGO B*JE!!! viss, tev ir konjec :>
Man ir pilnīgi vienalga, ko tev teica labais onkulis (tb psiholohs vai psihiatrs), bet ja reiz sevi uzskati par pieaugušu, tad kaut procentu no tā ieliec savos komentāros, jo tev patīk pabakstīt kādu, kas parasti izsauc kašķi vai offtopiku. Priekš sīrupa vecuma/līmeņa lietotājiem ir paredzētas counter strike klanu lapas, kurās viens otru sauc par s*du un katrs katru ir reizes trīs vienā vietā paņēmis, nevis portāls, kurā ilgu laiku tik tiešām zinoša tauta bija salasīta. Es nesaku, ka tā nav arī tagad, vienkārši pokemonu ieplūde portālā sāk atbaidīt zinošus cilvēkus, jo kāda jēga ko rakstīt, ja zelta trijotne paņems un dajebko par mēslu pārvērtīs. Lētais Džonijs - raksti ko tu gribi tagad, bet nedomā, ka no tā mainīsies viss iepriekš sastrādātais un galu galā necel krānu augstāk nekā tas ir iespējams. Neapskaužu notepada adminus, kuriem līdz ar izveidojušos situāciju tagad darba reizes trīs vairāk radās, bet nu tāpēc arī ir administrācija, kura iegrožo pokemonveidīgos, lai tie nepārvērstu portālu par mēslu bedri - prozit!
Ja kāds rakstu autors pārkāps noteikumus, pirmo reizi bans, pie atkārtotu noteikumu pārkāpšanas partaps par parastu lietotāju, visi statusi tiks noņemti nost. Mums nevajag, ka e-žurnālists uzvedās kā mazs bērns.
Šādus noteikumus kaut kur lasīju, baigi iepatikās...
Citēt:
* Tev būs foruma noteikumus lasīt un ievērot.
* Tev būs savu dzimto valodu godā turēt.
* Tev nebūs citu lietotāju acis un smadzenes čakarēt ar nesalasāmiem tekstiem.
* Tev būs atcerēties, ka punkti, kas teikumu beigās liekami, ir mazi un melni, nevis lieli un dzelteni.
* Tev būs mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties.
* Tev būs ar Googlestanti un podziņu Meklēt iepazīties.
* Tev būs vispirms izlasīt visu, ko citi jau uzrakstījuši.
* Tev nebūs jautāt to, kas jau tikko pajautāts.
* Tev būs vārdus crack, hack, warez un torrent no savas leksikas izskaust.
* Tev būs zināt, ka šis nav nekāds iepazīšanās portāls cerību zaudējušajiem.
...bet ja nopietni tad vienkārši vajag iedot vēl kādam sakarīgam challim moderēšanas iespējas (nu kādiem 2-3 domāju), un vienkārši, ir kas spamveidīgs - brīdinājums, tas atkārtojas - bans, un viss. Pats vainīgs. Tās ir amnas domas.
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. /George Carlin/
Sveiki, sveiki visiem.
1. Atvainojos ka rakstu bez garumzimem, atrodos uz doto bridi oksfordaa, musu uznemuma politika nepielauj mainit datora iestatijumus un instalet papildus programmas, lai gan seit esmu admins, tomer tam tiek sekots liidzi, jo shi iir apdrosinasanas kompanija.
2. jau labu laiku lasu notepad.lv rakstus diskusijas, bet tikai tagad izdomaju pieregistreties, varbut nedaudz nokaveju, bet velejos izteikt savas domas.
Es nesaprotu vienu lietu, jus visu laiku suudzaties ka firefoksitis un l_dz, vai kaaa vinu tur, boja jums dzivi un forumu. Kapeec vini vel ir te? dzeshat kontus un viss. Jaa sakuma man ar likas smiekligi un uzjautrinoshi shiis trijotnes komentrai, bet tagad tas jau kaitina. Gribetu zinat kas juus attur no vinu kontu dzeshanas? Ja tas jau sen butu izdarits, tad shi diskusija nemaz nebutu nepiecieshama+ pie lietotaju skaita 2000 izdzest 3 mazos ir tiirais sikums un neviens to pat nemaniis. Apdomajieties.
...bet tas jau ir darīts, vai vismaz uz to pusi... Iedomājies. Tiek izdzēsts konts, piemēram, EJ, kurš liedz viņam nomainīt IP un piereģistrēt kontu EJ+? Noteikumi liedz, jā, bet ar to nevar cīnīties... Nu vienīgais var uzsūtīt policiju īstajam EJ kā personībai, bet nezinu vai tā būtu labi darīt... EJ, tikai piemērs... :P
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. /George Carlin/
Nu vienīgais var uzsūtīt policiju īstajam EJ kā personībai, bet nezinu vai tā būtu labi darīt... EJ, tikai piemērs... :P
nu nu
nelej
nevienu likumu neesmu pārkāpis, neko krimināli sodāmu neesmu izdarījis
piesit īsto mani? nu nu... esmu elvijs jaunzems, varat atrast āgenskalnā ...
Nevis piesist bet gan brīdināt no policijas par to, ka pārkāpj noteikumus stingrā mērā! Tā vispār var? Nu tu esi piekritis noteikumiem, tā kā laikam...
P.S. Neleju, bet nekas personīgs. :P
...bet tas jau ir darīts, vai vismaz uz to pusi... Iedomājies. Tiek izdzēsts konts, piemēram, EJ, kurš liedz viņam nomainīt IP un piereģistrēt kontu EJ+? Noteikumi liedz, jā, bet ar to nevar cīnīties... Nu vienīgais var uzsūtīt policiju īstajam EJ kā personībai, bet nezinu vai tā būtu labi darīt... EJ, tikai piemērs... :P
OK.
Tad bans pec mac adreses?
To gan mazais dzonis ilgi cakarees
+ ja jau liekat banu, vai dzeesat kontu,kapec tad tas dzonis joprojam te figuree? Kapeec vinu vel neviens nav izdzeesis?
Nu vienīgais var uzsūtīt policiju īstajam EJ kā personībai, bet nezinu vai tā būtu labi darīt... EJ, tikai piemērs... :P
nu nu
nelej
" Jaa jaa vari atrast mani aagenskalnaa un tad redzeesim kurs no mums ir pacans un, atkal negribu lieliities, bet es macos speciala skolaa un man veel psihologs teica ka esmu iipashs savam vecumam un un un veel es vispaar esmu paarak gudrs savam vecumam u.t.t "
aarprats, ko tu te vispar vel dari? Tu esi parak gudrs un apdavinats prieks notepad.lv ludzu pamet sho "dieva aizmirsto" vietu.
aarprats, ko tu te vispar vel dari? Tu esi parak gudrs un apdavinats prieks notepad.lv ludzu pamet sho "dieva aizmirsto" vietu.
Ar muļķi nestrīdies (personīgais goda kodekss)
slēgt topiku
Nekas nav jāslēdz! Atkal pārpkāpts noteikums. Apvainots calabria no Jaunzems puses. Jaunzems, man gan šķiet ka calabria ir gudrs cilvēks, bet ja jau tu saki ka nē, tad jau mums jāklausas pieaugušais, gudrais Jaunzems, vai ne?
Nu skatos, ka te jau kāds gribētu ar Hitlera metodēm - nošaut, izdzēst, uz gāzes kameru...
Bet mēs esam pozitīvi domājoši cilvēki, un ar spameriem cīnīsimies demokrātiskām metodēm. Būs pārkāpums - būs bans, un šie bana periodi aizvien garāki kā jau recidīvistiem.
Tā kā pāris frukti ir melojuši par savu vecumu - varam izdzēst viņu profilus bez brīdinājuma... bet lai jau elpo, varbūt kādreiz prātiņā pieņemsies?
(Bernards Šovs)
Ja par krāsu - piekrītu . Ja par tagad populārajiem "indigo bērniem" - kaut vienu tādu kāds ir redzējis? Es te domāju īstu jauno ģēniju, nevis kā tagad - kā bērns vienkārši slinks, neaudzināts, nevaldāms - mīlošie vecāki jau uzskata, kā tā izpaužas "brīnummbērna" nespēja adaptēties standarta uzvedības/mācību normām . Nez kur šie paliek, kad pieaug līdz gadiem 25 - 30 ? Kaut kā nemana tos supertalantīgos izgudrotājus, zinātniekus u.t.t.
Nejēga gan izklausās pēc apvainojuma un nepiestāv pozitīvi domājošiem cilvēkiem. Katrs kādā citā jomā ir nekas cits viens liels nejēga. Un ir jau arī sakarīgi posti tiem klauniem reizēm.
Vai arī: papildus trīs statusi - "Jaunzems", "LētaisJohnijs" un "FireFoxiitis"! "Augstākā" pakāpe būtu "Jaunzems", jo tas "mācās specskolā" un viņam ir savs psihologs.
WerNeo + 1 par jaunzemu :> cilveeks nudien ar iipasjaam vajadziibaam - INDIGO, ka es jums saku, palasiet googlee par jamiem :> daudz jauna uzzinaasiet - jaunaa paaudze muusu zelts :>:>:> (lai nosjauj mani tas kursj sjo izlasiija)
Saprotiet ka notepads diezvai ieņems nopietna IT portāla statusu. Minēšu vairākus iemeslus: 1. vidējais statistiskais letiņš ir stulbs pāķis ar tendenci apdirst visu kas ir apkārt. 2. Brīžiem raksti ir tik vāji, ka bērns spētu labāk uzrakstīt. ....
Vispār tādā gadienā jums jāpārdomā pamatīgi sava politika un vecuma cenzs te maz ko dos Ar to vienk, norausiet sev daļu apmeklētāju
PS. Par to apd.. es domāju 99% latvijas forumu. Nu ir tāda daba letiņiem, nožēlojami bet fakts
_________________ Šis ir teksts, kuru varat pievienot visām savām publikācijām. Šim tekstam ir 300 zīmju ierobežojums
|Kāpēc mainīt mani, ja var mainīt attieksmi, kā lasa manus komentārus?
Nu tad lūdzu- uzraksti īsu pamācību, kā pareizi ir jālasa Tavi posti.
Normāliem cilvēkiem (IQ - 150+++) - nopietni
Atpalikušiem (90-150) - ar humora izjūtu
Nelabojamiem idijotiem (calabria, izredzētais et cetera) - nelasīt vispār, jo tie var viņiem radīt bērnības traumu
samurajs rakstīja:
Tā kā pāris frukti ir melojuši par savu vecumu
Nevis melojis, bet neatklājis savu vecumu Par vecumu šeit neko neesmu teicis
Nelabojamiem idijotiem (calabria, izredzētais et cetera) - nelasīt vispār, jo tie var viņiem radīt bērnības traumu
samurajs rakstīja:
Cik stulbam jābūt lai ko tādu uzrakstītu, tu, 12 gadīgais ***!!!
Runā droši, tās ir tavas patērētāja tiesības
Ja kas, tev pašam 15, ja izdzēsīs, tas tikai parādīs tavas bailes un kaunu no objektīvas kritikas
samurajs rakstīja:
Klausies tu, specskolas mocekli, pievaldi meeli. Un vards idioti nerakstas caur "j".
Klausies tu, specskolas mocekli, pievaldi meeli. Un vards idioti nerakstas caur "j".
Jau apnika strīdēties...
Man ir 15, man nav kauns atzīt, nekas man nav jāslēpj, paskaties kaut manā portfolio tas ir norādīts... Tikai es nemaz negribu zināt kādas ir cilvēku domas par tevi, pret mani, tā kā nemaz nesalīdzini...
Tev pašam nav kauns par saviem postiem? Pēc tavas "pamācības" sanāk, ka pats savus postus nevari lasīt.
Man ir labāka ideja par banošanu - lai foksis uztaisa tādu lietu, ka klauna statusa īpašniekiem pēc komentāra uzrakstīšanas paiet, nu teiksim, 10 minūtes, kamēr komentārs apstiprinās un parādās .. varbūt rakstītu mazāk muļķības!
Man ir labāka ideja par banošanu - lai foksis uztaisa tādu lietu, ka klauna statusa īpašniekiem pēc komentāra uzrakstīšanas paiet, nu teiksim, 10 minūtes, kamēr komentārs apstiprinās un parādās .. varbūt rakstītu mazāk muļķības!
Man ir vēl labāka ideja: lai Foxis uztaisa, ka klaunu rakstītais pēc 10 min. pazūd vispār. Vismaz spams nekrāsies datubāzē
(Bernards Šovs)
man vienīgajam šķiet, ka klauniem patīk vienalga kāda, bet uzmanība?
lūk, dēļ viņiem radušies topiki, rakstīti n-tie posti, pat statuss izveidots par godu lielajiem censoņiem.
mani nepamet doma, ka tas ir tas pēc kā viņi tiecās..
Tā arī vajag!
Es personīgi vēlos vortālu, kur nav nepiedienīgu tēmu. Tādiem, kā LētaisDžonijs un Jaunzems, vajag ne tikai klauna statusu, bet arī
1)iCirku, kur viņi izjokos cilvēkus;
2)Nāves sodu (Notepadā vairs lai nereģistrējas Jaunzems) un būs miers šajā Vortālā!
blja es nesapratu? kas nav neviena admina kas nevar sito izlabot? paskatieties uz taa jaunzema aka negribu lielities, bet naaksies parakstu. Man piemeram tas ir nepatikami, ka klauns sitadas lietas raksta. varat ar to ludzu tikt gala? Jo tikpat labi ta jau ari es savaparaksta varu likt kautko tipa ''hei hei hei jaunzems ir p****s'' vai kautko tamliidziigu
Tiesham sitie siichi saak kretineet riktigi ara, nevar viens no adminiem BEIDZOT tikt ar so gala, lai mums pie shis temas vairs NAV jaatgriezas?
da nu, jebkurš var likt parakstos ko grib bet viss kas nāk no āksta mutes nevienu neinteresē
patiešām, pozitīvs vortāls var būt līdz brīdim, kamēr nepanesās bērnudārzs, kad šī robeža šķiet pārkāpta, pozitīvums jāmet pie malas & jāsāk rīkoties.. profila dzēšana, šķiet, visoptimālākais veids kā šo sērgu izkaust.
Man ir vēl labāka ideja: lai Foxis uztaisa, ka klaunu rakstītais pēc 10 min. pazūd vispār. Vismaz spams nekrāsies datubāzē
Cepums!
samurajs : 14 Augusts 2009 11:26:13
rajah : 14 Augusts 2009 11:31:52
samurajs : 14 Augusts 2009 11:38:33
rajah : 14 Augusts 2009 11:43:34
ob1 : 14 Augusts 2009 11:44:49
Sid : 14 Augusts 2009 11:54:24
Jaunzems : 14 Augusts 2009 11:54:50
foxsk8 : 14 Augusts 2009 11:57:25
Profesionāla mājas lapu izstrāde | Styleweb.lv
rajah : 14 Augusts 2009 12:03:09
un NEVIENS jau tos tagadējos noteikumus neievēro tāpēc ka nespiežat lasīt - klikš klakš un tiem ir garām.
foxsk8 : 14 Augusts 2009 12:07:25
Sid : 14 Augusts 2009 12:10:58
rajah : 14 Augusts 2009 12:12:58
ob1 : 14 Augusts 2009 12:19:19
Jaunzems : 14 Augusts 2009 12:19:24
domāju, ka tā ir vislabākā iespēja, jo, ja izdzēš pokemona komentāru, viena dzēstā vietā divi jauni par to, ka vot "*** administratori dzēš komentārus!!!!!111 ;( eju griezZzt vēnazZz"
bet, ja pasēž nedēļas divas/trīs, saprot savu kļudu...
Tāda sajūta, ka Džonijs ir labojies uz dienām trim. Vēlāk būs tā pate vecā dziesma...
obi, špikerēšana vai labas idejas pārņemšana no Datuves
LētaisDžonijs : 14 Augusts 2009 12:32:52
Bet 18. gadu ierobežujumo gan nevajag, jo padomājiet loģiski, kur tad ies advancēti bērni?
foxsk8 : 14 Augusts 2009 12:59:11
samurajs : 14 Augusts 2009 13:00:06
foxsk8 : 14 Augusts 2009 13:01:18
ob1 : 14 Augusts 2009 13:03:53
_Mo3_ : 14 Augusts 2009 13:04:21
Sid : 14 Augusts 2009 13:08:28
foxsk8 : 14 Augusts 2009 13:08:38
LētaisDžonijs : 14 Augusts 2009 13:21:33
Stat1CX : 14 Augusts 2009 13:23:41
Tu domā šeit kādam vajag vēl vienu p0k3m0nu?
foxsk8 : 14 Augusts 2009 13:26:05
rajah : 14 Augusts 2009 13:29:42
foxsk8 : 14 Augusts 2009 13:32:38
Jaunzems : 14 Augusts 2009 13:33:26
foxsk8 : 14 Augusts 2009 13:35:00
LētaisDžonijs : 14 Augusts 2009 13:46:56
samurajs : 14 Augusts 2009 13:52:04
ZuliXP : 14 Augusts 2009 13:52:28
Sid : 14 Augusts 2009 13:57:12
LētaisDžonijs : 14 Augusts 2009 14:01:13
Evers : 14 Augusts 2009 14:59:14
deivs001 : 14 Augusts 2009 15:23:03
viesic : 14 Augusts 2009 15:36:28
Nu gribētos novēlēt veiksmi. Katrā ziņā, ja izdodas izcīnīt tādu slavu notepad.lv lapai, advancēti lietotāji būs daudz vairāk. Tā jau laikam ir visu lielāko LV forumu problēma, kur apgrozās daudz maz vairāk spechuku - automātiski sarodas lāmes ar savu offtopiku, zemo valodas kultūras līmeni, un aizbaida gandrīz visus advancētos lietotājus - un forums paliek 'sīrupa' līmenī. Domāju, ka daudzi atceras datuve.lv "Arta laikos" ;)
Un par lietotāju banošanu, es personīgi, atbalstītu ļoti stingrus noteikumus, pārkāpi vienreiz noteikumus, brīdinājums, otrreiz - "atā... taisu logu ciet..." to pašu varētu attiecināt arī par rakstīšanas kultūru, domāju, ka tas nav pārāk daudz prasīts, lai aprakstot problēmu tiktu lietota latviešu valoda, nevis apzināta necieņa pret lasītāju, rakstot bez garumzīmēm (izņemot saprotamā translitā), poke stilā, vai vienkārši nesakarīgi vervelējot.
Daudzos ārzemju forumos tas ir kā nerakstīts likums, ja nezini neko par taujāto tēmu - neraksti neko. Būs kāds kas zinās - atbildēs.
Varu vēl no savas puses ieteikt ieviest fīchu, ka topika aizsācējs var nomarķēt topiku, kā SPAM ON vai SPAM OFF. attiecīgi jebkāds spams/fleims/bezsakars tiek vai nu ignorēts, vai nu dzēsts (ar banu). Piemēram, ja rodas kāda specifiska, vai svarīga problēma, ko vajag steidzami atrisināt, nebūtu patīkami lasīt ārā vērtīgus padomus starp bez sakara plūdiem.
Vēl laba fīcha - "thanx" punkti. ko var piešķirt moderatori, vai topika aizsācējs, par vērtīgiem padomiem, pareizi atrisinātu problēmu, un etc.
Jaunzems : 14 Augusts 2009 15:37:47
deivs001 : 14 Augusts 2009 15:43:11
LētaisDžonijs : 14 Augusts 2009 15:45:12
Evers : 14 Augusts 2009 15:56:39
Jaunzems : 14 Augusts 2009 16:03:11
LētaisDžonijs : 14 Augusts 2009 16:12:41
Jaunzems : 14 Augusts 2009 16:18:15
LētaisDžonijs : 14 Augusts 2009 16:53:49
izredzētais : 14 Augusts 2009 16:55:49
Jaunzems : 14 Augusts 2009 16:56:12
Evers : 14 Augusts 2009 17:06:27
richX : 14 Augusts 2009 17:08:49
samurajs : 14 Augusts 2009 17:58:18
Mr.Death : 14 Augusts 2009 17:58:47
LētaisDžonijs : 14 Augusts 2009 18:16:51
foxsk8 : 14 Augusts 2009 18:21:40
Mr.Death : 14 Augusts 2009 18:28:14
drunk_lizard : 14 Augusts 2009 19:44:46
drunk_lizard : 14 Augusts 2009 19:57:33
muahahahahaha
divos iisos teikumos divas kljuudas :>
par noteikumiem manaa interpretaacijaa....
4.1 - un? tagad visi viens otru peeksnji suutiis d**** ar pm starpnieciibu? taatad tomeer portaalaa vienam otru apvainot ir oficiaali atljauts? :>
ko lai saka... ljoti liberali :>
4.2 - Jā, noskatoties uz jaunatnes vienreizējo stila izjūtu, loģisko domas izklāstu un neatkārtojamo teikumu uzbūvi, noteikti var pievērt acis uz slengu, ortogrāfiju un absolūtu interpunkcijas trūkumu. Priekā!
4.3 - kursj noteiks vai novirziisjanaas no temata ir ljaunpraatiiga?! :> es, piemeeram, tikai ceelaako juutu vadiits suutu autoru veikt lobotomiju... tas prieksj vinja pasja labaak :>
p.s. veel, attiecinot uz 4.2... es netaisos mainiit savu rakstiibas stilu... visi nu ir piecietusji, piecietiis arii noutpads :>
samurajs : 14 Augusts 2009 20:42:29
WerNeo : 14 Augusts 2009 21:14:32
Sid : 14 Augusts 2009 22:05:19
Jaunzems : 14 Augusts 2009 22:27:06
Atvaino, nevēlos lielīties, bet tas nu būs jādara. Pieļauju, ka "tajā trijotnē" ietilpstu arī es. Nu ta' paklausies. Zinu, ka lielai daļai lietotāju tas liksies jancīgi, bet man ir mazāk kā 16... Psihologs (...or psihiatrs?
WerNeo : 14 Augusts 2009 22:54:18
Atvaino, nevēlos lielīties, bet tas nu būs jādara. Pieļauju, ka "tajā trijotnē" ietilpstu arī es. Nu ta' paklausies. Zinu, ka lielai daļai lietotāju tas liksies jancīgi, bet man ir mazāk kā 16... Psihologs (...or psihiatrs?
Nu tad lasi! Patiesi esmu priecīgs, ka nekļūdījos uzskatos par taviem gadiem, jo ne ar ko tu neesi gudrāks par tiem pārējiem diviem. Tikai ar to savādāks, ka gudrāks izlikies.
Jaunzems : 14 Augusts 2009 22:58:39
WerNeo : 14 Augusts 2009 23:08:18
atvaino, to arī teicis ĪSTS psihologs, ne tie uz telefoniem pasūtāmie IQ testi...
offtopiku par šo tēmu beidzu
Amerikanizējas mūsu jaunā paaudze, amerikanizējas. Skarbi
foxsk8 : 14 Augusts 2009 23:19:43
Mr.Death : 14 Augusts 2009 23:24:26
#$%^%(skull)(skull)T10neONE!!!##$@#$@ o.0 INDIGO B*JE!!! viss, tev ir konjec :>
linx : 15 Augusts 2009 0:15:12
Man ir pilnīgi vienalga, ko tev teica labais onkulis (tb psiholohs vai psihiatrs), bet ja reiz sevi uzskati par pieaugušu, tad kaut procentu no tā ieliec savos komentāros, jo tev patīk pabakstīt kādu, kas parasti izsauc kašķi vai offtopiku. Priekš sīrupa vecuma/līmeņa lietotājiem ir paredzētas counter strike klanu lapas, kurās viens otru sauc par s*du un katrs katru ir reizes trīs vienā vietā paņēmis, nevis portāls, kurā ilgu laiku tik tiešām zinoša tauta bija salasīta. Es nesaku, ka tā nav arī tagad, vienkārši pokemonu ieplūde portālā sāk atbaidīt zinošus cilvēkus, jo kāda jēga ko rakstīt, ja zelta trijotne paņems un dajebko par mēslu pārvērtīs. Lētais Džonijs - raksti ko tu gribi tagad, bet nedomā, ka no tā mainīsies viss iepriekš sastrādātais un galu galā necel krānu augstāk nekā tas ir iespējams. Neapskaužu notepada adminus, kuriem līdz ar izveidojušos situāciju tagad darba reizes trīs vairāk radās, bet nu tāpēc arī ir administrācija, kura iegrožo pokemonveidīgos, lai tie nepārvērstu portālu par mēslu bedri - prozit!
foxsk8 : 15 Augusts 2009 0:19:05
samurajs : 15 Augusts 2009 5:24:34
foxsk8 : 15 Augusts 2009 10:08:56
daGrevis : 15 Augusts 2009 17:48:20
* Tev būs foruma noteikumus lasīt un ievērot.
* Tev būs savu dzimto valodu godā turēt.
* Tev nebūs citu lietotāju acis un smadzenes čakarēt ar nesalasāmiem tekstiem.
* Tev būs atcerēties, ka punkti, kas teikumu beigās liekami, ir mazi un melni, nevis lieli un dzelteni.
* Tev būs mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties.
* Tev būs ar Googlestanti un podziņu Meklēt iepazīties.
* Tev būs vispirms izlasīt visu, ko citi jau uzrakstījuši.
* Tev nebūs jautāt to, kas jau tikko pajautāts.
* Tev būs vārdus crack, hack, warez un torrent no savas leksikas izskaust.
* Tev būs zināt, ka šis nav nekāds iepazīšanās portāls cerību zaudējušajiem.
...bet ja nopietni tad vienkārši vajag iedot vēl kādam sakarīgam challim moderēšanas iespējas (nu kādiem 2-3 domāju), un vienkārši, ir kas spamveidīgs - brīdinājums, tas atkārtojas - bans, un viss. Pats vainīgs. Tās ir amnas domas.
http://ask.fm/daGrevis
http://dagrevis.lv/
foxsk8 : 15 Augusts 2009 17:50:49
Aldis : 16 Augusts 2009 16:54:09
calabria : 17 Septembris 2009 12:22:19
daGrevis : 17 Septembris 2009 13:35:49
Jaunzems : 17 Septembris 2009 14:25:48
nu nu
nelej
daGrevis : 17 Septembris 2009 14:31:53
calabria : 17 Septembris 2009 14:34:29
Paldies.
...bet tas jau ir darīts, vai vismaz uz to pusi... Iedomājies. Tiek izdzēsts konts, piemēram, EJ, kurš liedz viņam nomainīt IP un piereģistrēt kontu EJ+? Noteikumi liedz, jā, bet ar to nevar cīnīties... Nu vienīgais var uzsūtīt policiju īstajam EJ kā personībai, bet nezinu vai tā būtu labi darīt...
OK.
Tad bans pec mac adreses?
To gan mazais dzonis ilgi cakarees
+ ja jau liekat banu, vai dzeesat kontu,kapec tad tas dzonis joprojam te figuree? Kapeec vinu vel neviens nav izdzeesis?
calabria : 17 Septembris 2009 14:38:38
nu nu
nelej
" Jaa jaa vari atrast mani aagenskalnaa un tad redzeesim kurs no mums ir pacans un, atkal negribu lieliities, bet es macos speciala skolaa un man veel psihologs teica ka esmu iipashs savam vecumam un un un veel es vispaar esmu paarak gudrs savam vecumam u.t.t "
Jaunzems : 17 Septembris 2009 14:42:56
Ar muļķi nestrīdies (personīgais goda kodekss)
slēgt topiku
daGrevis : 17 Septembris 2009 14:56:11
Evers : 17 Septembris 2009 15:23:03
m_janis : 17 Septembris 2009 16:09:53
ob1 : 17 Septembris 2009 16:19:50
daGrevis : 17 Septembris 2009 16:37:08
samurajs : 17 Septembris 2009 16:59:03
calabria : 17 Septembris 2009 17:07:46
Nu bet taa tik vajag shajos laikos, savadak jau nesaprot, un vel nirgajas, pashi diskute par saviem soda meriem. Ta ir augstaka necienjas izradishana.
Dzees ara un lai nak atpakal tad, kad pratinja pienemsies, apmeram pec gadiem 10 vai vairak
m_janis : 17 Septembris 2009 17:49:09
ob1 : 17 Septembris 2009 17:54:48
drunk_lizard : 17 Septembris 2009 18:01:58
Mr.Death : 17 Septembris 2009 19:31:51
WerNeo : 17 Septembris 2009 20:34:44
ob1 : 17 Septembris 2009 20:41:10
Crow : 17 Septembris 2009 20:48:37
WerNeo : 17 Septembris 2009 20:48:54
Mr.Death : 17 Septembris 2009 23:17:57
izredzētais : 18 Septembris 2009 1:14:15
calabria : 18 Septembris 2009 10:11:52
Varam izveidot balsojumu
Sid : 18 Septembris 2009 11:03:03
Genādijs : 18 Septembris 2009 11:11:46
daGrevis : 18 Septembris 2009 11:59:59
Jaunzems : 18 Septembris 2009 13:26:43
RicoPico : 18 Septembris 2009 13:44:35
Jaunzems : 18 Septembris 2009 13:50:33
Nevis melojis, bet neatklājis savu vecumu
daGrevis : 18 Septembris 2009 13:58:30
Jaunzems : 18 Septembris 2009 14:00:26
Runā droši, tās ir tavas patērētāja tiesības
Ja kas, tev pašam 15, ja izdzēsīs, tas tikai parādīs tavas bailes un kaunu no objektīvas kritikas
calabria : 18 Septembris 2009 14:02:40
calabria : 18 Septembris 2009 14:04:43
Jaunzems : 18 Septembris 2009 14:05:28
Jau apnika strīdēties...
daGrevis : 18 Septembris 2009 14:05:56
Atlets : 18 Septembris 2009 14:06:15
Tev pašam nav kauns par saviem postiem? Pēc tavas "pamācības" sanāk, ka pats savus postus nevari lasīt.
Jaunzems : 18 Septembris 2009 14:07:41
daGrevis : 18 Septembris 2009 14:08:26
Tūlīt vairs tevis nebūs šinī forumā. Liec punktu teikuma beigās, mļe!
izredzētais : 18 Septembris 2009 14:27:17
Lai dievs tevi svētī..
aoma : 18 Septembris 2009 15:04:50
linx : 18 Septembris 2009 21:35:00
samurajs : 18 Septembris 2009 21:37:33
linx : 18 Septembris 2009 21:39:06
Nav slikta doma
izredzētais : 19 Septembris 2009 1:39:19
Loading : 19 Septembris 2009 6:58:39
Kefīrs : 19 Septembris 2009 20:21:46
foxsk8 : 19 Septembris 2009 21:28:04
reGative : 20 Septembris 2009 9:13:28
TokRa : 20 Septembris 2009 12:19:05
Pilnībā piekrītu, šāda atkarības propaganda ir jāizskauž :)
calabria : 20 Septembris 2009 23:06:11
izredzētais : 21 Septembris 2009 0:06:06
daGrevis : 21 Septembris 2009 13:45:11
Cepums!