Netbūks mazajām dāmām - Asus Disney Netpal | Notepad.lv

Netbūks mazajām dāmām - Asus Disney Netpal

1. Jaunzems : 11 Augusts 2009 19:09:40 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ImagePersonīgi es nezinu, vai šī produkta mērķauditorijai interesē jaunās tehnoloģijas, bet tā nu ir sanācis, ka jaunais Asus Disney Netpal netbuks ir jau pieejams pasūtīšanai. Protams, bērnam labāks būtu netbuks, nevis laptops, jo tas ir mazāks, lētāks, un to var paņemt līdzi uz skolu. Domāju, ka bērniem, un, jo īpaši vecākiem, šis mazais datoriņš ļoti patiks, jo tam ir bērnišķīgi skaists dizains ar mīļākās animāciju studijas logo, bet tomēr tam ir salīdzinoši maza cena - 350 dolāri.
    Šis dators ir tikai meitenēm? Nē! Zināms, ka zēniem ir aizspriedumi pret rozā krāsu, tādēļ tika izveidota arī Magic Blue krāsu shēma. Protams, dators pieejams arī jau minētajā Princess Pink dizainā. Datoram jau ir instalēts Windows XP, un apnicīgās Luna tēmas vietā ir uzstādīts atraktīvs dizains, kurš saskan ar netbuka dizainu.
    Ražotājs netbuku iesaka bērniem no 6 līdz 12 gadiem. Asus Disney Netpal jau pieejams veikalā Toys'R'Us par 350$, bet datoru vai iepriekšpasūtīt arī Amazon.
    Specifikācijas
    Procesors - Inter Atom N270 (1.6GHz)
    RAM - 1GB (SODIMM)
    Cietnis - 160GB, 5400RPM, SATA
    Baterijas darbības ilgums - 5h
    Ekrāna izmērs, veids - 8.9", LCD

2. LētaisDžonijs : 12 Augusts 2009 16:38:14 Atbildēt

PĒĒĒ, riebīgi neglīts! Nepatīk tas Disney uzraksts, un tās svītras! Tāds var tikai Jaunzemam patikt!

3. Jaunzems : 12 Augusts 2009 17:21:20 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

...a kurš teica, ka man patīk? Jāraksta arī par lietām, kas nepatīk?
    Nedod Dievs Džonijam mani ieraudzīt dzīvajā - viņš bez zobiem paliktu...

4. LētaisDžonijs : 12 Augusts 2009 17:26:09 Atbildēt

Ir jāraksta, par to kas nepatīk arī, tam piekrītu. Un taisnība arī tajā ka tu paliktu bez zobiem, ja satiktos dzīvajā.

Pa tēmu:

Parasts netbūks ar stulbu krāsu un izkropļotu windu.

5. shadowmen : 12 Augusts 2009 18:31:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

skatos jums nju gan abiem jautri...dzonij cik tev 8 gadi?tu tachu nevaretu pat mazakajam bralitim iesist...(lai gan nepazistu jaunzemu,bet domaju,ka savi 18 gadi jau bus dzekam)

6. Evers : 12 Augusts 2009 19:28:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ai vispār man ar tas džonijs ir piegriezies, kopš viņš te plosās, notepadā čum no musarainiem postiem un topikiem (saprotu ka pats ar varbūt kādam dažreiz mēdzu besīt, itsevišķi d_l )

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas