Kā noteikt vai saits zog cepumus "cookies" ? | Notepad.lv

Kā noteikt vai saits zog cepumus "cookies" ?

1. Evers : 9 Jūnijs 2009 11:52:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tātad čoms skaipā atblieza kautkādu linku, es kā jau uzticēdamies atvēru vaļā un ieraugu šitādu te uzrakstu

Kā jau īstens paranoiķis tagad sastresojos, ka kāds neģēlis būs ticis pie maniem cepumiem , par cepumiem ar IP aizsardzību nesatraucos, bet ir man arī svarīgi saiti kam tāda aizsardzība nava.

Gribu zināt vai ir iespējams pārbaudīt kautkādā veidā vai tas ir tikai joks vai arī tur ir kāds nejauceņu skripts apakšā?

aizdomīgā adrese: w a r e z 1 1 . c o m

2. Jaunzems : 9 Jūnijs 2009 11:56:06 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

A kas tev tajos cookie varētu būt.

3. Evers : 9 Jūnijs 2009 11:59:24 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

iekš cookies glabājas saitu login informācija - hašota username, parole, ja nav cepumam IP aizsardzība tad es ar tavu cepumu varu tikt iekšā konkrētajā saitā kam tas cepums ir paredzēts

4. Mr.Death : 9 Jūnijs 2009 13:37:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Evers rakstīja:
    iekš cookies glabājas saitu login informācija - hašota username, parole, ja nav cepumam IP aizsardzība tad es ar tavu cepumu varu tikt iekšā konkrētajā saitā kam tas cepums ir paredzēts

kurš idiots cepumā liek hashotu userneimu un paroli? :> turklāt, kā tieši tu definē cepumam to "Ip aizsardzību"? gribētos zināt sīkāk :>

5. drunk_lizard : 9 Jūnijs 2009 13:43:51 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

tie ar username un password noteikti ir siguldas cepumi :>

6. Morpheus : 9 Jūnijs 2009 15:15:51 Atbildēt

Tas ir slimi... kāda ip aizsardzība lol Cookies var izdot derīgus noteiktai vietnei ne noteiktam klientam by default browsers pats aizsargā cookies pret neautentificētu izmantošanu un nedod tos citiem domēniem vai pat subdomēniem. Ja nu kāds tiešam ir tik gudrs lai spētu ar php vai citu sside nozagt cepumu, tad avirus jau laicīgi atklās iejaukšanos un pasūtīs tevi est spageti. paranoja?

7. Evers : 9 Jūnijs 2009 15:24:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ai labi, Never Mind! Epic Fail

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas