Visu esošo un topošo e-žurnālistu zināšanai! | Notepad.lv

Visu esošo un topošo e-žurnālistu zināšanai!

1. samurajs : 1 Jūnijs 2009 11:03:33 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Esmu saņēmis pamatotu kritiku par rakstu kvalitātes krišanos Notepad.lv, kā dēļ tiks ieviestas sekojošas izmaiņas:

1. Turpmāk e-žurnālista statusu piešķiršu nevis jau pēc 1.raksta, bet pēc vairākiem - atkarībā no kvalitātes. Mazāk vērtēšu garumzīmes (to var viegli izlabot), bet vairāk pēc satura. Rakstam jābūt noderīgam, labi noformētam, ar atsaucēm uz avotiem un pamatotam ar autora testiem vai personīgā viedokļa izpausmēm.

2. Mēs esam ieinteresēti, lai Notepadā darbotos pastāvīgi e-žurnālisti, kuri raksta regulāri. Šādā gadījumā būs iespējams sastrādāties, lai uzlabotu materiāla kvalitāti. Optimāli, ja katrs rakstītājs vismaz reizi ceturksnī kaut ko publicētu. Es saprotu, ka ne katram tas iespējams arī objektīvu apstākļu dēļ (aizņemtība, atrašanās ārzemēs utml.), tāpēc īpaši stingri to nevērtēšu gadījumos, kad cilvēkam ir jau vairākas labas publikācijas.

3. T.s. "e-žurnaļugām", kam ir tikai viens raksts, ar Googli tulkots, un tas pats "krāna pastiepšanai" - ar 1. jūliju no sava zaļā statusa būs jāatvadās. Dodu mēnesi laika, ja kāds grib laboties!

4. Aizrādījums un ieteikums visiem: pavisam aizmirsti ir tādi žurnālistikas veidi, kā intervija un reportāža.
    Jau bija publicēts, ka 4. jūnijā Liepājā būs seminārs, kur tieši no BSA darbiniekiem varēs uzzināt, vai lietot nelegālu Windows 95 tagad ir legāli vai nav? Kāpēc neizmantot iespēju?

5. Ja kāds vēlas publicēties - joprojām vienmēr laipni! Nekad nevienam neesmu atteicis, izņemot gadījumus, ja man raksts 100% jāpārstrādā. Pie 50% vēl nepukstu

Ar cieņu Samurajs, Notepad galvenais redaktors.

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

2. Jaunzems : 1 Jūnijs 2009 11:21:10 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Publicējos regulāri

3. Genādijs : 1 Jūnijs 2009 11:26:11 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kā? Nebūs vairs smieklīgo rakstu?

4. Wallaby : 1 Jūnijs 2009 11:34:51 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

e.j. rakstīja:
    Publicējos regulāri

Būtu bijis labāk, ja to nebūtu darījis.

5. Jaunzems : 1 Jūnijs 2009 11:44:43 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ej mājās, vallabij...

(/me turpmāk visus lamās par vallabijiem...)

6. Wallaby : 1 Jūnijs 2009 11:53:56 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ok, bet tu aizej vēlreiz pasēdi skolas solā. No kādas 5. klases sākot. Un pārstāj tikties ar saviem pagalma urlām, viņi tevi negatīvi iespaido. Ak jā - tāpat pārstāj dzert alu no plastmasas 2L pudelēm - viņš slikti ietekmē smadzenes, cik nu kuram tās ir...

7. Jaunzems : 1 Jūnijs 2009 11:57:28 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

nomaini plati - tas par tiem addoniem bija 'blogs' brīvajā stilā, un tā kāposta streļīšana bija tā teikt, stilam, bet IT&T ziņas rakstu literārā valodā. Ieciklējies ujz vienu frāzi un drillē visur... taurs...

8. samurajs : 1 Jūnijs 2009 12:01:30 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kādam jau pirmdienā banu gribas?

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

9. Wallaby : 1 Jūnijs 2009 12:07:43 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu paskaties kaut vai savu pēdējo darbu - Nokia ar mazo burtu, gaidstāve... un visvairāk tracina dažādu pēdiņu izmantošana. Parādi kaut vienu vietu, kur vienā rakstā vai pat grāmatā tiek izmantotas gan ' ' pēdiņas, gan " ". Kaut gan protams - pats jau rakstīji, ka pašam patīk savs stils. Tātad rakstiņi ir nevis priekš citiem, bet tikai sevis izrādīšanai? Vot pasaki, kāpēc tikai Tavus un ob1 rakstus visi kritizē? Domā visiem maksā par to?

10. Jaunzems : 1 Jūnijs 2009 12:23:46 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

samuraj, tu man tto teici?

11. samurajs : 1 Jūnijs 2009 12:47:46 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Jums, ser, un Wallaby. Ejiet uz čatu un izskaidrojat attiecības tur.

(Bernards Šovs)

12. Wuu : 1 Jūnijs 2009 22:25:37 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

notepad.lv lēnām pārvēršas par izgāztuvi. Es to jau zināju ka tā būs Par rakstu kvalitāti 100% līmenis ir nokrities ,bet žēl kādreiz gaidīju rakstus ,tagad pat citus nelasu!

13. Sid : 1 Jūnijs 2009 22:30:15 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Wuu, ja Tu tā uzskati, tad iesaisties, lai tas tā nenotiek. ;]

14. msh : 2 Jūnijs 2009 0:02:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Haha, episkā cīņa vallabijs vs e.j.
    Kaut gan zināmā mērā vallabijam var piekrist.

15. Jaunzems : 2 Jūnijs 2009 0:03:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

tāpēc arī izveidoju savu avataru - e.j. - žurnaļuha

16. Mr.Death : 2 Jūnijs 2009 0:16:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Jopcvai, ko var pļūtīt. Notepad izgāztuve, notepad slikts, notepad bano nepatiesi u.t.t. Tev Wuu savam izteikumam ir kāds jēdzīgs pamatojums? Lasi to, kas interesē. Ne jau visiem rakstiem ir jābūt ideāliem un tieši Tavā gaumē. IT sfēra ir diezgan plaša. Mani piemēram interesē jaunumi par drošības jautājumiem, skandalozās ziņas, kuriozi, web izstrādes sfēra un jaunatklājumi. Es izlasīju rakstus par Pentagonu, Google Wave, citur man pietiek izlasīt tikai virsrakstu. Pārējo - to, kas mani neinteresē - nelasu un nesūdzos. Raksti, vismaz no tiem, ko lasīju ir pietiekoši informatīvi. Protams var labāk, bet arī par to pašreizējo kvalitāti es nesūdzos. Laikam jau samērā esmu pieticīgs cilvēks, taču atcerēsimies arī to, ka šis ir entuziasma vadīts portāls, un te no e-žurnaļjugām nevar prasīt neiespējamo. Viss šeit rodas bez maksas.

17. Jaunzems : 2 Jūnijs 2009 0:24:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

opensource bieži vienlabāks par komerciālo

Ūberreaļnijkrutovrakstāmmašīnu misteru Kareli mums tomēr nekad nepārspēt

18. Wuu : 2 Jūnijs 2009 20:45:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sid rakstīja:
    Wuu, ja Tu tā uzskati, tad iesaisties, lai tas tā nenotiek. ;]

Es domāju ja piegrieztu skābekli "Bezpriģelam" būtu jau pietiekami labi!

Kāds vispār sakars šitam postam.

Wallaby rakstīja:

Būtu bijis labāk, ja to nebūtu darījis.

Ja kļūdos neņemiet ļaunā

19. Sid : 2 Jūnijs 2009 20:59:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Citēt:
    Nu, manuprāt, rakstu autoriem vajadzētu būt liegtai iespējai rakstu pievienot pa tiešo. Vai arī sadalīt rakstu autorus 2 kategorijās: 1. var pievienot paši; 2. var pievienot tikai ar apstiprinājumu.

20. WerNeo : 2 Jūnijs 2009 21:30:12 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sid rakstīja:

Citēt:
    Nu, manuprāt, rakstu autoriem vajadzētu būt liegtai iespējai rakstu pievienot pa tiešo. Vai arī sadalīt rakstu autorus 2 kategorijās: 1. var pievienot paši; 2. var pievienot tikai ar apstiprinājumu.

Šķiet, ka jau tagad netiek pa tiešo publicēts. Varbūt kļūdos.

21. Sid : 2 Jūnijs 2009 21:34:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tiek. Tāpēc arī ir tik daudz problēmu.

22. WerNeo : 2 Jūnijs 2009 21:36:39 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu jā. Tādā gadījumā piekrītu Tavam viedoklim.

23. samurajs : 2 Jūnijs 2009 21:41:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu vispār jau var pa tiešo publicēt. Kurš par sevi pārliecināts - to arī dara. Labāk gan būtu rakstu vispirms ielikt Rakstu pieteikumos, lai koriģētu dažādas nepilnības. Šodien kopsummā ap 150 gramatisko kļūdu rakstos izlaboju

(Bernards Šovs)

24. Sid : 2 Jūnijs 2009 21:45:48 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Huh, pie tādas situācijas vajadzetu pa taisno likšanas fīču diseiblot.

25. Jaunzems : 2 Jūnijs 2009 21:47:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

puse manas ?

26. samurajs : 2 Jūnijs 2009 21:52:22 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Šoreiz nē.

(Bernards Šovs)

27. normis_161 : 2 Jūnijs 2009 21:54:32 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Drīzāk jau manas. Vnk vakar vakarā uzrakstīju to rakstu, un pēc tam vairs negribējās tā kārtīgi pārlasīt, bet no rīta bija vienīgi laiks izlabot tās kļūdas, kuras e.j. teica.

28. drunk_lizard : 2 Jūnijs 2009 21:55:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

samurajs rakstīja:
    Šodien kopsummā ap 150 gramatisko kļūdu rakstos izlaboju

sjitais perfekti raksturo kopeejo situaaciju
    vairums jauniesju ir stulbi analfabeeti un pasjapmierinaati izdzimtenji (saucaas arii "indigo beerni", mhhh)

29. Wallaby : 2 Jūnijs 2009 22:36:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu paga, Lizard - ja viņi labojas, tad taču var dot iespēju?

30. msh : 3 Jūnijs 2009 1:54:44 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ja samurajs palasītu kādu labu, vispārīgu latviešu valodas grāmatu, tad gan jau dienā vēl kāds simtiņš kļūdu tiktu izlabots

31. rihardsss : 3 Jūnijs 2009 17:26:51 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nē grāmatas nekam neder! Tur nav jaunāko labojumu. Piemēram, grāmatās var būt Īslande vietā Islande, vai arī dižķibele vietā krīze. Grāmatas neder, jo latviešu valodniekiem ik pa laikam jāizdomā kādu vārdu ko nomainīt, lai viņi nepaliktu ēnā. Nu vēl jau izslēgt vietā ir beidzēt u.c. gudrības.

32. KaNeiet : 3 Jūnijs 2009 17:41:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

rihardsss rakstīja:
    Piemēram, grāmatās var būt Īslande vietā Islande, vai arī dižķibele vietā krīze. Grāmatas neder, jo latviešu valodniekiem..

Būt vēlama arī kaut minimāla sajēga par rakstīto. Kāds sakars bērnu izdomātam jaunvārdam ar valodniekiem?

33. rihardsss : 3 Jūnijs 2009 18:19:28 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

njā, bērnu izdomātam? Nez par kuru tu runā? Abus citētos man ir teikušas 2 latviešu valodas skolotājas, pietam izcēla, lai atcerētos, ka šitie tagad skaitās pareizi, nevis tie vecie varianti.

34. Jaunzems : 3 Jūnijs 2009 18:23:30 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

riharddd, jāatzīst, ka tagad Islande tiešām ir pārdēvēta par Īslandi, un Reikjavika - par Reikjavīku...

35. KaNeiet : 3 Jūnijs 2009 18:34:52 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Maz vietu kur par to nebūtu rakstīts:
    http://www.apollo.lv/portal/news/72/articles/155213
    "Eiroparlamentāriete Inese Vaidere, paužot gandarījumu par PS kongresa pozitīvi optimistisko gaisotni, aicināja partijas biedrus vairs nekad nepieminēt vārdu «krīze». Viņa, atsaucoties uz savu bērnu rasto jaunvārdu, rosināja domubiedrus turpmāk valstisko krīzi dēvēt par «dižķibeli»."

Ne jau visu var novelt uz valodniekiem.
    Tad kad, piemēram, LZA Terminoloģijas komisijas Informācijas tehnoloģijas, telekomunikācijas un elektronikas terminoloģijas (datorterminu) apakškomisija vaicāja tautas viedokli, ( http://termini.lv/aptauja.php ) nemaz tik daudz to ieteicēju nebija.

36. Wallaby : 3 Jūnijs 2009 20:17:17 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Viss ir atkarīgs no mums pašiem - kā mēs to sauksim, tā arī būs pareizi. Un es visur, pat oficiālajos dokumentos rakstu nevis Īslande, bet Islande un turpināšu tā arī rakstīt. Un neuztrauc mani stulbi valodnieki, lai viņiem āķis dirsā ar septiņiem žuburiem.

37. kuukums : 3 Jūnijs 2009 22:40:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Wallaby rakstīja:
    Un neuztrauc mani stulbi valodnieki, lai viņiem āķis dirsā ar septiņiem žuburiem.

Tik apburošī mīļi..

38. rihardsss : 3 Jūnijs 2009 23:09:10 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu pēc 2 latviešu valodas skolotāju teiktā - tas ir no valodniekiem. Bet nu reāli tas diži daudz nemaina, jo visās malās tāpat lieto vecos vārdus. Bet nu it kā oficiāli ir tādi kā es jau minēju - Īslande, dižķibele un drošvien ir vēl visādi brīnumi...

39. KaNeiet : 3 Jūnijs 2009 23:16:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

rihardsss rakstīja:
    Bet nu it kā oficiāli ir tādi kā es jau minēju - .. dižķibele

Izliecies?

40. bumbulis : 4 Jūnijs 2009 11:33:14 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

normis_161 rakstīja:
    Drīzāk jau manas. Vnk vakar vakarā uzrakstīju to rakstu, un pēc tam vairs negribējās tā kārtīgi pārlasīt, bet no rīta bija vienīgi laiks izlabot tās kļūdas, kuras e.j. teica.

Kas par debīlu atrunu! Ja taisi rakstus, tad taisi kārtīgi, nevis tā, ka negribās pārlasīt, bet likt gribās un tad nu po*uj, kāds ir tāds ir, ielikšu, Samuraja laiks jau nav mans laiks, lai čalis perās pa manu savervelējumu un labo... Kaut kā tā?

41. foxsk8 : 4 Jūnijs 2009 11:59:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vo velnos, nedēļu neesmu bijis un tik daudz jaunumu, tagad jāiedziļinās un visas jaunās tēmas jāizlasa, huh.

Profesionāla mājas lapu izstrāde | Styleweb.lv

42. Wallaby : 4 Jūnijs 2009 12:57:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

foxsk8 rakstīja:
    Vo velnos, nedēļu neesmu bijis un tik daudz jaunumu, tagad jāiedziļinās un visas jaunās tēmas jāizlasa, huh.

Kopsavilkums: visi ir apņēmušies laboties un pret rakstu izvietošanu izturēsies daudz rūpīgāk.

43. Atlets : 3 Septembris 2009 17:34:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kā var pievienot rakstu? Es uzrakstu ziņu, spiežu pievienot un man pasaka, ka vot "Jūsu pieprasītais Temats vai Ziņojums, diemžēl, neeksistē"

44. Evers : 3 Septembris 2009 18:01:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

man pirmajā reizē ar bij tas nesaprotams, bet viss ir kārtībā, tavs raksts ir pieteikumos, vnk tev tā rādās, tādēļ, ka neesi e-žurnālista statusā un pieteikumu sadaļu nevari redzēt

45. foxsk8 : 3 Septembris 2009 18:03:20 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Rakts ir pievienots, tikai pēc pievienošanas tu viņu vairāk neredzi, nedz arī vari pats labot. Tas ir no sākuma, kāmēr esi reģistrēts lietotājs, pēc tam kad ir rangs, vari visu pats vēl pielabot un bez apstiprināšanas ievietot.

46. Atlets : 3 Septembris 2009 18:08:41 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tādā gadījumā vajag attiecīgi arī paziņot to ar atbilstošu uzrakstu!

47. foxsk8 : 4 Septembris 2009 14:53:25 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tas jau te tika kaut kad pieminēts. Iekš jaunās versijas būs labāka rakstu pievienošana, izlabos to paziņojumu, jo tagad tas viss ir viens fails, posting.php. Izmainīs vienā vietā, izmainīsies visur. Šitais jau pie bug listes stāv pierakstīts.

48. richX : 4 Septembris 2009 15:12:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

foxsk8: ja nav noslēpums, kad mēs varētu aptuveni sagaidīt to daudz apspriesto Notepad v 3.0?

49. Sid : 4 Septembris 2009 16:15:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

2010. februārī :>

50. richX : 4 Septembris 2009 18:31:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

are you serious

51. Sid : 4 Septembris 2009 18:38:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu es pat nebrīnītos, ja vēlāk...

52. foxsk8 : 4 Septembris 2009 18:50:48 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Dizains jau ir uzveidots, atliek visu salikt labi un kārtīgi. Tas viss prasa laiku. Nevajag gūt iespaidus no tiem, kas saka, izstrādāsim web lapu mēneša laikā

53. izredzētais : 4 Septembris 2009 18:51:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

man būtu vieglāk dzīvot, ja neko nezinātu par topošo V3 )

54. Sid : 4 Septembris 2009 20:04:29 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

fox, attiecībā uz v3, runa ir par teju 2iem gadiem, nevis mēnesi

55. foxsk8 : 4 Septembris 2009 21:21:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu jā, viss jau sen ir sakodēts, jāsaliek divas daļas kopā. Dizains un engine + modi, fīčas un viss pārējais.

Em nu jā, es no tā februāra arī sāku nopietnāk sev pelnīt iztiku, līdz ar to ir laika trūkums. Dienā man sanāk labi ja 4 stundas brīvā laika, ko tik un tā es pavadu strādājot, strādāju arī brīvdienās, 6 dien, 7 dien, 7 dienas nedēļā. Protams, es varu paņemt vienu klientu - viens mēnesis 200 - 300 Ls, man tas ir par maz, tāpēc ņemu otru, un sanāk stabili 500 Ls. Ja ņemtu vienu, būtu vairāk laika. Plus arī tad vēl mācījos skolā, kas neļāva strādāt, tad arī bija daudz brīva laika. Vienkārši laiki mainās, un ir jāsaprot, ka man arī ir jāstrādā un ar laikiem ir kā ir. Tūlīt arī būs bērns laukā. Runāt ir viegli, saprast kaut kā nevienam negribās.

Es saprastu, ja pilnīgi nekas nebūtu izdarīts, tā būtu cita lieta, bet nu dizains jau ir, koncepcija un skatījums ir, engine ar dažiem uzlabojumiem ir. Jāatrod laiks, lai visu saliktu. Vidēji rēķinu, ka vajadzētu kādu nedeļu, divas no vietas noraut, tad arī būtu.

P.S. Negribu v3, kā v2, kur v2 ir bazēts uz joomlas skinu, totāls murgs no koda viedokļa, kļūdu, gļuku daudz, nav piestrādāts pie pārlūku atbalsta, uttt.... Tas viss prasa laiku. Reāli jaunas versijas vai labas lapas optimāli veido pus gadu, un tas ir tikai nodototies tam darbam.

56. Loading : 4 Septembris 2009 23:11:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Normāla lieta bezmaksas projektam. Ja būtu reklāmas vairāk un apmeklētaji, tad v3 sen jau būtu gaisā ;)

57. aoma : 5 Septembris 2009 12:57:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

drunk_lizard rakstīja:

samurajs rakstīja:
    Šodien kopsummā ap 150 gramatisko kļūdu rakstos izlaboju

sjitais perfekti raksturo kopeejo situaaciju
    vairums jauniesju ir stulbi analfabeeti un pasjapmierinaati izdzimtenji (saucaas arii "indigo beerni", mhhh)

Tas ir točna, ja vēl to žurnaļugas statusu nemētātu pa labi un pa kreisi...

58. jonjs : 21 Novembris 2011 19:42:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Jautājums.
    Man iepatikās viens raksts iekš opennet.ru. Faktiski iztulkoju viens pret viens, bet ne ar google translator. Man šī tēma šķiet aktuāla un interesanta arī potenciālajiem lasītājiem.
    Kādā veidā, lai es to parādu adminiem, ja man nav tiesību publicēt ne tikai rakstus, bet pat īsziņas.

Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?

59. samurajs : 21 Novembris 2011 20:55:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tāda iespēja ir, bet ļ. cien. programmētājam foxsk8 acīmredzot nepietiek zināšanu, lai iznestu linku "Pievienot rakstu" index lapā.

Piešķiru tev avansā e-žurnālista statusu, tagad varēsi publicēt. Ja neesi pārliecināts - iemet rakstu pieteikumos - tev tā sadaļa tagad jābūt redzama. Arī bildes varēsi pievienot uz mūsu hosta.

Sākumbilde 250x100 px jāievieto atiecīgā ailē augšā bez [img] tagiem.

(Bernards Šovs)

60. foxsk8 : 22 Novembris 2011 8:43:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Šeit ir tiešais links:

http://www.notepad.lv/posting.php?mode=newtopic&f=54

Pievienošana tikai uz vienu reizi, rakstam iekšā, pēc tam pielabot vai šo to pamainīt pēc iesūtīšanas vairāk nevarēs. Moderātori, samurajs pēc tam raksta pieteikumus pārskata, pielabo un publicē.

61. shady : 23 Novembris 2011 14:03:42 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Citēt:
    Moderātori, samurajs pēc tam raksta pieteikumus pārskata, pielabo un publicē.

Moderatori to nedara, tas ir redaktoru pienākums - mans un samuraja.

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas