Tātad kārtējo reizi saskāros ar problēmu, ka porgrammu nevar palaist. Tad nu domāju noskanēt kompi un attīrīt to no visas drazas ar cureit a te pēkšņi uzmet paziņojumu, ka mans licenzes termiņš beidzies. Dodos uz dr web mājaslapu, skatos: Free dowload 30 day demo.
Tātad maitas tādi tagad par maksas AV šamo pārvērtuši?
EDIT: atradu arī versiju par brīvu atkal:
http://www.freedrweb.com/cureit/
Tam dr.Web AV jau tās 30 dienas demo, nevis CureIt! Nekas nav mainījies, tas un LiveCD visu laiku bezmaksas.
Lietot CureIt vairāk kā 30 dienas vispār nav prāta darbs. Novelc svaigu, noskenē PC un izmet.
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
Samuraj: iekš download.times.lv ierakstīju cureit un tad to AV laikam bi atradis...
P.S. Cureit bija pāris dienas vecs... Vienkārši no win32.Pirate2 nevaru tikt vaļā, kā nonesu, tā pēc pāris dienām manu, ka atkal virsū maita...
Kamēr netikšu pa visam no tā draņķa vaļā, tamēr cits antivīruss ir galīgi garām... Visi, ko zinu, izņemot cureit tikai dzēš inficētos failus, nevis tos salabo, līdzarto tad tiešām gandrīz neviens softs vairs nestrādātu, un tad jau drīzāk reinstall, nekā kautkādu čakarēšanos sainstallēt visu atpakaļ (arī uninstall faili būtu izdzēsti, līdzarto atbrīvošanās no softiem arī būtu šarežģītāka...)
Nu tas ir mīts, ka CureIt visu salabo. Ko var, to salabo, ko nē - to nahrenizē.
Paņem uzmet Aviru, un saraksti visus inficētos failus (pēc katra atrastā viņš apstāsies un prasīs ko darīt=> izvēlies "ignore" un turpini). Tad vismaz zināsi, ko darīt. Piem. jebkuru Win .dll failu var brīvi dabūt netā.
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
Samuraj: Tas pirāts mitinās tikai executable failos... Un pagaidām vienīgais maita, kas mani uztrauc. Un to arī salabo cureit, nevis izsviež. Un samuraj: pierakstīt katru inficēto failu? Par ko tu mani uzskati? Takš tūkstošiem viņu tur. Acīmredzot nekad neesi saskāries ar to maitu, praktiski neiznīcināms šams, visticamāk, ka kamēr skanē, pa to laiku jau jaunus failus inficē (tākš explorer.exe ar šams sēž un līdzarto katru iebūtošanās reizi arī palaižas...)
par putnu gripu esi ko dzirdējis? tās slimās vistas tak neviens neārstē un tās tur ar ir tūkstošiem un vēl vairāk
tavā vietā es tur nečakarētos bet izkopētu visu vajadzīgo, un uzliktu Win par jaunu - iznāks ātrāk un drošāk.
esmu jau pietiekoši redzējis šitos mēslus. Punkts.
Rajah: tas mēsls salīdis visur. Pat visos arhīvos, kur kāds executable fails, tā šams klāt. Man ir gan datu hdd, gan ārējais hdd, kur šams saperinājies, un ja arī pārliktu to win, nedomāju, ka ilgs laiks paies, līdz būs atkal klāt. Ja tiek izravēt visu: tad gan cita runa...
Vai arii vinam vienkaarsi bija windows xp un vinam antivirusu nevajadzeeja jo vinam viss gaaja labi bez vina. un vinam nebija svesh antivirus jo vins bija laidies vienu un nonesa gandriiz visu cieto un tapec vairak nelaida..
Creep : 22 Janvāris 2009 17:30:44
samurajs : 22 Janvāris 2009 17:56:21
Creep : 22 Janvāris 2009 20:41:08
samurajs : 22 Janvāris 2009 20:49:28
Creep : 22 Janvāris 2009 21:38:38
QueenZ : 22 Janvāris 2009 21:44:08
cirkulis : 22 Janvāris 2009 23:02:30
Creep : 23 Janvāris 2009 8:19:46
samurajs : 23 Janvāris 2009 21:38:02
Creep : 23 Janvāris 2009 23:07:27
samurajs : 23 Janvāris 2009 23:43:38
rajah : 24 Janvāris 2009 18:07:14
par putnu gripu esi ko dzirdējis? tās slimās vistas tak neviens neārstē un tās tur ar ir tūkstošiem un vēl vairāk
tavā vietā es tur nečakarētos bet izkopētu visu vajadzīgo, un uzliktu Win par jaunu - iznāks ātrāk un drošāk.
esmu jau pietiekoši redzējis šitos mēslus. Punkts.
Creep : 24 Janvāris 2009 22:45:11
rajah : 24 Janvāris 2009 23:28:36
samurajs : 25 Janvāris 2009 8:49:15
Creep : 25 Janvāris 2009 12:24:27
QueenZ : 25 Janvāris 2009 22:02:25