Dators, kas sievietes sirdij liek pukstēt straujāk... | Notepad.lv

Dators, kas sievietes sirdij liek pukstēt straujāk...

1. samurajs : 19 Janvāris 2009 22:07:42 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ImageKāpēc lai dators nevarētu būt modes prece? Tieši tā domā kompānija Hewlett-Packard, un kopā ar dizaineri Vivianu Tamu radīja daiļajam dzimumam domātu minidatoru "HP Mini 1000 – Vivienne Tam Edition". Datoriņš darbojas ar Intel Atom N270 1,6 GHz CPU, tam ir 1 GB DDR2 RAM un 16 GB SSD vai 60 GB HDD datu glabātuve. Displejs - 10,2 collas ar 1024х600 izšķirtspēju.

Protams, dāma gribēs arī "uzsist videoklaču" - priekš tā ir viss vajadzīgais + karšu lasītājs. Komplektā ietilpst arī simpātiska, dizainam pieskaņota pelīte. Datora svars - 1,25 kg, biezums - 25 mm.
    Cena - tikai nieka USD 699,00.

Demonstrācijai - ļoti jauks un kvalitatīvs interaktīvais video vai divi Youtube video - HP Mini 1000 tiek demonstrēts izstādē CES-2009 (1) un šim datoram pieskaņots tērps (2):

Link

Link

Avots.

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

2. shady : 19 Janvāris 2009 22:33:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Un šī pele liktu pukstēt vēl straujāk....

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

3. Graafiene : 19 Janvāris 2009 22:45:04 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

shady rakstīja:

Piedod, formas it kā jau pareizas, tikai man, kā sievietei, gribētos citu vizuālo risinājumu jo labprātāk spaidītu citāda izskata bumbjus

4. M : 19 Janvāris 2009 22:59:29 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

shady rakstīja:

Garastāvoklis: +1, produktivitāte: 0

5. doroteja : 30 Janvāris 2009 19:09:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sapnis!...... :0

6. Loading : 30 Janvāris 2009 23:31:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Graafiene rakstīja:
    tikai man, kā sievietei, gribētos citu vizuālo risinājumu jo labprātāk spaidītu citāda izskata bumbjus

Pašreizējais rullīša vizuālais noformējums pašlaik apmierina?

7. susurins : 26 Oktobris 2009 16:09:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

a man patik sarkans..smukinji

8. rajah : 26 Oktobris 2009 16:48:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Labu laiku atpakaļ kad varēja iegādāties Siemens A35, Liepājā, Trodeks veikalā, es ar čomu stāvējām pēc tā sīmenīša. Ieskrēja kaut kāds pārītis. Tā sieviete ieraudzīja vitrīnā vienu no dārgajiem Nokijas aparātiem bez antenas (toreiz tādi tik sāka īsti parādīties) un nobrēcās pa visu bodi - šitas jau tāds bābu telefons vien ir, kur ta viņam tas pimpītis?

9. Stat1CX : 26 Oktobris 2009 17:04:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Grūti iedomāties kā pie tik spilgtas krāsas laptopa ir iespējams ilgstoši pastrādāt, tā krāsa taču novērš uzmanību un kož acīs.

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas