Sveiciens visiem!
Tātad tumbas man ir, pastūzis arī un laptops.. visa mūzikas kolekcija ir tur iekšā.. tagad tā ir jādabon laukā daudzmaz sakarīgā veidā.. cerams saprotiet ko es biju domājis? Nelielu bezmakasas softiņu kurš laideni un plūstoši atskaņo playlistu kuru var visu laiku konfigurēt..
Ieteikumi?
Nē, nē, no skrečiem un ūber ūber efektiem neko nevajag.. vajadzīgs +/- tā: sagatavots playlists kurš skan, bet kuru nepieciešamības gadījumā var ātri un ērti pārkārtot.. un lai dziesmas pāriet laideni.. Principā jau var mocīties ar Winamp.. bet priekš kam mocīties?
Vēl te sagūglēju šo, bet apgūt softu kurš man vajedzīgs vienam vakaram netaisos!
ā. Sapratu. Ja nemaldos winampam bija funkcija, ka var iesākt atskaņot nākamoskaņdarbu iepriekšējam vēl nebeidzoties. Kas tieši tur ir jāmocās? Noņem jaukto atskaņošanas režīmu un aiziet. Pirms tam, gan jāpaklausās cik sekundes ir jābūt tam pārklājumam, lai izklausītos laideni...
ja win, tad wmp arī audio crossfade ir. Bet ja gribi miksēt (sapludināt 2 dziesmas, pielikt kādu effektu, mainīt tempu utt), tad tevis minētā proga (virtual dj) ir priekš tevi, vari vel pamēģināt traktor. Virtual dj ir ļoti viegls, tur ar 1h pietiks lai visu apgūtu.
Njā.. Winampam ir vnk ideāla iespēja - "enqueue file".. paspaidīju to virtuālo dj un vīlos.. netaisos visu nakti pie pults sēdēt! paspaidīšu vēl, varbūt izlasīšu manuāli, bet pagaidām spīd - "vecais labais winamp`s"
downloader : 21 Oktobris 2008 8:24:12
Loading : 21 Oktobris 2008 8:56:28
downloader : 21 Oktobris 2008 9:10:59
Loading : 21 Oktobris 2008 9:28:02
Loading : 21 Oktobris 2008 9:32:58
memorex : 21 Oktobris 2008 11:15:36
downloader : 21 Oktobris 2008 13:27:55
karnaiss : 22 Oktobris 2008 0:29:56
downloader : 22 Oktobris 2008 7:41:50