Kādu mūziku klausāmies? | Notepad.lv

Kādu mūziku klausāmies?

1. samurajs : 6 AprÄ«lis 2007 22:45:58 AtbildētProfilsSÅ«tÄ«t vēstuli

Tā tāda pseidoaptauja par valdošajiem mūzikas stiliem mūsu lietotāju vidū

Samurajs klausās praktiski visu, kas interesants... nesmādē ne metal, ne hiphop, ne electronic
    Neciešu penzionāru gaudu ziņģes ķipa Rozenštrauhs un Co.

Īpaši kā liepājniekam patīk smagais roks ar simfonisko orķestri.

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Å ovs)

2. marr : 6 AprÄ«lis 2007 22:55:59 AtbildētProfilsSÅ«tÄ«t vēstuli

Hip-hop, R'n'b, house.

3. shady : 6 AprÄ«lis 2007 23:00:28 AtbildētProfilsSÅ«tÄ«t vēstuli

Mana mūzikas gaume ir atkarīga no garstāvokļa.
    Nav tā, ka esmu piesaistīts kādam stilam - varu klausīties sākot no vecajiem šļāgeriem līdz pat repam utt..
    Parasti ieslēdzu kādu mūzikas kanālu vai radio un skan fonā - īpašu uzmanību nepievēršu.

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

4. marr : 6 AprÄ«lis 2007 23:20:37 AtbildētProfilsSÅ«tÄ«t vēstuli

nē nu es jau arī parasti klausos radio tikai ķeksīša pēc aka vienkārši fonā, kas skan, tas ir labi, bet runa ir par to, kam dod priekšroku, ja ir izvēle ;) Tas ka minētie ir populārākie, nenozīmē, ka attiecīgā garastāvoklī nevar ieslēgt kaut ko citu :P

5. zhagis : 7 AprÄ«lis 2007 7:34:10 AtbildētProfilsSÅ«tÄ«t vēstuli

Piekŗtu MARR.
    Pa retam,kad šdīgs garīgais uzlieku QUEEN,DEPHESHE MODE....

6. Nitro : 7 AprÄ«lis 2007 9:44:46 AtbildētProfilsSÅ«tÄ«t vēstuli

Klausos jebko kas dotajaa briidii piesaista. Neesmu no tiem kas aprobezhojas ar kko konkreetu vai arii klausaas dziesmu taapeec ka izpildiitaajs uzbudina..tie ir kaarteejie stereotipi kuri jau sen nekam neder..
    Pashlaik(uz sitiena) klausos trance dziesmas dazhas..(:

7. fatduude : 7 AprÄ«lis 2007 9:56:20 AtbildētProfilsSÅ«tÄ«t vēstuli

tikai un vienīgi metālu. pārējais šķiet neinteresants un uzdzen miegu. pēdējā laikā vairāk klausos dažādus underground metāl grupas un konkrētāk bleku. pašlaik skan Heresi zviedru underground bleks, tas nu tā, ja kāds zina tādu

8. StyleZ : 16 AprÄ«lis 2007 8:33:28 AtbildētProfilsSÅ«tÄ«t vēstuli

Paarsvaraa klubu repertuaaru - dance, techno, house, trance, R&B. Tachu miiljako dziesmu topaa ir vesela kaudze no pop, rock, metal un hip-hop gabaliem.

9. usins : 16 AprÄ«lis 2007 10:24:58 AtbildētProfilsSÅ«tÄ«t vēstuli

nu es klausos paarsvaraa dance, club, party (ar normaalu ritmu), retums hip-hop, dazhreiz russian music.
    Un tad veel metal, rock.. nu karoche kas mani draugos paziist war paklausiities manu izlasi un sapratis..

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • SaistÄ«tās tēmas