Sakiet, kā noteikt kāds manam portatīvajam datoram ir piemērotākais daudzfunkciju printeris? Ka nesanāk tā ,ka nopērku tādu, kurš nemaz nesader ar manu datoru. :ooo: Jeb tā nemaz nevar būt, un der visādu ražotāju printeri?
Man ir doma ņemt kādu no CANON printeriem. Man vajadzīgs tāds, kas drukā dokumentus, plus vēl fotofrāfijas uz fotopapīriem. Tad kādu man īsti vajag? Varbūt tiešām nevajag to daudzfunkcionāro? :0 Pietiks ar tintes printeri???
Man ir 2007. gada labākais (tā vismaz atzīts) fotoprinteris - Canon Pixma IP4500. Izšķirtspēja 9600x2400 dpi. Uz ACMES fotopapīra (RIMI par 1 Ls/paciņā) drukātās bildes labākas kā fotosalonā taisītās. Strādā absolūti bez trokšņa. Īsā pamācība latviski, bet pilnā un viss līdznākošais softs gan nē. Krieviski laikam ir un vāciski arī. 5 kārtridži iekšā, iet diezgan ilgi - es daudz gan neprintēju, bet pa 6 mēn. vēl nav mainīti vai pildīti.
+1 par Canon, daudzfunkciju var ņēmt ja izmantosi reti printeri/kop/sken. Vel viens faktors ko der skatīties pērkot printeri, cik pēc tam maksā kārtridži. (Bet tas vairāk attiecas un aktīviem printeriem)
labāk jau būtu ka pirktu printeri, skaneri atsevišķi - citādi sanāks kā vienam datuvē, printeris nojūdzies, bet skaneri grib nost nozāģēt atsevišķi.
tas bija man vnk, printeris neprintēja vairs, bet remonts maksāja 70ls, a tā jauns printeris ~50ls, bij aizkaltusi drukājamā glaviņa. Un zāģēt es neko nezāģēju, bet vienkārši atskrūvēju un noņēmu skaneri, bet kkas viņam nepatika, tapēc Epson printeri es vairs nepirktu
doroteja: bitīt matos! par ko mēs vislaik runājam? ne jau par lāzerprinteriem. Mājās tintes printeris vislabākais, viskvalitatīvākā druka. Fotoprinteris= tintes printeris ar fotodrukas iespēju!
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
samuraj, sākumā runa gāja par daudzfunkciju printeri, bet pēc tam tikai ieminējos par tintes printeri, vot. :wtf: un šie fotoprinteri drukā arī dokumentus? kādus formātus tavs printeris drukā (no mazākā-lielākajam)? cik noprotu, tad būs arī draiveris jāinstalē?
Disks ar visu draiveru komplektu nāk līdz. Tu darīsi tā: Printeri noliec blakus un papriekš ieliec CD datorā; jams pats startējas. Tev piedāvās draiverus, pamācību un vēl kaut ko. Njem draiverus un palaid. Pašu printeri pieslēdz tikai tad, kad draiveris to liks darīt. Ja viss OK - uz desktopa jaunas ikonas nāks klāt.
Tātad laikam saprati, ka drukā no kredītkartes līdz A4.
Vadu pieprasi kad pērc! Maksā ap 1-2 ls. Vajag no USB-a uz USB-b. Katrā datorveikalā dabūsi. Nejauc ar resnajiem COM printeru kabeļiem, mums būs USB-printeris.
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
doroteja : 25 Maijs 2008 10:14:21
aega : 25 Maijs 2008 10:34:26
rajah : 25 Maijs 2008 10:42:15
doroteja : 25 Maijs 2008 10:53:59
samurajs : 25 Maijs 2008 11:55:37
memorex : 25 Maijs 2008 12:02:22
doroteja : 25 Maijs 2008 12:25:55
aega : 25 Maijs 2008 12:41:29
tas bija man
samurajs : 25 Maijs 2008 13:18:14
doroteja : 25 Maijs 2008 13:50:40