Ko darīt topošajam studentam, ja gribas studēt, bet naudas nav? Protams, ka doties uz Lasvegasas bagātajiem un krāšņajiem spēļu namiem un savinnēt naudu tur. Bet tur tak nevar vinnēt, jūs teiksit... Nē, var gan, vajag tik izstrādāt savu sistēmu plus jādomā ar galvu! Un, kā redzēsim - sistēma ir gandrīz perfekta.
Filma domāta jauniešu auditorijai, RTU mehatronikas specialitātes studenti tur noteikti atpazīs savus kolēģus ASV:) . Vardarbības filmā ir maz, iztikts ar pāris zilumiem, bet sižets pietiekoši spraigs un oriģināls, lai filmu noskatītos vienā elpas vilcienā.
Galvenajās lomās: Jim Sturgess, Kevin Spacey, Kate Bosworth
Columbia Pictures 2008
Notepad.lv brīdina: azartspēles var izraisīt nopietnu atkarību! Kas ir filmā - dzīvē nenotiek!
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
Kāds varētu man pateikt, kāpēc es šito filmu jau eesmu redzējis pirms pāris gadiem, pa teļļuku?
un ko vēl tu redzi pa savu teļļuku? Moš padalies kas notiks nākotnē?
Gāzes cenas celsies, bendzīns pāsniegs 1.50Ls/L, šķībacainie pārņems pasauli, Krievija un Latvija tiks apvienotas izveidojot valsti ''Iedo uzzvanīt, mļja''. Uz karoga būs attēlota siemītes un kulaks sejā.
Bet nopietni, skaidri atceros, skrien bārdains džeks pa slot-mašīnu labirintu, pakaļ jauns džeks ar skuķi kuriem pakaļ skrien būdīgi džeki uzvalkos.
_________________ What a man has to go through for a piece of ass in a modern age is highly ridiculous
samurajs : 15 Maijs 2008 15:12:35
Sid : 15 Maijs 2008 16:18:16
AIDSkillz : 15 Maijs 2008 16:40:13
dead_emo : 15 Maijs 2008 16:46:49
doroteja : 16 Maijs 2008 0:48:20
AIDSkillz : 16 Maijs 2008 9:26:14
Gāzes cenas celsies, bendzīns pāsniegs 1.50Ls/L, šķībacainie pārņems pasauli, Krievija un Latvija tiks apvienotas izveidojot valsti ''Iedo uzzvanīt, mļja''. Uz karoga būs attēlota siemītes un kulaks sejā.
Bet nopietni, skaidri atceros, skrien bārdains džeks pa slot-mašīnu labirintu, pakaļ jauns džeks ar skuķi kuriem pakaļ skrien būdīgi džeki uzvalkos.
samurajs : 16 Maijs 2008 20:57:47
AIDSkillz : 17 Maijs 2008 1:10:16
doroteja : 18 Maijs 2008 11:54:34