"21" - izjūti spēles garšu! | Notepad.lv

"21" - izjūti spēles garšu!

1. samurajs : 15 Maijs 2008 15:12:35 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ImageKo darīt topošajam studentam, ja gribas studēt, bet naudas nav? Protams, ka doties uz Lasvegasas bagātajiem un krāšņajiem spēļu namiem un savinnēt naudu tur. Bet tur tak nevar vinnēt, jūs teiksit... Nē, var gan, vajag tik izstrādāt savu sistēmu plus jādomā ar galvu! Un, kā redzēsim - sistēma ir gandrīz perfekta.
    Filma domāta jauniešu auditorijai, RTU mehatronikas specialitātes studenti tur noteikti atpazīs savus kolēģus ASV:) . Vardarbības filmā ir maz, iztikts ar pāris zilumiem, bet sižets pietiekoši spraigs un oriģināls, lai filmu noskatītos vienā elpas vilcienā.

Galvenajās lomās: Jim Sturgess, Kevin Spacey, Kate Bosworth
    Columbia Pictures 2008

Notepad.lv brīdina: azartspēles var izraisīt nopietnu atkarību! Kas ir filmā - dzīvē nenotiek!

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

2. Sid : 15 Maijs 2008 16:18:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Heh, šo filmu gribējās redzēt ķinītī, kamēr vēl rādīja, mhhh... Maybe būs jānovelk tagad kkad.

3. AIDSkillz : 15 Maijs 2008 16:40:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kāds varētu man pateikt, kāpēc es šito filmu jau eesmu redzējis pirms pāris gadiem, pa teļļuku?

4. dead_emo : 15 Maijs 2008 16:46:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

AIDSkillz rakstīja:
    Kāds varētu man pateikt, kāpēc es šito filmu jau eesmu redzējis pirms pāris gadiem, pa teļļuku?

un ko vēl tu redzi pa savu teļļuku? Moš padalies kas notiks nākotnē?

5. doroteja : 16 Maijs 2008 0:48:20 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

onlainā ir apskatāma?

6. AIDSkillz : 16 Maijs 2008 9:26:14 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

dead_emo rakstīja:

AIDSkillz rakstīja:

un ko vēl tu redzi pa savu teļļuku? Moš padalies kas notiks nākotnē?

Gāzes cenas celsies, bendzīns pāsniegs 1.50Ls/L, šķībacainie pārņems pasauli, Krievija un Latvija tiks apvienotas izveidojot valsti ''Iedo uzzvanīt, mļja''. Uz karoga būs attēlota siemītes un kulaks sejā.

Bet nopietni, skaidri atceros, skrien bārdains džeks pa slot-mašīnu labirintu, pakaļ jauns džeks ar skuķi kuriem pakaļ skrien būdīgi džeki uzvalkos.

7. samurajs : 16 Maijs 2008 20:57:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

AIDSkillz: es arī apm. šitādu skatu atceros Bet tā pavisam cita filma bija, tur nespēlēja pēc sistēmas, bet brutāli paņēma kasi

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

8. AIDSkillz : 17 Maijs 2008 1:10:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu skaidrs.... Es jau sabijos, ka man teļļuks nākotni rāda....

9. doroteja : 18 Maijs 2008 11:54:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

uhh..atradu online šo filmu. jāteic, ka lieliski atslābinājos pec darbnedēļas.

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas