LatteleCom paaugstina samaksu | Notepad.lv

LatteleCom paaugstina samaksu

1. Willis : 4 Jūlijs 2012 22:12:42 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Lattelecom atsūtīja 'depešu' ka no 1 augusta mēneša samaksa par Mājas komplekts 3-optika (līdz 100 Mbit/s) + telefons būs 19,82.Ls., par cik biju pieslēdzies kad bija 'vecās cenas', mēnesī maksāju 12,98.Ls., negribas maksāt par 6,84.Ls vairāk .

Gribētos saglabāt tādu pašu interneta savienojuma ātrumu kā līdz šim un lai tas būtu optiskais internets, datu ielādei no neta nav būtiska nozīme, kādi ir varianti pārejot uz citu LatteleCom pieslēguma veidu vai citu pieslēgumu Mežciemā ?

2. E-500 : 4 Jūlijs 2012 22:40:42 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Par to cenu paaugstināšanu kaut kur lasīju, ka nevarot būt 100mb nets pat 5euro un tāpec cenas jaceļ... psc

Bez tam tas La$$elecoms nav samazinājis cenu ar PVN izmaiņām, pakaļas.

3. Willis : 4 Jūlijs 2012 22:55:11 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

It kā Gudriem.lv var salīdzināt cenas, tikai ir jāzina pie kura provaidera pieslēgties .

Par cenu paaugstinājumu jau rakstīja gada sākumā, vienkārši es nedomāju ka mani tas skars, ja reiz esmu pieslēdzies pa vecajām cenām un pēc cenu paaugstinājuma vairāk nemaksāju, domāju ka nevajadzēs maksāt arī turpmāk ..

4. samurajs : 5 Jūlijs 2012 7:36:51 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Monopolists, grrrrrrr...

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

5. Willis : 5 Jūlijs 2012 7:55:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tāpēc jau piketā pretī Lattelecom stāvēt neiešu, interesē ātrākais un lētākais pieslēgums, nezinu pie kura provaidera pieslēgties ?

Agrāk visātrākais bija www.MiTs.lv, taču tam bija liels mīnuss, viņi bieži uzlabošanas vai remonta darbu dēļ bez iepriekšēja brīdinājuma dienas laikā atslēdza netu .

6. Willis : 5 Jūlijs 2012 19:47:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Uz doto brīdi esmu izvēlējies MiTs interneta pieslēgumu pa 7.59.Ls. + telefonlīnija pa 3,53.Ls. .

Klāt vēl tiks pieskaitīti 0.99.Ls par modēma īri un vienreizējais 15.Ls. maksājums par interneta pieslēgšanu .

Varbūt kāds kuram ir www.MiTs.lv provaidera pieslēgums var pateikt, par mīnusiem MiTs.lv pieslēhumā ?

7. Piskadrons : 6 Jūlijs 2012 8:53:17 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Varēji paņemt 1kārši lētāku telekomu.
    Komiski protams kāda makalatūras paka atnāca... tādā svarā kur iekļautos 3 gadu rēķini.

8. Osy : 6 Jūlijs 2012 23:36:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man ir Mits pieslēgums jau kādus 5 gadus. Ātrums gan pēdējā laikā ir nedaudz samazinājies, tomēr joprojām ātrs, šad tad gadās viņiem darbības pārrāvumi, bet pēdējā laikā par stabilitāti nevar sūdzēties.

9. Willis : 7 Jūlijs 2012 3:34:36 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ceru ka MiTs ir mazākais no ļaunumiem manā sarakstā , Almega, Edan, Promedia, 4nets, Airnet, Simtel, Internet Communications, PIT, Tab Group, ZB.LV un laikam arī Prolain ir 'prasmīgo roku klubiņi', puikas māk savienot vadiņus un tik rukā uz priekšu .

No visa saraksta vērā laikam ir ņemami MITS, IZZI, BALTICOM un BALTKOM par cik no visiem uzskaitītajiem man dauz maz skaidrība ir tikai par MITS, pie tā arī palikšu.

Paldies Osy par atbildi .

10. BlackHalt : 7 Jūlijs 2012 10:13:33 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man arī kaut kas līdzīgs. :/
    Es apsveru domu pārslēgties uz Mājas komplekts 1-optika, internets. Tālrunis. Līdz 50 Mbit/s Ls 15,85

11. root : 7 Jūlijs 2012 11:08:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Referāļu linki sūkā.

12. root : 7 Jūlijs 2012 11:07:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sēžu pie proneta jau 3 gadus. 100/100 (reāli mēdz būt arī vairāk). 16 lati + tv 50 kanāli.

13. foxsk8 : 7 Jūlijs 2012 14:29:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ko Jūs te raudiet? Būtu manā vietā, tad varētu raudāt. Man nets izmaksā 20 Ls mēnesī, 2Mbit, dzīvoju var teikt laukos, citas iespējas nav, + vēl LTK TV + 10 Ls, tā teikt nets un tv man videji aiziet 30 - 40 Ls mēnesī.

14. Raivucis88 : 8 Jūlijs 2012 22:21:28 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tiešām čīkstuļi, man ģimenē nets 2 mb/s pa apm. 8 ls.
    Ņemts sen tad lielas izvēles nebija. Tad vēl dzīvojām laukos. Tagat modernie pa katru mb/s raud!

15. Kualds : 7 Jūlijs 2012 16:27:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es arī būtu priecīgs par tādu summu ņemt optiku! Man laukos 1Mbit down un 0,5Mbit up pa 14Ls!

16. Willis : 7 Jūlijs 2012 18:53:57 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es saprotu ka tu būtu priecīgs par jebkuru optisko pieslēgumu, bet ko darīt man ja ir pieejami vairāki provaideru varianti ?

MITS, IZZI, BALTICOM un BALTKOM .

17. faq : 7 Jūlijs 2012 21:39:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ko jūs te varat ļepīt, ja paši neesat ložņājuši pa bēniņiem un kanalizāciju un redzējuši, arī testējuši dzīvē. 20ls par netu. Emm.

18. milotaaa : 8 Jūlijs 2012 22:02:51 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es personīgi maksāšu vēl dārgāk un iešu uz 4 paku..

19. Piskadrons : 8 Jūlijs 2012 22:26:02 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Un ko darīsi ar to ātrumu? Man kačājas torrenti un serveris stāv, bet līniju izmantoju varbūt pa 10%... nē, pat mazāk.

20. milotaaa : 8 Jūlijs 2012 22:29:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tā nav tava darīšana.

21. Willis : 8 Jūlijs 2012 23:00:44 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Protams labprāt paliktu pie Lattelecom, par mājas komplekts 3-optika 19,82.Ls. es negribu un nemaksāšu, varētu jau pāriet uz mājas komplekts 1-optika pa 15,85.Ls, taču mani baida tas zemais ātrums līdz 50 Mbit/s, varbūt arī nav tik traģiski, vienkārši man tāds nekad nav bijis .

http://www.lattelecom.lv/majai/komplekti/optiskais_internetstalrunis/

22. milotaaa : 8 Jūlijs 2012 23:02:46 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man arī ir trešā optika + tv + telefons un es ateikšos no telefona, kuru neizmantoju jau sazin cik gadus un iešu uz ceturto paku

Tā nu esmu izdomājis darīt..

23. Willis : 8 Jūlijs 2012 23:17:10 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Piezvani uz 177 un pasaki ka gribi maksāt vairāk, varbūt priekš tevis izveidos internets 5-optika ar TV+ par paaugstinātu samaksu

24. milotaaa : 8 Jūlijs 2012 23:22:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man iepatikās tas, ka visas tematiskās pakas ir trīs mēnešus par brīvu, kā arī nāk klāt uz visu laiku HD paka un interents 200, kuru jau sen man vajadzēja..

Tāds nieks, kā 5 Ls samaksāt vairāk, man nav žēl.

Saņemot to vēstuli uzreiz radāš doma pāriet uz ko labāku..

Nezinu, kā Jums, bet es daru tā.

25. _Mo3_ : 10 Jūlijs 2012 18:29:36 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

njā man jau ar ik mēnesi 27Ls par 10mbit/s + interaktīvā televizija + telefons, par optiku man tik vel sapņot!

26. richX : 10 Jūlijs 2012 19:05:07 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es maksāju 15 Ls tikai par internetu - 5 mb/s, man sapņot par tavu internetu

27. usins : 10 Jūlijs 2012 19:38:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nesmuki jau ir, ka ceļ cenas, un aizbildinās ar to, ka ir modernizējuši tīklu. reāli cenas ceļ tāpēc, ka supportam pēc optikas ieviešanas atkrīt pērkona izsaukumi, bet vaļā laist negribās, jo vilkt tīklu kādam vajag.
    Plus arī iekārtas jaunās maksā palielu naudiņu.

28. garaisezis : 10 Jūlijs 2012 22:56:30 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

man virgin internets 10MBit naktii, dienaa nokriitass briiziem liidz pat 0,5Mbit, cena meenesii neika 25vieteejaas naudinas, telefonam unlimited lejuplaade 7mbit, augsuplaade 5mbit, ja esmu 3G zonaa, je neesmu, nav arii neta...

jautaajums sekojos

Taa kaa ir taads interesants tarifs pieleegts telefonam, lieto cik gribi, jeb cik tavs telefons var apeest, bet pie komja piesleedzot neiet. Toties izmeegionot piesleegt caur linux aiziet... attieciigi jautaajums, kaa lai uzliek uz firefox kaut kur settingos, lai telefons domaa, kad tas nav wn, bet linux... baigi laikam nesakariigi uzrakstiiju...

Seko manām alkoholiķa gaitām un dzīvei ārpus Latvijas
    http://twitter.com/garaisezis

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas