Katram noteikti būs gadījies, ka veicams kāds steidzams un svarīgs darbs, kur obligāti nepieciešams internets, bet tas kā par spīti pazudis. Varbūt vainīga vētra vai negaiss, varbūt provaideris modernizē aparatūru, varbūt vienkārši tīklā kaut kas nokāries...
Kā mēs izejam no situācijas?
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
"Suprprovaiderim" Lattelecom signāls nekad vēl nav pazudis, dažreiz uzlabošanas/labošanas darbiem atslēdz uz dažām stundām naktī, bet par atslēgšanu jau paziņo uz e-p;astu vairākas dienas iepriekš .
Es arī īsti vairs neatceros, kad man būtu pazudis internets bez brīdinājuma. Bet, ja būs tāda vajadzība, tad izmantotu mobilo internetu no telefona [usb tethering, wifi hotspot - risinājumi]
Jā, Lattelecom's brīdina iepriekš, pa e-pastu. Bet tas ir e-pasts, pa kuru pienāk Lattelecom rēķins, tā ka lasu to reizi mēnesī (zināms ap kuru datumu tas pienāk, tad arī skatos +/- 1 diena). Par attiecīgajiem atslēgumiem izlasu tikai pēc tam, kad tie ir notikuši. Sūdzību šajā gadījumā nav. Ja pazūd nets, tad ne tikai man, bet vēl dažiem, tad arī zinu, ka viss OK, jo tā ne tikai ar mani.
Jā, meklējot LTC rēķinu, dažreiz redzami e-pasti par sakaru pārtraukumu, toties dzīvē neesmu izjutis, ka nebūtu nets. Esmu 100% apmierināts ar LTC.
_________________ Be Smart, Think Free, Choose OpenSource.
Computers are like air-conditioners...they stop working properly when you open windows... (c)
Sen nav pazudis, ja neskaita neseno incidentu, kad Latvija tika atgriezda no pasaules uz vairāk kā 40 min. bet tas po. Vienmēr ir TV, kāds mājasdarbs (skola, māja jāpakārto). Ja aiz loga vēl gaišs un nepūš ekstrēmi vēji, pabraukāju ar veļļuku
_________________ Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!
Kā jau raksta Willis, tad LTC ir uzticams, bet ja es pēkšņi pazaudēju wi fi signālu atrodoties ārpus mājas, tad es vnk pieslēdzos telefonam izmantojot bluetooth savienojumu, lai pieslēgtos tīmeklim .., ja arī tas nelīdz, tad parasti veicu pašnāvību graizot vēnas .. vertikāli
pirmais variants precīzi neatbilst, bet ideja varētu būt apmēram tāda...
nu nav nets, nav... var jau pazvanīt uz tech atbalstu un izlamāties... pāris reizes, laikam, ir gadījies...
Nezinu manis peec var pazust in ternets kaut nedeelju. Neiespringstu, palasu graamatu vakaros kad eju guleet un to dariitu arii ja pazustu ilgaak internets.
1. Atrastu citu netu.
2. Ja būtu tehniska problēma no manas puses, tulīt pat ķertos klāt un to novērstu
3. Darītu kaut ko citu pa to laiku, jo man bieži pazūd nets un esmu jau pie tā pieradis.
4. Pirms dažām dienām sagādāju galvas sāpes pakalpojuma sniedzējam.
samurajs : 3 Jūnijs 2012 8:08:36
Willis : 3 Jūnijs 2012 9:01:27
shady : 3 Jūnijs 2012 9:17:58
Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
Google+ Notepad.lv
aoma : 3 Jūnijs 2012 9:35:35
iKey : 3 Jūnijs 2012 11:00:37
Black : 3 Jūnijs 2012 12:13:22
piwchix : 3 Jūnijs 2012 12:35:23
Wuu : 3 Jūnijs 2012 12:42:57
usins : 3 Jūnijs 2012 12:46:59
KoЯn : 3 Jūnijs 2012 20:41:13
Athlons : 5 Jūnijs 2012 19:37:31
Evers : 9 Jūnijs 2012 18:13:35
Athlons : 5 Jūnijs 2012 19:40:34
iReinis : 8 Jūnijs 2012 21:14:31
Nettwerk : 11 Jūnijs 2012 20:15:32
HDD: 256Gb SSD Primarais un sekundarais 500GB | 120Gb Intel SSD (330 Series) | 160Gb
RAM: 32Gb | 8Gb | 8Gb
bellys : 9 Augusts 2012 21:39:14
Crow : 9 Augusts 2012 22:07:39
DOMA : 10 Augusts 2012 8:03:39