Baumas: Facebook pirks Opera? | Notepad.lv

Baumas: Facebook pirks Opera?

1. samurajs : 25 Maijs 2012 22:01:32 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pēdējā laikā klīst baumas par Opera Software pārdošanu. Varbūtējo pircēju skaitā ir Facebook (visticamāk), Yandex un Google. Par to ziņo resursi Pocket-Lint un Thenextweb, atsaucoties uz "drošiem avotiem".
    Kā pazīme, ka Opera Software gaidāmas lielas pārmaiņas, ir iesaldētā jaunu darbinieku pieņemšana un daļas darba līgumu apturēšana. Oficiālā līmenī gan viss tiek noliegts. Nebūtu jābrīnās, ka Facebook varētu iekārot pārlūku Opera - tanī varētu integrēt šo sociālo portālu un pārbāzt ar visādām specifiskām fīčām. Līdz ar to celtos Opera popularitāte pasaulē, kas pagaidām ir tikai daži procenti.

http://thenextweb.com/insider/2012/05/25/facebook-to-acquire-browser-maker-opera-maybe-heres-what-we-know/
    http://www.pocket-lint.com/news/45795/facebook-browser-opera-software-buyout

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

2. Jaunzems : 26 Maijs 2012 1:34:41 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nevēlos.
    Kas mainīsies?
    1) Opera pārlūks spiegos. Vai vismaz plašākos mērogos.
    2) Operu apkarinās ar bezjēdzīgām "sociālajām iespējām" - būs mums otrs Flock vai RockMelt.
    3) Facebook to pametīs novārtā.

3. dzhonsons : 26 Maijs 2012 9:19:43 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tikai ne to! Tas nozīmēs ātru Opera nāvi... Un tās visas socialās papildfigņas - nu kam, kam tās nepieciešamas?

4. Rainy : 26 Maijs 2012 12:20:33 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Būs japāriet uz chrome. Žēl. ;(

5. m_janis : 26 Maijs 2012 16:58:28 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pilnīgi vienalga. Neesmu lietojis un nelietošu ne Operu, ne purnugrāmatu - abi var iznīkt, pasaule tikai iegūs. Tas pats attiecas uz lielāko legālo spyware - Chrome.

6. root : 26 Maijs 2012 17:10:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Zini, kas man vis vairāk kretinē tādos mūlāpos, kā tu? Tas, ka tev līdzīgie nonāk kāda palielāka uzņēmuma vadības gaiteņos un bano ārā "itkā" "ļaunu" tehnoloģiju no visām pusēm tikai savas paranojas par savu tukšo un nevienam nevajadzīgo dzīvi, dēļ.

7. Nettwerk : 27 Maijs 2012 20:03:00 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Īsti noslēpumains nekur tu neesi un nebūsi. Jo ja vajag tevi bez visiem pārlūkiem spiego, tavs ISP. Ja vēlies daudz maz būt brīvs, tad jālieto VPN. Citādi ir vai nav FaceBook kompānijai vai googlei pārlūki tas nemaina. Opera bija lietojama savu laik uz mobilajām ierīcēm, kā Symbian S60/ Windows Mobile versijām, bet uz datora man ne visai. Reizēm www lapas tiek dīvaini attēlotas. Neesu es oriģināls, pats lietoju Firefox, ar nav dieva dāvana, bet nu ir man ērtāks. Un jā Opera neatbalsta 1Password, līdz ar to vēl paliks ārpus man datora.

HDD: 256Gb SSD Primarais un sekundarais 500GB | 120Gb Intel SSD (330 Series) | 160Gb
    RAM: 32Gb | 8Gb | 8Gb

8. tiptops : 24 Jūnijs 2012 18:15:58 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Varbūt būs konkurents Chrome, jo tagad jau FF vairs netur līdzi..

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas