IGO vai CoPilot navigācija ? | Notepad.lv

IGO vai CoPilot navigācija ?

1. web33 : 30 Novembris 2011 18:05:46 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sveiki
    Varbut kads varetu ieteikt kadu navigaciju labak likt uz mob telefona ar Android 2.2 OS
    IGO vai CoPilot ? Cik noprotu uz mob pagaidam sie ir lideri ,bet kurs labaks ?

2. berils : 30 Novembris 2011 21:56:58 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Personīgi izvēlos Igo , tieši tas kas ir vajadzīgs Ja vajag varu iedot privāti linku ar Baltijas kartēm , un protams pašu apk failiņu ;)

Like an old man living by the old rules...

AMD Athlon x3 450 [3.2Ghz]
    4GB of RAM
    1GB GT430 Nvidia
    500GB storage

3. web33 : 30 Novembris 2011 22:05:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Un kaapec tu izveelies IGO ? Kas tev neapmierinaja ar CoPilot !?! protams ja esi vinu lietojis ?

4. berils : 30 Novembris 2011 22:51:12 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ja godīgi neesmu mēģinājis copilot , vienīgais navigonu esmu mēģinājis , kurš nepatika interfeisa dēļ ;) +igo ir visādi forši modi/skini kas padara viņu vēl saprotamāku ;)

4GB of RAM
    1GB GT430 Nvidia
    500GB storage

5. web33 : 1 Decembris 2011 9:50:19 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Uzmet linku vai PM man

6. Evers : 30 Novembris 2011 22:23:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

iGo ļoti apmierināja, latviešu balss vēl iekšā bija. Un kartes detalizācija Latvijā daudz labāka kā tam pašam tomtomam. Otrs bav nēģināts.

7. Element : 30 Novembris 2011 22:36:35 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Lietoju CoPilot un TomTom nemaz nestav liidz. Lietoju, apmierina.

8. Toms : 1 Decembris 2011 1:23:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Viennozīmīgi iGo.

Esmu palietojis abus un es izvēlējos iGo jo, piedāvā jau ielu nosaukumus, ja es ievadījis pirmos burtus. Tādā CoPilotā vajadzēja iebakstīt visu adresi, kas nemaz nav ērti, sevišķi ja sēdi pie ruļļiem krustā.

Un jā - latviešu valoda, ko Evers pieminēja.

9. Mr.Death : 1 Decembris 2011 2:17:58 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Atlausjos piebaazt sjim topikam veelvienu teemu - kaads ir dzirdeejis, vai pastaav alternatiiva slavenajai Jaanja Seetas kartei arii prieksj IGO, ne tikai Garminam? Pagaidaam cik skatos, Jaanseetnieki nodrosjina vispilnveertiigaakaas LV kartes. (Vienseetas, POI u.t.t.) Es gan runaaju tiesji par atseviskjo navigaaciju.

10. berils : 1 Decembris 2011 9:48:10 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

tas būtu tik labi ja būtu pārkompilētas kartes no JS , jo tās rāda gandrīz Latvijas takas , esmu mēģinājis atrast , bet bez panākumiem

4GB of RAM
    1GB GT430 Nvidia
    500GB storage

11. web33 : 1 Decembris 2011 8:26:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu ok paldies par info tad liksu IGO,bet kādu versiju likt skatos tur ir vairākas igo my way ,igo primo v1.2 , 8.20 un t.t

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas