Stellēju seu bakus jaudīgāku kasti, domāju pajemšu ka paprovēšu Xubuntu tā kārtīgāk.
Pirms tam jau lietots, 74Gb Raptors bija sadalīts 3 daļās, sda1 10Gb sistēmai, sda2 /home, beigās kaukāds swaps ar.
Pirms tam bija debians. Domāju, lai home partīcija paliek (sakačāts un safilozofēts ap 40Gb), neformatēšu. Pārliecinos ka ext4 bija un ir, format nav ieķeksēts un spiežu instalēt.
Šodien vajadzēja no tā diska 1 failu - skatos - ***!! Ir tikai jaunais /home/useris un vecais nau!
Tagad no XP vides Stellar Phoenix grabinās. Bet kā zināms ext dati atjaunojas nevisai :E
Vecākās versijās tā varēja instalēt pat ja jaunais username ar veco sakrīt, dati palika!
Nu pasakiet vel ka tie ubunti nau 1 *** zirx? :@
_________________ McB
macbeton saņēma brīdinājumu par šo postu. Nebiju saldais un izlasīju, tāpēc 1 nedēļas bans par rupeklībām! - shady
Vispār jau eksperimentēšana tādēļ arī ir eksperimentēšana, ka kaut kas var noiet greizi. Mana pieredze ir tāda, ka jāatrod vidusceļš starp eksperimentēšanu, sistēmas iestatīšanu savām vajadzībām un iedzimto ziņķārību. Ideāli nepārzinot sistēmu eksperimenti arī mani ir visai regulāri noveduši pie dažādiem ekscesiem.
_________________ ritenis vienkārši ripo
Jāsaka paldies tam, kas radīja bumbu uz kuras mēs dzīvojam un gravitācija arī ir tam visam pamatā.
Kvantu fiziku neskarsim, jo no tās es tā pat nekā nejēdzu.
Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?
/home direktorija backup drīkst arī uztaisīt.
Es parasti netaisu vel vienu partīciju /home direktorijai.
Es nesen uzinstalēju Linux Mint tieši pāri Ubuntu, nedzēšot /home
Un neko - viss strādā, /home ir.
macbeton : Banots 23 Novembris 2011 15:14:35
jonjs : 23 Novembris 2011 16:35:02
Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?
pieVelna : 23 Novembris 2011 22:02:43
BlackHalt : 25 Novembris 2011 8:57:58
actimel : 26 Novembris 2011 10:27:31