Aptauja: Tava mīļākā dziesma šobrīd nr.3. | Notepad.lv

Aptauja: Tava mīļākā dziesma šobrīd nr.3.

1. Evers : 12 Novembris 2011 12:36:38 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Filma un dziesma tiešām laba. Iesaku skatīties ar šo http://youtu.be/mXCj9yVtXuc tulkojumu. Bez cenzūras, kabina dažiem labiem Latvijas televīziju tulkotājiem, tikai meitenes balss pietrūkst.

2. web33 : 12 Novembris 2011 12:48:10 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Link

3. aidz : 29 Decembris 2011 9:32:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

superīga dziesma!!

4. Evers : 13 Novembris 2011 15:10:57 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Link

5. MyNegation : 14 Novembris 2011 9:08:46 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pielipa intro:

6. web33 : 14 Novembris 2011 18:55:33 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Prātā vēl neesi sajucis klausoties šitādu MĒSLU ? pat nav vārdu citu,kā lai šo nosauc mūzika tā točna nav Es 100% youtubes vietā šitādus aizliegtu.
    Paldies dievam dzīvoju privātmāja ,bet ja dzīvotu daudzīvokļu mājā un kāds klausītos šo MĒSLU skaļi - izmestu visu aparatūru na*** pa logu ar visa tā īpašnieku.

7. Evers : 14 Novembris 2011 21:16:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Par gaumi nestrīdās. Es arī nevaru saprast kā šādu mūziku var klausīties un to nosaukt par mūziku, bet laikam ir cilvēki, kuri spēj no tās mūzikas kautko izvilkt, uztvert domu, ko ķērcošais, gārdzošais mākslinieks ar elektrisko motrzāģi braukā pa radiatoriem, mēģina pateikt. Un tad viņi pamestās ēkās taisa atbaidošus rituālus . Es gan saprotu, ka tur nekas cits nav kā izmisušas dvēseles agoniski brēcieni par visu pasaules netaisnību, cūcību vai arī sātana piesaukšana. Es pats nesmādēju šādu tādu pasmagāku roku un metālu, kā Nightwish, Evanescence, utml, bet tur vēl ir mūzika. Smagāk skan, bet ir gan melodija, gan ritms, gan saprotami vārdi.

8. MyNegation : 15 Novembris 2011 0:00:48 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tas, ka tev šāda mūzika liekas nepieņemama, pārāk kompleksa vai tai ir pārāk sarežģīta struktūra, lai dziesmu uztvertu pēc pirmās noklausīšanās, nenozīmē to, ka tā nav mūzika.

Ko tieši joutubei būtu jāaizliedz? Visu smago mūziku, vai tikai tās žanru blekmetālu? Vai aizliegt videoklipos izmantot fragmentus no horror grāda filmām ("Begotten")?

Sākumā pirms gadiem desmit arī bija nightwish, evanescence, roks un ņūmetāls. Ar laiku
    mūzikas struktūra sāk kļūt pārāk vienkārša, garlaicīga, popsas piegarša sāk kaitināt. Pamāzām sanāk pāriet pie kā smagāka, līdz tiek sasniegta virsotne - death un black metāls.

Tik pat labi es par MĒSLU varu saukt tavu konveijerizēto, standartizēto mainstrīm dance/pop piemēru ar sintētiski-rediģētajiem vokāliem, kurš radīts ar vienu "mūzikas instrumentu" - datoru. Vai man tagad būtu jāmet ārā pa logu tava akustika?

Es novēlu katram mūzikā izkopt individuāli definētu gaumi, kura sastāv no vairākiem žanriem, ne tikai popmūzikas fundamentiem!

Arlabunakti!
    http://www.youtube.com/watch?v=nqGemml51Og

9. nevertell : 19 Novembris 2011 20:44:41 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Jo tavs kandidāts tiešām ir galvas tiesu mākslinieciski pārāks...

10. jonjs : 14 Novembris 2011 22:59:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu jau, nu jau visi nomierinās un paskatās beibes, kuras pie sava izskata piestrādā vairāk, kā datorists lasa vajadzīgo literatūru un nodarbojas ar pašizglītošanos

Man nav mīļākas dziesmas toties šādi tādi bīti un klipiņi visai un ļoti fascinē

http://www.youtube.com/watch?v=U37C8h4YLuk

http://www.youtube.com/watch?v=APtj3EvhfWA

http://www.youtube.com/watch?v=GR8jOJZERhs

Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?

11. Evers : 14 Novembris 2011 23:36:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Visas 3 precīzi no laika posma kādus 5 gadus atpakaļ.

12. jonjs : 16 Novembris 2011 9:06:24 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu man laikam tas vecums, kad gribās pasēdēt klusumā. Mūziku pašreiz praktiski neklausos, pat mašīnā braucot rādžiņš netiek ieslēgts. Laikam esmu atklausījies to muzonu savā laikā, jaunā pop mūzika šķiet pārāk nevērtīga un tizla (nez tā tā mana muzikālā dzirde pie vainas vai kas). Bono un arī vecais gejs Džordžs Maikls teica, ka popmūzika (faktiski kvalitātes dēļ) esot nobeigusies jau 90 -to gadu vidū.

Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?

13. KristoZ : 15 Novembris 2011 1:43:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Bāc, es jau domāju - pēc intro spriedu -būs kāds skaists post-rock/-metal gabals ar noskaņu... ŠE TEV! Jāatzīst, ka klausos ļoti dažādu mūziku, bet šādu vokālu vēl nebiju dzirdējis - Cannibal Corpse pat blakus nestāv. :}

MyNegation - jāsaka, ka man nav viegli saklausīt ritmu struktūru un/vai sarežģītos rifus zem tāda vokāla...

Lai jums visiem jauka diena!

14. APOC : 14 Novembris 2011 23:23:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Link

15. berils : 14 Novembris 2011 23:44:48 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

http://youtu.be/7bTu06NO5Wo
    Khe , pēdējā laikā pa mierīgo ;)
    http://youtu.be/ZD-z_uy1ILU
    Underground

Like an old man living by the old rules...

AMD Athlon x3 450 [3.2Ghz]
    4GB of RAM
    1GB GT430 Nvidia
    500GB storage

16. Jaunzems : 15 Novembris 2011 8:22:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Link

Link

17. vrt56 : 15 Novembris 2011 9:30:30 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man kaut kā pēdējā laikā iepatikusies ir šī dziesma

18. Gvido Neanderthalis : 15 Novembris 2011 10:25:43 Atbildēt

Es tūļīt aizliegšu idiotus, attiecīgi - tevi.

19. AKMS47 : 17 Novembris 2011 10:45:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man nav ne mīļākās grupas, ne dziesmas. Patīk viss, kas labi uztaisīts un uzlabo garīgo.
    Atkarībā no noskaņojuma varu klausīties da jebko. Gan rock, gan pop, gan, klasiku, gan gandrīz ko tik šausmonīgu kā MyNegation izliktais (klips gan iedveš nepatiku).
    Pašlaik pēdējais klips, kurš iepatikās ir:

Link

P.s. Šad tad nostaļģijai vecie:

Link

Bikini un meičas, kuras nevar pupus savākt.

20. KoЯn : 19 Novembris 2011 19:31:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

če ta jums viss pārāk viegls kaut kā

Link

bro steppa biyatches

P.S web33 *** ***, ir tāds fenomens, ka katram viņa gaume mūzikā būs pati labākā (subjektīvi). Šis nav lauciņš, kur troļļot vai heitot .. pavediena kontekstā Tu paliki *** :>

21. nevertell : 19 Novembris 2011 20:50:03 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Web33 jau ir sevi iepriekš pierādījis kā spējīgu un vērtīgu sastāvdaļu no pasaules nākotnes genofonda.
    Man ir divas idejas.Pirmā un otrā.

Bēt pēc manas filozofijas vispār nav tāda lieta kā "pati mīļākā dziesma". Ir tikai tās, kas noteiktā brīdī skan galvā visskaļāk.

22. Jaunzems : 19 Novembris 2011 23:24:52 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Paldies, ka iepazīstināji mani ar Joanna Newsom!

23. Viktors Garbuzs : 20 Novembris 2011 1:34:50 Atbildēt

man ar ir http://youtu.be/UESTv0wJA1I

24. mit2 : 20 Novembris 2011 13:02:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Link

25. y.e.s : 20 Novembris 2011 22:10:42 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Link

26. shady : 20 Novembris 2011 23:48:38 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tā kā šonedēļ bija aktuāla tēma par vampīriem, tad atcerējos veco labo filmu un divas labas dziesmas:

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas