Dīvainas fotogrāfijas naktī. | Notepad.lv

Dīvainas fotogrāfijas naktī.

1. Logi : 6 Novembris 2011 18:38:04 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vakar,naktī devos nelielā pastaigā pa dačām un līdzi biju paķēris digitālo fotoaparātu.Lai nu kā,kopsummā ir sanākuši daudzi dīvaini kadri.Gari?Spoki?Kameras vaina?Vēlos noskaidrot,ko gan esmu tajās bildēs ''saķēris'',tieši tāpēc griežos pie jums - iespējams,kādam ir kāds interesants materiāls...
    http://failiem.lv/u/zvtclet
    No ~150 bildēm 20 kadri bija gan ar šādiem punktiem,gan ar baltām ēnām.Ir arī bildes,kurās var labi saskatīt cilvēciskas būtnes siluetu.

2. APOC : 6 Novembris 2011 18:43:15 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Trollis kaut kāds ****...

3. Willis : 6 Novembris 2011 19:26:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es dotos uz Valsts Datu Inspekciju reģistrēt autortiesības uz šitām bildēm, pēc kāda laika stāvus bagāts kļūtu !

4. Evers : 7 Novembris 2011 10:05:40 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ko tu biji salietojis, Logi? baltie punkti nav nekas cits, kā zibspuldzes izgaismoti lietus, miglas pilieniņi, un varbūt vēl kāds netīrums uz objektīva.

5. Aldis : 7 Novembris 2011 10:24:30 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pirmā bilde - tvaiki aukstā laikā,
    Otrā bilde - mitrums! :]

6. samurajs : 7 Novembris 2011 15:17:52 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Spoki, poltergeisti un tamlīdzīgi mošķi kamerā parasti nav redzami. Otrā bildē konkrēti zibspuldzes atstarošanās no ūdens pilieniem. Nereti pašam tie gadījušies.
    Ja rodas kādas neskaidrības, vnm var griezties pie Ghostbusters zonderkomandas

Hidden: 

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

7. Aldis : 7 Novembris 2011 16:33:15 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vēl punktiņi neizbēgami bij vecajā kultūras šķūnī, karājās disco bumba, kas taisīja pat nopietnos pasākumos raibumus visās malās!

8. shady : 8 Novembris 2011 16:46:23 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nedomāju par šim bildēm, bet ir gadījies redzēt interesantas "lietas" uz fotogrāfijām, un tur, un noteiktos apstākļos, kur skaidrot ar "defektu" vai nejaušību būtu lielāka nejēdzība, nekā aizdomāties par ko citu.

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas