Kā patīk jaunais GMail dizains? | Notepad.lv

Kā patīk jaunais GMail dizains?

1. samurajs : 2 Novembris 2011 12:13:40 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Katram nu ir iespēja izmēģināt jaunā GMail dizaina priekšrocības. Lai to izdarītu, ielogojamies GMail un meklējam labajā apakšējā stūrī saiti. Klikšķinot uz to, vispirms mums piedāvās noskatīties video, un ja viss saprotams - varam pāriet. Protams, ir arī iespēja atgriezties uz veco dizainu.

Personalizācijas iespējas nu ir milzīgas - sākot ar ādiņām līdz Google Labs eksperimentālajām fīčām.

Jaunais GMail ir cieši saistīts ar G+ u.c. Googles pakalpojumiem, ko redzam pēc augšējās rīkjoslas.

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

2. shady : 2 Novembris 2011 13:49:23 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nepatīk....bet pieradīšu. Nekas labāks par gmail nav.

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

3. Grifs99 : 2 Novembris 2011 19:49:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

un joprojam google uzskata operu min par nekam nederīgu parluku, jo web versija piedava 4gadus vecu dizainu. tas ir noverots tikai gmailam, parejiem produktiem ir jaunais dizains pieejams. ;)

4. usins : 2 Novembris 2011 21:18:38 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ir ok. Es jau biju sen pieteicies pie prewiev... nekas diži nav mainījies ja neskaita, ka var šo to paplašināt sašaurināt. ir OK.

5. Evers : 2 Novembris 2011 21:30:37 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Patīk. Uzliku tagad kompakto skatu, jaunajām pogām arī nav ne vainas, jāpierod tik. Skinus gan nelietoju.

6. Aldis : 3 Novembris 2011 17:05:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Forši... Ja uzliek minimālistisko kompakto dizainu tad ir ok. Beidzot no Googles šķiet sakārtotība, nevis to ka katrs pakalpojums izskatījās savādāk.

7. jurgenz : 8 Novembris 2011 23:07:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

uhh, neatceros kad pēdējo reizi biju ielogojies caur pārlūku gmailā :O būs jāiečeko minimalismi, par ko fanojiet.. pats arī minimalsim fans esmu

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas