Ko var ieteikt ? ( programmas telefonam) | Notepad.lv

Ko var ieteikt ? ( programmas telefonam)

1. Nikijs : 30 Oktobris 2011 15:02:48 Atbildēt

Sveiki!

Es esmu redzējis, ka daudzi uzraksta savas programmas, kādas lieto savos telefonos, man arī būtu nepieciešams jūsu ieteikums, jo man ir jauns telefons un īsti nezinu, kādas programmas lai liek uz sava telefona, kurš norādīts zemāk.

Samsung. |GT-E2121B |

Vairāk info par telefonu šeit: Apskatīt

Pagaidām man nav USB kabelis, ar ko savienot telefonu ar PC, taču telefonam ir bluetooth, bet ar to arī man neizdevās savienoties, jo man datoram nav tādu draiveru, kādi vajadzīgi, atliek tikai ar usb kabeli savienoties.

Vēl šim telefonam ir iespēja tāda, ka var noteikt manu atrašanās vietu jebkurā vietā, tas nedaudz biedē, sanāk jau tā, ka es esmu kaut kāda svarīga persona, kurai atņemta brīvība

Protams, ka šim telefonam ir daudzas iespējas, taču man jau jautājums bija par to, kādas programmas es varētu lietot telefonā un tās uzreiz arī dabūt no paša telefona, izmantojot internetu, vai kā savādāk.

Liels paldies; ))

2. Jaunzems : 30 Oktobris 2011 15:27:37 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kas par Android versiju?...oh wait

3. Nikijs : 30 Oktobris 2011 15:29:00 Atbildēt

Tas nav nekāds Android .

4. Evers : 30 Oktobris 2011 19:42:19 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tu nesaprati Jaunzema domu.

Uzlikt varēsi kādu Mini Operu, kādu java spēlīti un ar to tava telefona OS iespējas beigsies.

5. Niks : 30 Oktobris 2011 21:15:51 Atbildēt

Skaidra bilde. (Beidzot)

Tā jau tiem darba telefoniem ir, kas gan cits vajadzīgs, vai ne ?

6. samurajs : 30 Oktobris 2011 23:02:06 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vispār jau diezgan daudz kas tiek taisīts uz Java.
    www.getjar.com vai no mobilā m.getjar.com
    Vienīgi ko uz tik maza ekrāniņa varēs padarīt?

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

7. usins : 30 Oktobris 2011 23:25:32 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tev nepieiek ar uber funciju sms un kalkulators?
    nu šis tāds darba zirgs zvanīšanai un sms un ja vēl nav tavs, tad pēc LR likumiem neiesaku neko bāzt virsū, jo diez vai dabūsi vismaz čeku vai bankas izrdruku, ka esi pircis softu....

8. Jānis Kalniņš : 30 Oktobris 2011 23:30:26 Atbildēt

Taisnība. Ja nu personīgais darba telefons, kurš katru reizi līdz.. ahh..

9. shady : 31 Oktobris 2011 22:59:40 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ko var apcelties! Pats šo tālruni (e2121b) lietoju jau kādu gadu darba vajadzībām - lieliska manta! Akumulators novelk nedēļu bez paziņojuma par uzlādi! Atvaļinājuma laikā novilka līdz visām 2 nedēļām un pat tad neizslēdzās, vienkārši piespraudu pie vada Un..ui..cik reizes ir kritis zemē...nemaz negribu domāt.
    Par internetu gan aizmirsti, tas nav nopietni. Iegādājies sev personisko viedtelefonu, ja mazs budžets, tad iesaku LG P500 ( http://www.notepad.lv/testi/10700/tests-lg-p500---labs-telefons-var-but-ari-lets/ ). Bet, ja naudiņa atļauj, tad gaidiet manu nākošo apskatu - pēc dažām dienām būs laba manta ;)

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas