Es esmu redzējis, ka daudzi uzraksta savas programmas, kādas lieto savos telefonos, man arī būtu nepieciešams jūsu ieteikums, jo man ir jauns telefons un īsti nezinu, kādas programmas lai liek uz sava telefona, kurš norādīts zemāk.
Pagaidām man nav USB kabelis, ar ko savienot telefonu ar PC, taču telefonam ir bluetooth, bet ar to arī man neizdevās savienoties, jo man datoram nav tādu draiveru, kādi vajadzīgi, atliek tikai ar usb kabeli savienoties.
Vēl šim telefonam ir iespēja tāda, ka var noteikt manu atrašanās vietu jebkurā vietā, tas nedaudz biedē, sanāk jau tā, ka es esmu kaut kāda svarīga persona, kurai atņemta brīvība
Protams, ka šim telefonam ir daudzas iespējas, taču man jau jautājums bija par to, kādas programmas es varētu lietot telefonā un tās uzreiz arī dabūt no paša telefona, izmantojot internetu, vai kā savādāk.
_________________ ctrl.lv
Ja priekšnieks visus kolēģus darbā sūta pie tevis, tas var nozīmēt tikai divas lietas - vai nu tu esi labs darbinieks, vai viņš visus sūta nah /via/
Tev nepieiek ar uber funciju sms un kalkulators?
nu šis tāds darba zirgs zvanīšanai un sms un ja vēl nav tavs, tad pēc LR likumiem neiesaku neko bāzt virsū, jo diez vai dabūsi vismaz čeku vai bankas izrdruku, ka esi pircis softu....
_________________ Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!
Nesūti uz google, ja neesi tur neko publicējis. Bet ja tomēr sūti uz turieni, tad definē pareizos atslēgvārdus.
http://usinss.wordpress.com
Ko var apcelties! Pats šo tālruni (e2121b) lietoju jau kādu gadu darba vajadzībām - lieliska manta! Akumulators novelk nedēļu bez paziņojuma par uzlādi! Atvaļinājuma laikā novilka līdz visām 2 nedēļām un pat tad neizslēdzās, vienkārši piespraudu pie vada Un..ui..cik reizes ir kritis zemē...nemaz negribu domāt.
Par internetu gan aizmirsti, tas nav nopietni. Iegādājies sev personisko viedtelefonu, ja mazs budžets, tad iesaku LG P500 ( http://www.notepad.lv/testi/10700/tests-lg-p500---labs-telefons-var-but-ari-lets/ ). Bet, ja naudiņa atļauj, tad gaidiet manu nākošo apskatu - pēc dažām dienām būs laba manta ;)
Nikijs : 30 Oktobris 2011 15:02:48
Jaunzems : 30 Oktobris 2011 15:27:37
Nikijs : 30 Oktobris 2011 15:29:00
Evers : 30 Oktobris 2011 19:42:19
Niks : 30 Oktobris 2011 21:15:51
samurajs : 30 Oktobris 2011 23:02:06
usins : 30 Oktobris 2011 23:25:32
Jānis Kalniņš : 30 Oktobris 2011 23:30:26
shady : 31 Oktobris 2011 22:59:40
Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
Google+ Notepad.lv