Dīvaina skaņa no pc... | Notepad.lv

Dīvaina skaņa no pc...

1. Nikijs : 29 Oktobris 2011 22:21:50 Atbildēt

Sveiki!

Man ir portatīvais un man vienu brīdi bija tāda dīvaina skaņa, kura bija tikai kādu sekundi un līdz šim vēl tādas nav dzirdētas...

Galvenais, ka es nezinu, no kuras vietas tieši tā skaņa nāca, bet tāda nu bija uz kādu sekundi un pazuda.

Skaņu var salīdzināt ar to, ka Tu gribētu no printera ieskenēt pc kaut kādu bildi vai ko citu...

Kas tas varētu būt ?

Man ar pc nav bijušas problēmas nekādas...

Varbūt, ka kādu testu uzstaisīt ?

2. Imhoteps : 29 Oktobris 2011 22:46:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Paparoach iesprūdis, hr-hr-hr!
    Diskiekārta ir laptopam?

Hidden: 

3. Nikijs : 29 Oktobris 2011 23:10:43 Atbildēt

Protams. Diska nav iekšā un nebiju arī licis pēdējā laikā..

4. msh : 29 Oktobris 2011 23:22:39 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Offtopiks
    Kaut kad sen atpakaļ esot anglijā, atnesa man pārinstalēt vienu porķiku. Ielieku disku, cenšos no tā iebūtoties, kuj, nesanāk, no diskdziņa nāk "tratatatata" skaņa, nodomāju, *** ir, diskdzinim kirdiks. Izņemu disku, ielūru, a tur iekšā mehānismā penijs iekritis...

5. Imhoteps : 29 Oktobris 2011 23:39:00 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Grūti pateikt, pašam nedzirdod, bet "izklausās" pēc diskiekārtas lāzera mehānisma pārvietošanās. Cits variants - HDD mehānika, bet šaubos - gan jau ka būtu sen noklājies pie tādām skaņām. Tā vai citādi, deru, ka skaņa ir mehāniska.
    Varianti: nopirkt speciālu gaisa baloniņu un izpust "karuseli", nopirkt speciālu disku lāzera lēcas tīrīšanai (varbūt kāds palielāks puteklis čakarē prātu diskmašīnai), papētīt, vai nav procesos kāds, kurš vēršas pie diskmašīnas, piem. kāda disku rakstīšanas proga idlē gaida kaut kādu infu.
    Ja ar Win rīkiem esi ko mēģinājis ierakstīt, bet tā arī nesi lielicis disku - apskaties vai nav kādi faili "kaujas gatavībā" rakstīšanai? Papēti trejā (labajā ap. stūrī vai nav kas "lieks").
    Vēl variānti? A hz.

Hidden: 

6. Nikijs : 30 Oktobris 2011 0:30:22 Atbildēt

Taisnība jau ir par to, ka tā ir kaut kāda mistika, jo grūti jau pateikt, kas tā bija par skaņu, bet man laikam jau tie nervi ir sabeigti, katra skaņa liekas, kā kaut kas cits, nekā ES pats domāju, bet tāds darbs laikam jau...

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas