Nepieciešams noskaidrot, kas ir juridiskā persona pie kuras var vērsties ar jautājumiem par datuve.lv .
Ciktāl esmu pats noskaidrojis, tad datuve.lv tiešais vai netiešais vadītājs ir Valters Preimanis (fotogrāfs un IT drošības speciālists, dažādu uzņēmumu valžu loceklis).
Tomēr, lai juridiski tam ignorantajam un klusējošajam skudru pūznim liktu atbildēt pēc likuma burta, ir viņiem jāpiesūta vēstule kā juridiskajai personai. Baidos, ka datuve.lv nav ne SIA EUROSHOP, nedz arī SIA B2C.
Tā kā portāls datuve.lv veic saimniecisku darbību, izvietojot reklāmas un saņemot par to maksu, jādomā, ka datuve.lv darbojas kā Uzņēmumu reģistrā reģistrēts uzņēmums. Datuve.lv norādītajā reklāmas biroja adresē atrodas divi SIA - viens ir SIRTA un nodarbojas ar Nekustamo īpašumu, otrs ir ARDENTE ir akcionārus konsultējošs uzņēmums.
Izpēte, ko es veicu, norāda uz to, ka ar datuve.lv varētu būt saistīta arī tāda persona kā Andris Bieznis, kurš varētu būt fotogrāfs un partneris Valtera Preimaņa vadītajos uzņēmumos.
Datuve stāv kkur vācijā, un ar šamiem vari pamegināt sazināties caur ingaspasts@gmail.com Varbūt pat nav LV reģistrēts kā uzņēmums. Nekur nav rakstīts, ka tas ir SIA datuve, vai stuff..
_________________ Oh My God = OMG
Ak Mans Dievs = AMD
Pieņemsim, ka datuve.lv ir ārvalstu uzņēmums ... tomēr, lai slēgtu reklāmas līgumus viņiem ir jābūt kaut kādai saimnieciskajai formai, kas reģistrēta likuma priekšā, un tāpat likums paredz kādu saimnieku šim uzņēmumam, un šim saimniekam ir jāsniedz atbildes uz maniem jautājumiem, ja šādu atbilžu sniegšanu pieprasa likums. Un tā kā firma darbojas Latvijas republikas teritorijā, tad atbildēt viņiem nāksies pēc Latvijas likumdošanas, nevis Vācijas un nevis iedomājoties, ka var pļūtīt visam virsū no nez kura stāva.
Neļaušu viņiem gulēt -- viņi mani ignorēja uz vienkāršu lūgumu izsniegt apliecinājumu, ka reiz esmu bijis viņu autors. Tagad es viņus drāzīšu caur katru likuma robu.
Ņemot vērā, ka 2009. gadā SIA "EuroShop" tika atzīta par maksātnespējīgu, domāju Valters visus vērtīgos aktīvus, tostarp aŗī pašu Euroshop internetveikalu būs pārvedis uz SIA B2C.
Vēl viens, ne īsti pareizs, jeb gudrs veids, paņem reklāmu pie viņiem uz vienu dienu, iemet notepad.lv banneri, Lai šamie piestāda tev oficiālu rēķinu, tad arī redzēsi SIA, kas tev pieprasa par banneri naudu, pie tā arī vērsies.
Šo topiku īstinībā vajadzēja veidot mirtuvē, nevis šeit.
Klau, vispār ieteikums, tu tur ilgi pēries ar šitiem indivīdiem un kopumā par autortiesībām, derētu tev varbūt kaut kādu bez tabu, tautas balsi, kādu normālu sižetu uztaisīt par šitiem visiem varžu ēdājiem.
Juridiski pieder man un foxim.
Bet visā visumā, Notepadam strādā vairāku cilvēku komanda, kur katrs dara savu darbu, par to arī atbild. Kā, piemēram, samurajs, kurš projektā ir mums līdzās no paša sākuma - apzinīgi veic savus pienākumus.
Pats galvenais, ka viss balstīts uz entuziasmu, bet tas nenozīmē, ka entuziastam ir jādzīvo uz zem tilta:) Tāpēc ir arī reklāmas, jo sponsorēt visus izdevumus no savām kabatām būtu bik par traku - pat te, Latvijā. Neapspriežams temats. ;)
Tā kā, ja kādam vajag ko juridiski no Notepada (vai vēlas kādu sadarbību, reklāmu vai vienalga ko sarunāt), tad droši rakstiet man uz manu privāto e-pastu (ojars.vejins@gmail.com) vai uz info@notepad.lv .
Toties foxim mieru varat nelikt par tīri tehniskām lietām (kodēšana, bugi), bet tāpat sūtat uz info@notepad.lv .
Droši;) Uzklausīšu jebkuru piedāvājumu. Man patīk inovatīva pieeja, ja māk, tad tehnoloģiju portāls var izveidot sadarbību arī ar kāzu salonu, jāmāk tikai rast kopēju valodu un pareizi to pasniegt sabiedrībai:)
Sveiki, Datuve.lv īpašnieks ir fiziska persona. Serveris patiešām atrodas datu centrā Vācijā. Reklāmu portālā Datuve.lv pārdod uzņēmums, kuram ir vienošanas par reklāmas izvietošanu, portālā, un tas nav portālā īpašnieks. Tieši šobrīd Datuve.lv meklē autorus ziņu lasīšanai kameras priekšā. Reklāmu datuve.lv var izvietot kontaktējoties uz e-pastu, pie tam minimālais reklāmas termiņš ir piecas dienas. Lūdzu jautājiet ja ir jautājumi.
Nu, tad privātpersona arī gūst labumu no reklāmas, jo kāda jēga citai firmai uzticēt reklāmas jautājums un par to nesaņemt atlīdzību, līdz ar to topika autoram tagad viss ir skaidrs un var rīkoties, darīties pēc saviem ieskatiem, lai atrisinātu sasāpējušos jautājumus.
Ja godīgi, tad man pieriebās sarakstīties ar augstākminēto portālu, kur visi viens uz otra cenšas rādīt ar pirkstu, un izlikties par nezinīšiem. Ir likumsargājošās instances, kas nodarbojas ar jautājumiem par nodokļu shēmām un patiesā labuma guvējiem, instances, kas Komerclikuma izpratnē identificē saimnieciskās darbības veicēju un atbildīgās personas -- man šķiet, ka ir pienācis laiks iesaistīt šīs iestādes, un pie viena aicināt vēl veikt šādas tādas pārbaudes.
Galu galā es datuve.lv lūdzu vienu vienīgu papīrīti - tagad man viņu vairs nevajag!!! Man ir viedoklis (un viedoklis nav nomelnojoša ziņa likuma izpratnē), ka tad, kad sāks celt augšā visu šajā atgadījumā iesaistīto personu finanšu lietas - atklāsies daudz kas. Piemēram, neticu, ka kāzās fotogrāfi izsniedz čekus. Bet tā ir saimnieciskā darbība, no kuras valsts pēc likuma iekasē nodokļus. Tas pats attiecas uz šādiem tādiem retušas pakalpojumiem. U.t.t., u.t.jpr.
Kā, piemēram, samurajs, kurš projektā ir mums līdzās no paša sākuma - apzinīgi veic savus pienākumus.
Aga, es veicu savus bezmaksas pienākumus Es gan pats to uzskatu par darbu kādā open-source komūnā Pagaidām. Tiklīdz/ja projekts sāks pelnīt, te sāksies ne sliktāk kā pie Zatlera partijā
Jo viens otrs no īpašniekiem vispār aizmirsis, kas ir darbs.
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
Samuraj, kušu! Vai neredzēji tēmu, kur, kā komentāros lietotājs "msh" nosprieda, kāds nebēdnis slēdz laukā datoru. paņems vēl aiznesīs, kamēr foxis pīppauzē - vispār paliksim bez tehniskā suporta:D
Šobrīd man ir kāzuss ar datuve.lv . TVNET var pagaidīt - šai lietai ir 10 gadu notecējuma termiņš, varu nesteigties, un visu sagatavot tā, lai tiesai vai izmeklētājam ir maksimāli ērti un ātri virzīt visu šo procesu uz oriekšu, liekot atbildēt tiem, kam ir jāatbild. Pieņem, ka šīs ir pareizas taktiskas kustības, kuru rezultātā pareiza veidosies vispārējā stratēģija.
Es nezinu, vai viņi ir paņēmuši juristu, vai paši uzskata, ka pietiekami labi pārvalda likumus, taču veids, kā viņi komunicē ar mani un kā viņi mani uzskata par idiotu, un uzvedas tā kā bērni, kas saplēstu vāzi paslauka zem paklāja ir vienkārši apbrīnojams. Viņi ir ne tikai bloķējuši, bet arī dzēsuši kontu, bet nav iedomājušies, ka manā rīcībā ir citi pierādījumi.
TrakaisKursis : 18 Oktobris 2011 11:33:31
Aldis : 18 Oktobris 2011 12:29:07
TrakaisKursis : 18 Oktobris 2011 15:44:23
samurajs : 18 Oktobris 2011 14:07:32
TrakaisKursis : 18 Oktobris 2011 15:41:38
Hakis : 18 Oktobris 2011 15:47:11
TrakaisKursis : 18 Oktobris 2011 15:48:43
TrakaisKursis : 18 Oktobris 2011 15:55:54
foxsk8 : 18 Oktobris 2011 20:45:59
Profesionāla mājas lapu izstrāde | Styleweb.lv
Nau4a : 18 Oktobris 2011 21:02:14
shady : 18 Oktobris 2011 21:07:56
Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
Google+ Notepad.lv
berils : 18 Oktobris 2011 21:53:00
4GB of RAM
1GB GT430 Nvidia
500GB storage
shady : 18 Oktobris 2011 22:07:36
Google+ Notepad.lv
Andris Bieznis : 19 Oktobris 2011 8:21:13
foxsk8 : 19 Oktobris 2011 13:16:52
Profesionāla mājas lapu izstrāde | Styleweb.lv
TrakaisKursis : 19 Oktobris 2011 13:49:23
samurajs : 19 Oktobris 2011 14:39:24
Aga, es veicu savus bezmaksas pienākumus
Jo viens otrs no īpašniekiem vispār aizmirsis, kas ir darbs.
shady : 19 Oktobris 2011 15:01:08
Google+ Notepad.lv
WerNeo : 19 Oktobris 2011 15:59:19
TrakaisKursis : 19 Oktobris 2011 16:45:04
web33 : 19 Oktobris 2011 19:03:32
TrakaisKursis : 20 Oktobris 2011 10:58:09
linx : 21 Oktobris 2011 1:24:28