Videokarte | Notepad.lv

Videokarte

1. Elvis : 21 Septembris 2011 16:25:55 Atbildēt

Sveiki.
    Man ir tāda problēma,ka ir saplīsusi videokarte,ok viņa bija savu laiku nokalpojusi un tāpat bija doma iegādāties jaunu. Datoru pašlaik lietoju ar atslēgtu videokarti.
    Bet bažas māc viena lieta..apmēram pirms nedēļas datoram pārstāja darboties dzesētājs. Vai tas ir kautkādā veidā saistīts ar videokartes nēesamību? Vienkārši bail,ka nopirkšu jaunu karti un čuš vien sanāks..
    Paldies.

2. KristoZ : 21 Septembris 2011 18:41:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pārāk maz informācijas:
    http://www.notepad.lv/forums/5306/kas-jaievero-iesacejam---palidzibas-mekletajam/
    Kas par datoru (mātesplate, kāda komplektācija), kāda videokarte bija? Pēc kā spried, ka "nosvila"? Kāds dzesētājs pārstāja darboties? Kur tas atrodas?

/Albert Einstein/

3. WerNeo : 21 Septembris 2011 21:44:35 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

"..apmēram pirms nedēļas datoram pārstāja darboties dzesētājs."
    Kurš dzesētājs?

4. Elvis Roziņš : 21 Septembris 2011 22:05:47 Atbildēt

Nēesmu nekāds baigais datoru spečuks,bet nu mēģināsu to informāciju sadabūt..
    Tātad,mātes plate - GIGABYE S-series GA-945PL-S3P. Videokarte - GeForce - 8500gt 512mb. Spriežu pēc tā,ka man regulāri ieslēdzot datoru pēc piecām minūtēm viss ekrāns iesaldējās un uzmetās death screen's. Mēģināju simtiem reižu visu pārinstalēt,nekā. Nu man nedarbojas tas ventilators,kas atrodas pie barošanas bloka..nezinu vai to sauc par dzesētāju vai kā.

5. WerNeo : 21 Septembris 2011 22:11:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tātad, ja neesi baigais spečuks (no tā nav jākaunās), laikam tomēr ieteikšu nepataupīt tos pāris latus un aznest datoru uz tuvāko servisu. Jo tas ventilators, kas Tavam datoram neiet, atrodas pārāk bīstamā vietā, lai Tu pats tur kaut ko darītos.

6. Elvis Roziņš : 21 Septembris 2011 22:35:52 Atbildēt

A varbūt nopērkot jaunu karti tas ventilators atkal sāktu strādāt? Tā nevarētu būt?

7. WerNeo : 21 Septembris 2011 22:37:28 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ja es pareizi sapratu, par kuru ventilatoru Tu runā, tad nē - tas nelīdzētu.

8. samurajs : 22 Septembris 2011 6:50:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ja nedarbojas ventilators zem barošanas bloka - ņem un nomaini pret tāda pat izmēra. Ja iekš PSU - tur gan labāk pats nelien.
    Kas attiecas uz videokarti un frīzošanu - nenāktu par sliktu dabūt zināt temperatūras un spriegumus. Varbūt videokarte pat nav vainīga. Vai esi dzirdējis par progu Everest?

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

9. Elvis Roziņš : 24 Septembris 2011 11:40:14 Atbildēt

Tieši tā,nedarbojas ventilators zem barošanas bloka.
    Kā es varu uzzināt tās temperatūras un spriegumus?
    Par everest programmu esmu dzirdējis,bet lietojis gan nekad nēesmu..

10. bellys : 24 Septembris 2011 18:33:39 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

lūdzu nenogalini sevi lienot tur kur tev nav diezgan lielas sajēgas ;)

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas