Nu ko , beidzot esmu dabujis savu telefonu ārā no garantijas , ok jaunu , jo MTTC servisā pateica ka vaina esot lādēšanā , laigan esmu 150% pārliecināts ka vaina bija rootota telefona rom'ā ! Bet ko nu es tur strīdēšos ar profesionāļiem... ja jau dod jaunu , JĀŅEM ! ^^
Sen es nebiju lietojis marketu iespējams ka manā topā būs pavecas progiņas , un protams jūs par to nedusmosieties .
Nu ko sāksim... Dīvainā kārtā tas būs TOP 10 , laigan programmu ir krietni vairāk
godpilnā 10.vieta : Ultimate-guitar tabs Šī programma būs paredzēta cilvēkiem kuri spēlē ģitāru , vai mācās to darīt. Protams kā jau nosaukums mums saka priekšā tas ir ultimate-guitar.com veidojums . Itkā nekas īpašs , tabus rāda telefonā , zoom out/ zoom in un jā... bet viena lieta tiešām patīk ka tabus var lejupielādēt , un strādāt ar viņiem arī offline režijumā .
Lejupielādēt
9.vieta : OI File manager . Un atkal programmas nosaukums mums izsaka daudz , parasts un daudz funkcionāls failu menidžeris . Tieši šis FM ir ticis topā ar savu vienkāršumu un ātrumu . Tiešām rekomendēju visiem , kuri meklē tiešām pliku FM , bez visādiem BLING BLING stafiem Lejupielādēt
8.vieta : Adobe Photoshop express , programma kas paredzēte foto rediģēšanai , diezgan spēcīgs tūlis. Ja ar viņu māk labi darboties var uztaisīt labas kvalitātes bildes Lejupielādēt 7.vieta : Widget Locker , šīs ir skaists lok skrīns , kuru tu vari mainīt no a-z man sanāca tiešām pāris smuki rezultāti.
Lejupielādēt 6.vieta : Roll a Joint , viss jau ir pateikts priekšā ar šo programmu tu liksi saviem draugiem pasmaidīt , un parādīsi cik android programmu klāsts ir dažāds. Pat ir džointiņu programma Lejupielādēt 5.vieta : Paper camera ar šo programmu var uzņemt bildes kuras izskatās pēc zīmējuma. Mani kontakti manā telefonā ir zīmēti pateicoties šai programmai Lejupielādēt 4.vieta : RingDroid ir programma ar kuras palīdzību tu vari uzstādīt zvana toni/notification/īsziņu utt. var ērti izgriezt gabalus no dziesmām un iestatīt kā vien vēlies Lejupielādēt 3.vieta : AlarmDroid takā man telefonām nav iestrādāta iespēja flip to sneeze , šī progrmma ir ideāla , tiešām nevar salīdzināt ar orģinālo modinātāju. Ir ļoti daudz iespējas kuras ir diezgan parocīgas no rītiem. Lejupielādēt 2.vieta : Android Assistant , labākais system assistant's ar kuru ir nācies strādāt . Ar šo SA vari uzzināt tiešām pilnīgi visu par savu andri Lejupielādēt 1.vieta : UberMusic , skaistāku mūzikas plejeri neesmu sastapis ! Nosaukums manī raisija paniku , līdz ko ieinstelēju , tiešām biju šokā par ērtumu utt. Plejeris ar WP7 ādiņu Šo programmu uzcepa tips , kurš uztaisija Launcher Pro . Arī mans mīļākais launchers ;)
Lejupielādēt
Tops varbūt nav sakārtot pareizi , bēt tās laikam būs manas top programmas...
Būšu priecīgs , ja kāds padalīšies ar savu spēļu/vidžetu/programmu klāstu.
Pie kļūdām tekstos lūdzu nekasīsimies ;)
Pats izmantoju LG P500 , uz kura griežas CM7 6.5.7 , ar francisco 2.6.32 kerneli
Esmu ļoti apmierināts ar šo savienojumu
_________________ Ansis : Ja pēc savas nāves būšu tikai beigts, tad tam visam nav jēgas... Man bailes pasaku pasaulē laist meitas un dēlus.
- Alarm Clock Extreme modinātājam;
- Shoot Me priekš ekānattēliem;
- Go Launcer Ex;
- iGo priekš navigācijas (nav atrodama mārketā);
- Twicca priekš twitera;
- AtionSnap, Little Photo un Picplz priekš smukbildītēm, ko iemest twiterī;
- SMS Backup;
- 3G Watchdog, kas skaita patērētos megabaitus;
Kā arī Forsquare, draugiem.lv, Facebookun čupa ar citām aplikācijām.
Launcher Pro, Advanced System Info, Clockwork ROM Manager, SpeedFX, Fruit Ninja, Tweetdeck, ASTRO File Manager, MX Player utt.
_________________ ctrl.lv
Ja priekšnieks visus kolēģus darbā sūta pie tevis, tas var nozīmēt tikai divas lietas - vai nu tu esi labs darbinieks, vai viņš visus sūta nah /via/
tie kas raksta savu topu, pie appiem pierakstiet klāt kas tas tāds app ir/ko dara. joo ne visiem pec nosaukumiem var pateikt kas tas varētu būt par app'u. lai varētu iet iečokot stor'ā.
mošk kkad iemetīšu savu.
waze - user generated maps (var ielikt un apskatīties mentu posteņus, ceļu remontus, sastrēgumus)
shazam - atpazīst dziesmu, kas kaut kur skan ;D
teamviewer - ....
spēlītes kkādas:
world series of poker, solitaire, free running, drop, break the bricks
No neminētajām:
FML - fuck my life, labi noder laika kavēšanai;
HSW - how stuff works, arī kavējot laiku var palasīt interesantas lietas, faktus un citātus;
Bright - kabatasluktura proga;
SSHDroid - androīda ssh serveris;
SDRescan - pārskenē telefona atmiņu, kad caur ssh pievienota kāda jauna dziesma, bez šīs darbības svaigi pievienoti media faili, ne vienmēr uzzreiz ir pieejami attiecīgajos spēlētājos.
berils : 18 Septembris 2011 0:08:17
4GB of RAM
1GB GT430 Nvidia
500GB storage
Toms : 18 Septembris 2011 9:56:16
berils : 18 Septembris 2011 16:32:02
4GB of RAM
1GB GT430 Nvidia
500GB storage
Jaunzems : 18 Septembris 2011 16:44:27
Nau4a : 18 Septembris 2011 19:02:05
Toms : 18 Septembris 2011 20:29:35