Atboķēt telefonu | Notepad.lv

Atboķēt telefonu

1. droid2global : 17 Septembris 2011 16:29:02 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Gribētu uzzināt kur un vai ir iespejam atboket priekš latvijas tīkla ASV pirktu motorola droid 2/ eiropā arī zināms kā motorola milestone 2.

2. berils : 17 Septembris 2011 22:53:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

kãdas viňam ir tãs gsm frekvences?? Manuprãt ka var... xda tur es domãju atliek tikai parakãties un ganjau kautko uziesi ;)

Like an old man living by the old rules...

AMD Athlon x3 450 [3.2Ghz]
    4GB of RAM
    1GB GT430 Nvidia
    500GB storage

3. web33 : 18 Septembris 2011 9:26:36 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kādās tad gsm frekvences lv neņem ?
    850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz un 1900 MHz ?

4. berils : 19 Septembris 2011 4:01:39 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

īpaši neesmu interesējies par šo modeli , varbūt viņam kautkādas astrālās frekvences ...

visas tevis nosauktās lv laikam strādās ;)

4GB of RAM
    1GB GT430 Nvidia
    500GB storage

5. usins : 18 Septembris 2011 9:05:30 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kāds operators telefonam? Jo ir daži operatori, no kuriem īsti nevar aizbēgt. Nācās vienam čalim atteikties no iphone, bet tas bija iegādāts kanādā...

6. droid2global : 18 Septembris 2011 13:34:00 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

gsm frekvences telefons atbalsta visas, un principā visam vajadzētu iet vienkārši atbloķējot viņu ar kodu, bet cik lasīju tas ar 90% cilveku nestrādā. Telefons bija Verizon.
    Paldies par xda, diezgan daudz info tur, bet pagaidam vienīgais risinājums ko esmu atradis ir TurboSim.

7. usins : 18 Septembris 2011 13:39:06 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Var gadīties ka softiski nemaz nesanāks. citiem ir ārūto telefoni un jāpāršuj firmware. asmērā piņķerīga darīšana. tādā ziņā turbo sim ir labākais variants. citi pad dod garantiju.

8. Aldis : 18 Septembris 2011 15:57:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ja izdodas atrast firmwari, tad var pārinstalēt to droīdu. Iemetot SD kartē bootablo failu, un instalāciju. Ar to jāuzmanās, jo var palikt pie kluča kam vērtība nav lielāka par sarkanu ķieģeli depo saimniecības preču bodē.

9. Aldis : 18 Septembris 2011 16:02:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Āā.. ar šo nebūs tik vienkārši, takā tālrunis nav root modē, nāksies pēc firmwares ievietošanas iekš SD kartes telefonu slēdzot iekšā turēt power pogu, un skaļumregulēšanas pogu reizē, līdz telefons ieies service modē.

10. Jaunzems : 18 Septembris 2011 16:23:19 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vai verizons nebija CDMA, nevis GSM?

11. droid2global : 18 Septembris 2011 17:33:29 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Verizon ir cdma bet visi global telefoni arī atbalsta visas GSM frekvences

12. usins : 18 Septembris 2011 19:57:07 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Bet droidam tak root tiesības var iegūt ar vienu apk aplikāciju, nekas vieglāks nav bijis...

13. droid2global : 18 Septembris 2011 20:13:10 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

vari ludzu izskaidrot kas par aplikaciju un kur dabuut?

14. usins : 18 Septembris 2011 20:23:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

http://androidspin.com/2010/08/10/universal-1-click-root-app-for-android-devices/

Bet vajadzēs kaut ko līdzīgu Astro vai citu failu menedžeri, kurš ļauj instalet app. Vēl vajag ļaut andrītim instalēt "nezināmas" izcelsmes programmas.

15. droid2global : 18 Septembris 2011 20:36:56 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

liels paldies, tulit pameginashu

16. droid2global : 18 Septembris 2011 21:39:37 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ai tas laikam nav tas, rootojot telefonu iegūst pilnu pieeju visam telefonam cik es sapratu, bet tas viņu neatboķē priekkš citiem tīkliem.

17. berils : 19 Septembris 2011 3:59:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

maini firmware !!! Uzmanīgi , tev būs jāizmanto kdz updaters.... tikai kad sāc pāršūt, nekādā gadījumā neņem ārā bateriju ! Manā gadijumā šis process pakārās un nācās izņemt bateriju , un telefonu varēja pieskaitīt pie dead phone. Labi ka bija garanija

4GB of RAM
    1GB GT430 Nvidia
    500GB storage

18. web33 : 20 Septembris 2011 7:41:56 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

firmware pāršūšana nelīdzēs telefona atbloķēšanai , es arī tā agrāk domāju ,bet redz tā nav !

19. droid2global : 19 Septembris 2011 23:02:52 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Neesmu parliecints ka esmu gatavs kautko iekšā čakarēties, jo ganjau beigās pārvērtīšu telefonu pa ķieģeli. A nav kāds meistars kurš to spētu izdarīt?

20. berils : 9 Oktobris 2011 0:50:37 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

nu mēģini aiznest pie kāda servisa.... ar JTAG es domāju puikas var izdarīt visādus brīnumus , bet tā es domāju ir attiecīga samaksa.... Laigan šis telefons ir to vērts ;)

Pa interesējies.... ja sanāk dabūt viņu vaļā , gribētu dzirdēt kā? kur? un cik sanāca atdot ^^

4GB of RAM
    1GB GT430 Nvidia
    500GB storage

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas