Ubuntu nevēlas "ieslēgties" -> Error: "prefix" not set | Notepad.lv

Ubuntu nevēlas "ieslēgties" -> Error: "prefix" not set

1. mja : 10 Septembris 2011 18:06:46 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tātad, kad slēdzu iekšā datoru, viņš man tikai melnā fonā rāda
    Error: "prefix" not set
    un tālāk nekas nenotiek, neslēdzas iekšā. Ko darīt?

2. shady : 10 Septembris 2011 20:48:50 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tā kā neesi apstāstījis to, ko esi darījis, kas varētu būt par iemeslu? Tad te ir pirmais links googlē: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1757213 (te kaut kas ir, ja noder, tad pastāsti, kas un kā. Ja ne, tad mēģini apstāstīt situāciju konkrētāk, lai var palīdzēt ko sameklēt).

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

3. mja : 13 Septembris 2011 14:56:24 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Problēma parādījās pēc mana windows chkdsk (automātiskā). Lasīju, ko tie cilvēki r sarakstījuši tevis dotajā linkā - mēģināju, bet nesanāca.

4. mja : 14 Septembris 2011 15:52:40 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tas notika automātiski slēdzot iekšā datoru, nezinu kādēļ.

5. aoma : 14 Septembris 2011 23:04:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Cik var noprast, Hercels, kārtējais Andris Lagzdiņš no nelaimīgās Liepājas, un cik nesen vēl te administrācija solīja dzēs šamēja klonus permanenti un ierokoties dziļi jo dziļi IT tehnoloģiju būtībā - do koncā.

Slinkums meklēt linkus (kārtīgs admins gan parūpēsies, lai tādi nebūtu), tomēr tā kā nedaudz netaisnīgi, ka ka zvaigžņu karu varoņu un kudī latviskāko un mūsu pelēcīgajiem apstākļiem daudz pieņemamāko vārnu nobanoja tā pa ritīgajam. I kūminš skaitās atgriezies...

Es saprotu, ka administrācija izmisīgi cīnās par katru apmeklējumu, lai kaut nedaudz vairāk nokāstu piķi par reklāmām, bet, piedodiet puiši, pašreizējā cīņa man asociējas vai nu ar Donu Kihotu, vai Saeimas vēlēšanām.
    Tak vienreiz sakārtojiet šo piparbodīti!

Ak jā, autoram - pamēģini iebūtoties no jaunākās GRUB Live CD versijas, ja nemaldos, nu jau ir pieejama otrā, tad vari iepostot, kas notiekas.

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas