Windows pro Ad-hoc setup. | Notepad.lv

Windows pro Ad-hoc setup.

1. Daivana : 7 Augusts 2011 16:18:00 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Iztēlojies:

Ir Dlink rūteris, pieslēgums iet pie viena stacionārā datora, tam ir iesprausta TP-LINK USB wireless antena (Fully compatible with 802.11b/g products ).

Ko gribu panākt:

Gribu lai mans desktop PC ņemtu internetu no vada kas nāk no rūtera un dotu to wireless antenai un dalītos ar citiem wirelles devicēm.

Rūters automātiski dot mana desktop PC IP 192.168.2.100, windows Local Area Connection opcijās TCP/IP properties ir auto obtain IP.

Esmu zagūglojies tik daudz, ka vēršos šeit, lūdzu palīdzēt step by step nokonfigurēt mana bezvada antenu lai citas bezvada ierīces varētu pieslēgties pie interneta.

Esmu tik tālu ticis, ka blakus esošas portatīvais pieslēdzas pie izveidotā tīkla, bet internets nedarbojas, skatos, ka paketes tas saņem un nosūta, bet to es panācu kad ievadīju abām wireless kartēm IP ar vienādu segmentu, tomēr es par tām IP neko daudz nesaprotu.

Gribēju arī lai mans PSP1000 varētu lietot netu, bet tas vispār neredz manu izveidoto tīklu kautgan portatīvais redz, PSP parasti rāda ja atrod vienalga vai compatible vai nē.

2. macbeton : Banots 7 Augusts 2011 17:12:41 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

http://lmgtfy.com/?q=Windows+7+software+access+point
    Viena no tiem resultiem ir ērta proga, Win7 only. Ad-hoc risinājumus ignorē, ja nu tur pa to baru kāds izlec.

3. samurajs : 7 Augusts 2011 20:03:02 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Connectify?

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

4. darklight : 7 Augusts 2011 22:46:45 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Emm... a es tā arī nesapratu, kāda autoram OS? Kur jūs rāvāt, ka W7?

5. Daivana : 8 Augusts 2011 6:24:50 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man ir Windows XP professional.

6. macbeton : Banots 8 Augusts 2011 7:50:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu tad būs pagrūtāk.
    Ja jau routeris ir un iekšējā adreses izdala tad ICS nemaz nevajag, vari "sabridžot" vadu ar bezvadu. Bet Ad-hoc visdrīzāk jātaisa būs. Tā k`a neredzu linku uz to USB produktu tad grūti pateikt, bet dažām bezvadu kartelēm ir softs ar kuru viņu ērti iedarbināt kā AP. Ja nevarēs tad varbūt būs teu mācība - pajautāt PIRMS pērc.
    Routera modeli ar neesi norādijis. DI-604 vai? Ja routerim nau wireless tad loģiskāk ir nopirkt jaunu routeri, nevis sapirkties kaudzi ar USB adapteriem.

7. jurgenz : 8 Augusts 2011 10:01:45 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

palasītu samuraja dotajā linkā komentārus, atrastu, ka es esmu iemetis uz xp step-by-step http://www.online-tech-tips.com/cool-websites/home-computer-router/

tik neatceros, vai strādāja man liekas, ka jā

8. macbeton : Banots 8 Augusts 2011 11:14:17 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Lieks tavs koments. Daudzas ierīces neiet ad-hocā. ad-hoc vispār ir domāts point-to-point.

9. Daivana : 8 Augusts 2011 11:48:57 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

TL-WN322G, piekrītu, ka vajadzēja painteresēties vai ierīce ļaus darīt vēlamo.

10. macbeton : Banots 8 Augusts 2011 23:17:00 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

RTFM!!!!

11. Daivana : 9 Augusts 2011 16:32:35 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Dabūju gatavu ko gribēju.
    Tākā macbetons pieminēja vārdu bridge, tad ko darīju ir iezīmēju Local area connection un wireless network connection, izvēlējos bridge, uztaisīju wireless opcijas prefered network un ar to arī viss aizgāja.

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas