Pludmales futbols + afterparty. Ko saki? :) | Notepad.lv

Pludmales futbols + afterparty. Ko saki? :)

1. Orākuls : 27 Jūlijs 2011 9:32:26 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sveicināti!

Saule, smiltis, futbols un noslēgumā afterparty. Tieši šāds ir piedāvājums Tev, kā pavadīt 30. jūliju - dzenājot futbola bumbu pludmales smiltīs.

Kas ņem dalību? - Cilvēki, kuri jūtas piederīgi IT nozares saimei. Tātad, iespēja atpūsties savējo starpā.

Kur viss notiksies? - Ķeizarmežā, 30. jūlijā, sākot no plkst. 16:00

Kas rīko? - IT portāls http://www.likeit.lv/

Papildus info un pieteikšanās:

http://www.likeit.lv/keizarmezs/

Paldies par uzmanību un uz tikšanos pludmales smiltīs!

p.s ceru, ka neesmu sagādājis administrātoriem galvassāpes un šī ziņa netiks uzskatīta par spamu.

2. shady : 27 Jūlijs 2011 10:57:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Lai arī praktiski šī ir reklāma, tomēr akceptēšu, jo man nav nekas pretī, ja kāds mūsu lasītājs aizbrauks atpūsties.

Bet visas reklāmas (un ja ir kāda neskaidrība par to, ko drīkst/nedrīkst ievietot) - droši saskaņojat ar mani pa e-pastu: ojars.vejins@gmail.com vai šeit pat portālā (ar vēstuļu starpniecību).

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

3. Orākuls : 28 Jūlijs 2011 15:37:40 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tencinu, ņemšu vērā.

4. macbeton : Banots 27 Jūlijs 2011 11:53:09 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pēc Summersounda vairs negribēšu pludmali redzēt līdz nākošajai vasarai. Smiltis visās malās, lauž un velk visas malas, smiltis visās malās, un viss nopelnītais jau nodzerts.

P.S. Vai es jau minēju ka smiltis ir visās malās?

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas