Iesakiet kādu mazu programmeli ar kuru varētu uzskatāmi redzēt linux servera noslodzi uz Windows? Kāds Desktop Gadgets nav? Vai kādu cits verķis, kas pie pulksteņa tusētu un netraucētu.
CentOS 5 & Windows 7 Home
Tu nopietni arī domā tā kā raksti? Vienkārši, nav vairs 1980. gads, kad tāpēc, ka vēlamā aplikācija / draiveris vienkārši vēl neeksistē - tā gribētājam nācās to uzrakstīt pašam. Varu derēt, ka ir vismaz trīs aplikācijas, kas dara to, ko Wuu vajag!
Nemaz nerunāsim par to, ka ne visi ir programmēsanas guru. Varbūt uzraksti Viņam un iemet te kodu, ja spēj un nav žēl? Noderēs visiem.
Da, tur googleet ilgaak, kaa uzrakstiit pasham pa 10 minuuteem :>
Es linukam esmu uzrakstiijis vairaak specifisku progu un patchu kaa jus te visi kopa njemti, ta ka mans ieguldijums ir dots, un nisha ne tuvu nav aizpildiita... Joprojam ir specifisku progu AKŪTS truukums dazhadas jomaas. Un rakstu na haljavu es tikai to ko man pasham vajag, ja citiem noder tad ludzu. bet savadak $$ atpogaa un tad parunasim. :>
Īsāk sakot gribēji palielīties ka vari "kaut ko" priekš Linuxa uzrakstīt, bet par tēmu un manis uzdoto jautājumu Tev nav nekādas zināšanu... Bet ko var gribēt, mēs tak esam Latvijā un sarunājamies ar Latviešiem. Ja pa dienu kādam nepierādīsi ka esi gudrāks par citu kādā jomā un nepasmiesies par cita nezināšanu, DIENA VEIJĀ.
Isaak sakot, lai izdariitu to ko tu saki nav jabuut nekaadaam zinashanam, to katrs studentinjsh tev uzrakstiis pārdemit minūtēs.. vai ja arii nemaaki lietot googli, tad es tev nevaru paliidzeet.
Un ko, tu pats, esi dariijis linuksa, vai kaada cita oss projekta labaa? Visaam deeleem tikai visu dod gatavu, ja neesi neko dariijis, tad ari neprasi neko pretii... Vai arii, ja nemaaki kodeet, vareetu aizvilkt savu peecpusi un iztulkot vismaz kaadu progu, bet mees tachu esam Latvijaa, ja kaut ko neesam dabuujushi na haljavu - DIENA VEEJAA!
spekis404 saņēma brīdinājumu par šo postu. Beztēmas dzīšana. Spams bez konkrētas palīdzības. Nākošreiz banot. - shady
grisha, paldies tiešie ar šiem keywordiem es jau meklēju, bet problēma ir tur ka visi linki ved uz milzīgām programmām, kas būtu jātur nepārtraukti desktopā. Gribas ko ļoti maziņu.
Wuu : 26 Jūlijs 2011 18:10:40
spekis404 : 26 Jūlijs 2011 18:25:48
Wuu : 26 Jūlijs 2011 18:48:31
daGrevis : 26 Jūlijs 2011 19:12:23
spekis404 : 26 Jūlijs 2011 19:57:49
Wuu : 26 Jūlijs 2011 21:41:48
spekis404 : 26 Jūlijs 2011 22:32:52
spekis404 saņēma brīdinājumu par šo postu.
Beztēmas dzīšana. Spams bez konkrētas palīdzības. Nākošreiz banot. - shady
grisha : 27 Jūlijs 2011 0:29:45
grisha : 27 Jūlijs 2011 0:31:38
Wuu : 27 Jūlijs 2011 9:49:20
delta128 : 27 Jūlijs 2011 9:57:05