Videonovērošana | Notepad.lv

Videonovērošana

1. Bleedis : 24 Jūlijs 2011 11:18:17 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sveiki!
    Tā kā man nav garaža manam auto tad to turu uz ielas zem loga un vēlos iegādāties nakts redzamības kameru lai naktīs varu mierīgāk gulēt
    Pa cik kompī nekādas papildus kartes nevaru ielikt tad atradu šādu risinājumu:
    http://cgi.ebay.de/4CH-USB-DVR-CCTV-DIGITAL-SECURITY-CAMERA-VIDEO-RECORDER-/110529151765?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19bc0d0315#ht_5541wt_905

Tad tālāk skatos kameras, citām ir RCA konektors bet citām BNC. Vai es varu izmantot šādu pāreju un viss strādās kā nākas?

2. Wuu : 24 Jūlijs 2011 11:57:50 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kasko?

3. Bleedis : 24 Jūlijs 2011 12:09:41 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nē, mans jautājums bija pavisam citādāks Nemaz nezinu vai 96 gada mašīnām maz vairs var dabūt kasko un tas jebkurā gadījumā ir dārgi. Problēma jau ir visādi sīkie kas bieži vien ložņā gar mašīnām un viņu izdarības ir diezgan neprognozējamas. Te kur es dzīvoju nebūtu grūti pēc tam atrast vainīgo.

4. Wuu : 24 Jūlijs 2011 13:44:50 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tev nebūs dārgāk turēt datoru + kameru 24h/7d ieslēgtu? Apdomā kārtīgi visus plusu un mīnusus! Ja jau tik ļoti tīk tā mašīnā uzliec signalizāciju vai iznomā garāžu.

5. Bleedis : 24 Jūlijs 2011 14:08:33 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Spītīgi pieturies pie savas domas
    - Lētākais kasko ir 136ls un topiedāvā tikai 1 apdr. kompānija (laikam auto ir pārāk vecs)
    - Signalizācija jau ir bet tas netraucē sīkiem gar to ložņāt, un grābstīties
    - Tuvākā garaža ir ~10 min. gājienā no dzīvokļa un tādām kas ir prom no māju logiem es vismazāk uzticos...
    Esmu izdomājis par un pret bet man ir viens jautājums - vai ar to pāreju man tā kamera strādās...
    Tās ar RCA ir tādas pašvakas un cena nav tik laba bet tās ar BNC ir vairāk un jaudīgākas par to pašu cenu...

6. rodgerz : 24 Jūlijs 2011 15:21:11 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Koaksiālajam kabelim liec kādu pāreju gribi viss strādās!

7. Bleedis : 24 Jūlijs 2011 17:30:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Lūk skaidra atbilde

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas