Latvijas Republikas iedzīvotāji Обращение к жителям Латвии!
Kādas juridiskas un morālas tiesības ir Saeimai izvēlēties jaunu prezidentu, ja pašreizējais prezidents Valters Zatlers ar savas likumīgās tiesības, nolēma nolaist Saeimu.
No ta brīža, kad likumīgais Latvijas Prezidents pieņēma tādu lēmumu, visas Saeimas funkcijas,
tai skaita jauna prezidenta ievelēšana, ir juridiski un morāli jāaptur, līdz attiecīgas Satversmes
lēmumam vai tautas nobalsošanai.
Mēs visi esam Latvijas tauta un mums jāaptur uzticību zaudējušas Saeimas nelikumīgais lēmums.
Lai dzīvo Latvija! Dievs, svētī Latviju!
Какое юридическое и моральное право имеет Cейм Латвийской Республики выбирать нового президента, если нынешний президент Валтерc Затлерс своим законным правом распустил Cейм.
С той самой минуты, когда законный президент Латвии принял такое решение,
все функции Cейма, в том числе и выборы нового президента, должны быть юридически
и морально приостановлены, до соответствующего решения либо конституционного суда,
согласно Сатверсме, либо решения латвийского народа.
Мы с Вами и есть латвийский народ и мы должны приостановить незаконное решение
потерявшего доверие Cейма.
Да здравствует Латвия! Dievs, svētī Latviju!
Aleksandrs Belozjorovs. Latvijas Republikas pilsonis.
''Mēs visi esam Latvijas tauta....'', tad paskaidro kāpēc tu raksti arī krieviski?moška angliski un vāciski arī uzraksti?mēs visi tak esam latviešu tauta,tad necenties piesaistīt kā reklāmas kampaņā krievu tautu....
Cik referendumiem jāizgāžas lai tādi duraki kā tu saprastu,ka tas nav pareizais ceļš....
Aleksandrs Belozjorovs-reklāmas kampaņai izvēlējās cilvēku,kas varētu derēt gan krievu,gan latviešu tautībai,ar mērķi-krieviem savējais,a latvieši apbrīnos,ka pat krievs ir gatavs cīnīties pret Latvijas valsts netaisnībām....
Ko tas dod,ka Aleksandrs Belozjorovs ir Latvijas Republikas pilsonis?Eksāmens ir viegls un pilsonību iegūt nav Latvijā tik grūti.Ja jau viņš tāds latvietis tad kāpēc māte un tēvs dēva vārdu Aleksandrs?Kāpēc ne Jānis vai Mārtiņš?
Un latvietis nekļūdītos rakstot vārdu ''esam'' tēmas nosaukumā....
Un visi latvieši ir reģistrējušies draugiem.lv, bet Saša nav
Un iedrukājot Sašas vārdu uzvārdu google rādās tikai krieviski teksti,kas pie velna Saša tu pa latvieti?
Vari necensties tiks Saskaņas Centrs pie varas,pacieties taču nedaudz,un Ušakovs arī dzīvs,tā kā nelej asaras par tautu, kura tevi interesē mazāk par 100 deputātiem un vēl mazāk par ''oligarhiem''....
Juti šito Saša?
_________________ Whiskey for my men, beer for my horses!
alibaus... Pajautā sev, vai Tu biji par Valdi Zatleru tad, kad viņu ievēlēja? Ja Zatlers būtu par tautu, visus četrus gadus liktu pārskatīt otrreiz daudzus lēmumus, ja prettautiski.
Bet nekas... tūlīt Zatlers (pareizāk - lieliskā PR gājiena izdomātāji) uzbliezīs savu partiju (kur Zatlers būs izkārtne) un darbosies jaunajā Saeimā. Balso par viņiem, malaci. Ej labāk savu oligarhu paslīcini, piemēslojot Daugavu ar vainagiem.
Shadowmen, atslābsti un samierinies. Negribi samierināties? Taisi daudz bērnu, lai latvieši neizmirtu.
Imhotep neuzskatu,ka ''mēs'' visi esam Latvijas tauta...neuzskatu un neuzskatīšu....Un skatos,ka neizproti vārdu nacists..(tāpat kā puse krievu tautas)...Latvieši nav nacisti,bet ir divas tautas vēsturē pierādījušas,ka labāki nacisti par viņiem nav...
Saskaņas centrs arī nevēlas atdzīt Latvijas okupāciju,tieši tāpat Krievija neatdzīs nacismu(Malači vācieši,kas tomēr to atdzīst)...Un tas,ka daudzas tantiņas kliedz uz latviešiem,ka viņi ir nacisti un fašisti ir tas pats,kas ja es visu laiku atkārtotu vienu teikumu neatkarīgi no tevis teiktā...
Imhotep saprotu,ka tev tuvāka tā otra tauta un jau kopš seniem laikiem Krievijai patīk Latvijas teritorija,bet kāpēc tā diez ko savu neciena?Ja cienītu dotos robežas virzienā...
WerNeo-vienkārši piegriezušies pēdējā laika visi referendumi,akcijas utt...Tev par Valdi ir pilnīga taisnība,bet lielākā tautas daļa skrien kā dumjas aitas betona sienā....
Un par bērnu taisīšanu-pilnībā jāpiekrīt Korn,esmu jau sen sapratis,ka ar tautu/aitām mēs drīz būsim Krievijas sastāvdaļa,un šādā valstī(kad tāda būs) es nedzīvošu,tā kā esmu ieplānojis aizkavēties šeit vēl 5 gadus un tad došu pēcnācējiem iespēju piedzimt valstī,kur varbūt latviski runāšu tikai es un draudzene,bet galvenais,ka maniem bērniem nebūs jāklausās/jārunā imhotepa iemīļotajā krievu valoda....
Aizmirsu piemetināt - shadowmen, tu esi truls kā celms, tev ir vistas intelekts un baktērijas redzesloks.
Turpmāk diskutēt ar šito temuli nevēlos. Saņem personīgo banu no manis.
Jā, nosaucam par nacistu + vēl kādi personiski apvainojumi un aizskrienam noslēpties, intelektuāļa imžopepa taktika - galva smiltīs un visi gali ūdenī. Kurš tad ir tas trulais celms ar baktērijas redzesloku?
KoЯn... Nu tad jāsamierinās ar to, ka šo teritoriju apdzīvos citi (krievi, ķīnieši, arābi, āfrikāņi). Tukša jau šī teritorija nepaliks.
P.S. Lai gan, neradīt pēcnācējus te un skraidīt apkārt pastalās un vicinot prievītes, tajā pašā laikā teikt, ka te viss auzās... vai tā ir cieņa pret latvietību?
Es kaut kur piekrītu WerNeo. LATVIJAS tautai, t.i. tās diviem dominējošiem etnosiem - latviešiem un krieviem - nu ir pēdējais laiks aizmirst pārinodarījumus, jāparstāj ķildoties par sīkumiem un jāsāk skatīties baisajā nākotnē, jo būs jāstājas pretī nopietnam ienaidniekam - vispasaules globalizācijai ar tās nēģeriem, čurkām, dzeltenajiem un citiem pabirām, kas te drīz gāzīsies iekšā kā neapturams cunami. Ja neapvienosimies, mūs iznīdēs pa vienam - i` letiņus, i` krievus.
Nevienam jau tie "Tavējie" te netraucē - tikai, lai iemācās valsts valodu, pārtrauc tos 9. maija balagānus pie Pārdaugavas megasveces un sāk cienīt Latvijas pamatnāciju. Un ne jau "sliktie latvieši" viņus te par alieniem un nabadziņiem, sistiem un pazemotiem pataisa, bet paši.
Un agrāk, kad vēl bija K. Ulmaņa laiki, manuprāt bija "Latviešu tauta". Tāds marazms kā "Latvijas tauta" parādījās pēc tam, kad te sapludināja "kultūras nesēju" barus.
Tam vienam "dominējošajam etnosam" te vispār nemaz nebija jābūt. Tas etnoss mākslīgi radīts augonis, kuru kā sāk mēģināt ārstēt, tā tas sāk strutot un pūžņot.
Un necenšos kūdīt uz naidu vai tamlīdzīgi...paši latvieši jau sevi arī ir norakuši..bet nespēju izturēt šos slēptos veidus,ka lai savāktu atbalstītājus tiek spēlēts uz divām valodām...Es neesmu tik lētticīgs un neticēšu,ka Sašas sirds ir tīra,jo šajos laikus visi dara lai kaut ko iegūtu,visur apakšā ir apslēpts kaut kas...Un pēdējās dienās izskatās,ka kāds(gan jau oligarhi,tikai ne A-komanda,bet gan īstie oligarhi) skaisti pilda iepriekš uzrakstītu plānu,kuram pavisam drīz redzēsim kulmināciju ...un tas ir bēdīgi ..
shadowmen... diemžēl, Latvijā zog visi, kur vien var un ko vien var. Katram ir attieksme: "ko man valsts dos, labāk pats sev sagādāšu... un nodokļus par to nemaksāšu". Vieni dara, lai izdzīvotu... citi, lai iedzīvotos... citi, lai atļautos biezo kārtā skaitīties... vēl citi, lai Villu kaut kur ASV nopirktu... un vēl citi, lai viņi skaitītos bagātākie. Veidojas piramīda no "lai izdzīvotu" līdz "lai skaitītos bagātāie" (un lielākā daļa, visos slāņos, nemaksā nodokļus) .
Lai attaisnotu katrs savu zaglīgumu, visi norāda uz 100 deputātiem (redz viņi nodokļus iztrallina). Piramīdas augšējie slāņi, lai novirzītu negācijas no sevis, zemākos slāņus sanaido savā starpā (kaut vai krievu/latviešu jautājums). Savādāk vēl zemie sacelsies un visām bagātībām auzas.
Piramīdas augšējie slāņi, lai novirzītu negācijas no sevis, zemākos slāņus sanaido savā starpā (kaut vai krievu/latviešu jautājums). Savādāk vēl zemie sacelsies un visām bagātībām auzas.
Un vispār... KoЯn, Tu esi aizdomājies, ka Imhoteps ir lielāks latvietis (tieši patriotisma ziņā) par Tevi? Viņš runā latviski, viņš Latvijā strādā un redz tajā nākotni, kamēr Tu jau stāvi pie kases, lai nopirktu biļeti izbraukšanai (joprojām ar prievīti rokās).
Uz priekšu, manus uzskatus veidoja vide kādā uzaugu, radot imunitāti pret piesaistīšanos šai zemei un valodai. Ir dienas, kad krieviski runāju vairāk kā latviski un nav runa par darba vietu. Es vienkārši dzīvoju kā internacionāls indivīds, apslāpējot savu etnisko identitāti. Un jūtos tiešām atvieglots, ka man nav jāuztraucas, cik cilvēki nobalsos vēl rīt, man pietiek ar ikdienišķām problēmām :>
zivs... vieni piemin "fašistu dienas", otri "tēvijas karu". Par ko te Latvijas vai Krievijas patriotiem tagad cepties? Nedz vieni bija par Latvijas interesēm, nedz otri. Tagad tikai vectētiņi stāsta, ka glāba Latviju... savu dirsu (atvainojos par izteicienu) glāba, nevis Latviju.
Kad un kāda latviešiem ir "fašistu diena"? o_O Ā, domā 16. martu, ko krievi un krievu d*rsā lienošie puslatvieši ir tādu padarījuši, aurojot, kā tas aizskar utaino jūtas?
Un vajadzētu palasīt, kas bija tie leģionāri un kāpēc viņi tādi bija, pirms te attaisnot Latvijas okupācijas "svinības" un visus bāzt vienā maisiņā.
Zivs... Mazāk ļurini, skatoties ziņu portālus, vairāk uzzini, kā bija! Tev ir informācija, ka dažādās frontēs karot varēja gan latvju tēvs, gan dēls - viens pret otru?
Pēc N gadiem... abi saka, ka karojuši Latvijas labā. Pa vidu bija daudz cilvēku, kas negribēja karot, bet viņus spieda. Iesākumam palasi kaut vai Alfrēda Dāvida grāmatu "Skaidas". Tajā laikā puika, kas nācis no Latvijas laukiem... paspēja pakarot abās pusēs...
Nekomentē spēlītes un nelasi par tām... to dara daudzi. Komentē grāmatas, ko lasi... ja lasi (par ko gan šaubos).
P.S. Ceru, ka neuztversi kā apvainojumu, bet kā viedokli.
Es grāmatas lasu (sarūgtināju?), pie tam aktīvi. Pie tam, lasu arī vēstures grāmatas. Ziņu portāliem vispār nepievēršu uzmanību, ja nu vienīgi just for the lulz komentārus palasu, kā visi plūcas. Pie tam, tādi kā Tu, kas mīļā miera labad arī savu māti par m*uku sauks, ka tik krievs (vai jebkurš cits valstī nevēlams cilvēks) laimīgs, ir visuzjautrinošākie.
Varbūt sāc veikt presītes un muguras muskuļu vingrinājumus, ja reiz mugurkauls tāds pavājš un grūti krieva priekšā taisni nostāvēt bez klanīšanās un locīšanās (neuztver to kā apvainojumu, bet ieteikumu, protams)?
Zivs... Tu jau aizraujies apvainojumos (par manu mammu). Tas patiesi aizvaino (bet tāds jau bija Tavs mērķis, ne?).
Nelasi "vēsturnieku" grāmatas, lasi cilvēku grāmatas, kas par realitāi raksta, nevis pagriež izdevīgi vēsturi valsts nostājai.
Man mugurkauls ir tāds, kāds ir - filtrēju informāciju. Neskatos pēc tautības, skatos pēc darbiem... valsts labā!
Un ko es redzu? Gan latvieši pērk biļetes uz citām valstīm, gan vietējie krievi. Gan latvieši forumos ēd viens otru, gan vietējie krievi. Nu bet kamī neesam visi vienādi?
Jā... gan krievi izsūtīja latviešus, gan latvieši izsūtīja... pag... nē taču, latvieši krievus neizsūtīja uz sibīriju, arī krievijas teritoriju latvieši tā kā nav okupējuši un latvieši arī nav piespieduši visus krievus rakstīt krieviski ar latīņu burtiem (atšķirībā no savu laik' krievijā pieņemtā likuma par kirilicu).
Tauta, kas aizmirst savu vēsturi ir nolemta to atkārtot. Padomā par to!
Nedrīkst pieļaut, ka krievvalodīgie kāpj uz galvas, bet jāprot dzīvot saskaņā arī vienā valstī blakus dzīvojot.
Man līdzīgi kā Kojānam sava etniskā izcelsme un nacionalitāte galīgi nav svarīga, valsts svētki man nenozīmē neko vairāk, kā brīvdienu. Katrā tautā ir labi un sakarīgi cilvēki, un katrā tautā ir atrodami iedomīgi eksemplāri un maitas gabali. Sakarīgs latvietis vienmēr pratīs sadzīvot ar sakarīgu krievu vai kautvai sakarīgu melnādaino. Jā, es ar esmu internacionāls globālists un uzskatu, ka problēma ir ne tajos labākajos cilvēkos, kas taisa visādas problēmas un pūš ziloņus, un visādos pie varas esošos spēkos. Katrs normāls cilvēks piekritīs par to, ka štrunts vai latvietis vai krievs, galvenais, ka labi cilvēki, dzīvo saskaņā un draudzīgi. Labāk ir vēsturei pārvilkt pāri treknu strīpu un saskandināt par to, nevis te tērēt laiku pilnīgā marazmā.
Man parasti šitās ultranacionālistu tēmas izraisa nicīgu smīnu. Tas taču ir stulbi, tērēt savu dzīvi kasoties par šitādām muļķībām.
Vajadzētu mācīties no Malaizijas, kur dzīvo gan indieši, gan ķīnieši, gan vietējie, gan vēl šādi tādi. Kur dzīvo gan budisms, gan hinduisms, gan kristīgā ticība. Visi dzīvo saskaņā un mierā, bez aizspriedumiem, nicinājuma pret citiem. Neviens nekasās par reliģiozām vai nacionālām lietām. Tam ļoti palīdz likums - ir aizliegta jebkāda veida aicināšana, savas ticības sludināšana utt, katrs iet un lūdz sev tuvās ticības namā, vai nelūdz neko un miers.
Dibens Kāpurķēde... izsūtīja krievi, bet zini, kas veidoja izsūtāmo sarakstus? Tie paši latvieši, kuriem, kā zināms, otrs latvietis ir gardais ēdiens. Kāpēc citos rajonos no pagastiem netika izsūtīts neviens cilvēks, citos - čupām? Viss bija atkarīgs no sarakstu sastādītājiem. Pie tam, tika izsūtīti uz Sibīrijām un Kazahstānām arī paši krievi no Krievijas.
Tautai nav jāaizmirst sava vēsture. Tomēr to nevajag "spert acīs" pie katras iespējas.
es atbalstu Aleksandra Belozjorova ieceri, un neuzskatu, ka būtu jānorāda uz viņa tautību, kā nācija mēs visi esam latvieši, un esam vienā laivā. ja godīgi, ciest nevaru, ka kādu izraida no laivas tikai tāpēc, ka viņš pēc tautības ir krievs. nedomāju, ka tā ir saskaņas centra aktivitāte, jo viņi galu galā piesedza Šleseru.
tāpēc Aleksandra ieceri par pilsoniskas sabiedrības veicināšanu atbalstu ar visām četrām. cita lieta ir tas, ka juridiski, kā viņš to ir minējis, tās lietas tā tomēr nenotiek. tāpēc papildinu viņa tekstu ar aicinājumu nebalsot par visām tām partijām, kas ir vainojamas pie Bērziņa ievēlēšanas. noskalosim tās vēstures podā.
komentējot dažu izteikumus par to, ka Zatlers esot iemīlēts tikai pēc tam, kad viņš atlaida Saeimu ... es sevi pie tādiem mīlniekiem nepieskaitu, es zinu, kāds Bērziņš ir bijis kretīns, un tāpēc es atbalstīju jebkuru citu kandidatūru, tikai ne Bērziņu. man nav jārisina stulbas dilemmas ar savu sirdsapziņu. tā kā šeit ir ļoti daudz prātīgu cilvēku, domāju, viņiem ar ne.
Un vispār - BEIGTU NAPOLEONU NOROK, LAI TAS NESMIRDĒTU, BET DZĪVU KAĶĒNU BARO AR SILTU PIENU - ir jāatbalsta jebkuri Latvijas nepamatnācijas pārstāvju centieni veidot pilsoniskāku sabiedrību, viņu patriotisms sakot "Dievs, svētī Latviju!" un jebkuras citas labās gribas izpausmes.
alibaus : 8 Jūnijs 2011 18:27:53
shadowmen : 8 Jūnijs 2011 18:56:58
Imhoteps : 8 Jūnijs 2011 19:50:59
WerNeo : 8 Jūnijs 2011 20:04:17
KoЯn : 8 Jūnijs 2011 20:15:14
zivs : 8 Jūnijs 2011 21:13:03
KoЯn : 8 Jūnijs 2011 21:22:04
zivs : 8 Jūnijs 2011 21:26:28
KoЯn : 8 Jūnijs 2011 21:36:21
shadowmen : 8 Jūnijs 2011 20:33:38
Imhoteps : 8 Jūnijs 2011 21:26:02
Imhoteps : 8 Jūnijs 2011 21:39:15