Vēl viena tēma, kas galīgi ne par tēmu. | Notepad.lv

Vēl viena tēma, kas galīgi ne par tēmu.

1. andrejsLi : 8 Jūnijs 2011 4:06:57 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vēlos izmēģināt iepirkšanos ārzemju veikalos. Atradu džinsu veici, kurā Diesel jūnija kolekcija maksā tikai 90 $. Vai bikšu oriģinalitātei varētu uzticēties un ja veikals neko neatsūta? Ko darīt, ja tā notiek? Varbūt varat ieteikt kādu veikalu? Veikals: http://www.brandjeansoutletstore.com

2. msh : 8 Jūnijs 2011 4:17:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ko darīt ja tā notiek? Zāģēt vēnas. Ar ko tās jaunās soļķa džinsenes ir labākas par Džordža piecu mārciņu džinsenēm, ja neskaita virtuālā krāna pagārinājumu? Man būtu kauns tādas vilkt jau vārda pēc - vēl citi padomās ja jau pat mugurā diesel, tad mašīnai zem haubes arī un grabažniekā kanna ar zagtu soļķi

3. andrejsLi : 8 Jūnijs 2011 4:37:20 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ar ko atšķiras? Ar kvalitāti un ērtumu. Cena ir ļoti zema zīmolam.

4. Evers : 8 Jūnijs 2011 6:33:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

sasmējos par soļķiem . +1 par Džordža džīnām, pašam tagad kautkādas Dario Biachi (Bijatch! ) tirgū pirktas, gana kvalitatīvas un ērtas, un nav jāraud, ja garāžā bakstoties dīzeli gadās uzliet.

5. andrejsLi : 8 Jūnijs 2011 6:44:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Mīļie cilvēki;

dzīvot ar skaudību un 5 Latiem kabatā, patiešām ir mūsdienās ļoti populāri. Arī nemaksāt nodokļus un zagt degvielu, ir moderni un ļoti labi. Prieks, ka joprojām ir tik pozitīvi un progresīvi cilvēki.

P.S. Es uzdevu konkrētu jautājumu, vēl joprojām gribu atbildes par tēmu.

6. Jetijs : 8 Jūnijs 2011 8:16:42 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Izskatās pēc kaut kādas ķīniešu pakaļdarinājumu bodes. Gan jau bikses dabūsi, zīmols ar būs pareizais, tikai kvalitāte galīgi nekāda. Meklēšanā uzrādās, ka tas saits ir spamojis komentāros, tas nav labs rādītājs.

Un vispār, tu tāds standarta izmērs esi, ka visas bikses der? Man vispār tikai daži ražotāji normāli der, un arī tad jāpiemēra.

Vajag jau nu iet tepat uz vietējām bodēm, kad atlaides ir. Tepat Cloppenburgā nesen bija kalns ar Bossiem, Stockmanī daudz Levi's... Ja tev akurāt vajag jauno kolekciju, jābrauc uz ārzemēm, un arī tur nebūs tādu atlaižu kā te skaties.

7. andrejsLi : 8 Jūnijs 2011 8:34:35 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Levi's Stockmann 35 Ls..Tāda pati krutka. Vispār, tas veikals mani pilnībā nesajūsmina, vecas kolekcijas par lielām cenām. Izvēle arī nemaz nav tik laba.
    Visi izmēri man noteikti neder, bet internetā var izvēlēties pareizo. Mani interesē iepirkšanās tieši ārzemju veikalos. Firmu veikalu cenas jaunajām kolekcijām, zemākas droši vien atrast nevar?

8. ruukjis : 8 Jūnijs 2011 8:27:20 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nez, uz tirgus pirktās džinsenes kvalitātes ziņā ir krietni virs Levi's - vismaz man tāda pieredze. Tāpēc esmu zvērējis nekad mūžā vairs nepārmaksāt par kaut kādu brendu... es par džinsiem.

9. andrejsLi : 8 Jūnijs 2011 8:45:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nez, varbūt gadījās krutka? Ar lielajām kompānijām bieži problēmas diez vai gadīsies, kvalitāte viņiem visiem ir svarīgs priekšnoteikums.

10. ruukjis : 8 Jūnijs 2011 9:16:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu vēl labāk - ja man ir iespēja iegrābties firmas veikalā, tad tas ir tikai vēl viens iemesls, lai nepārmaksātu par brendiem.
    Runājot par kvalitāti, piemēram, man tirgus džinsi kalpo ~1 gadu, nezinu vai tas ir daudz vai maz man liekas pieņemami.

11. shadowmen : 8 Jūnijs 2011 13:54:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu tu gan huiņu lej Ir kaut vai starpība,ka tirgus džinsi jau gadu stāv ārā(lietus vai saule),bet veikala džinsi tiek turēti iekšā...

Tirgus prece totāli ir zem jebkura līmeņa,un ja kāds man stāsta,ka Lewis džīnas ir sliktākas par tirgus preci,tad tā jau ir atpalicība(nevajag no kaimiņa Sašas pirkt džinas ar bļitku Lewis<bija kādreiz tāda mode nopirkt herņu un piešūt no Lietuvas iepirktās bļitkas)..

Nezinu kā citos Latvijas tirgos(moška Liepājā ir zelta bedre ),bet Rigas tirgū drēbes ir vienkārši neaprakstāmas,pie normālas slodzītes botes izjuks 2 nedēļās,tas pats ar t-krekliem,biksēm...

Un vispār man ir šoks....Biju domājis,ka nu jau cilvēki iemācījušies atšķirt kvalitātīvu no sūda,bet izrādās,ka starp notepadiešiem netrūkst,kas nav iemācījušies...
    Sorry par uzbraucienu,bet tagad pat lielākā daļa bomžu iet uz veikaliem iepirkties

Tak cilvēki sameklējiet savu godu...Nevajag lepoties ar to,ka iepērkaties tirgū vai humpalās,vai pērkast drēbes Rimi drēbju nodaļā...Saprotu reizēm apstākļi spiež,bet ar tādām lietām nelielās...Neesmu ne tuvu biezajam līmenim,bet pēdējo reizi tirgū iepirkos kad man bija 11 gadu,un tad jau sajēdzu,ka dranķus tirgo,bet vajadzība spieda...

Es vairs nepazīstu nevienu cilvēku,kas pērk drēbes tirgū(un nav man visi biezi draugi vai arī brandu fani)....Pat humpalās ir labākas drēbes par tirdziniecēm....

Jūs vienīgais attaisnojums,ja Liepājas tirgus(vai varbūt kādas citas pilsētas) ir tiešām ar kvalitāti,bet ja runa ir par Rigu,tad tas ir vienkārši pizģets...

12. Sysadmins2 : 8 Jūnijs 2011 14:30:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Neticas, bet izrādās Shadowmen`s beidzot kaut ko pa tēmu un sakarīgu uzrakstījis Nāksies man beigās tevi izņemt no banulistes

13. shadowmen : 8 Jūnijs 2011 15:25:35 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man arī neticas

Ja runa iet par kvalitāti,tad novērtēju kvalitatīvas drēbes,bet netīk man pārmaksāt...
    Piemēram,nepērku Armani jaunāko kolekciju Harrard vai Selfridges veikalā,bet izvēlos nedaudz vecāku modeli kādā no outletiem

Bet vispar vairāk fanoju par kvalitatīvām outdoor drēbēm...Patīk Lafumas apģērbi(uzskatu,par vidējās klases apģerbiem),patīk Karrimor utt...

Vasarai ONeill,pārbaudītas vērtības-Adidas utt...

Arī viskijs garšo no vidējās kategorijas(Jack Daniels,black,gold label utt)...

Gan jau pienāks diena,kad varēs atkal soli augšup pakāpties,bet nekad nebūšu tas kurš maksā 500 mārciņas par vienu t-krekliņu,bet par labu Lafumas ziemas jaku gan

Un sen ir pierādījies,ka nopērkot kvalitatīvu preci sanāk vēl beigās ietaupīt,jo nokalpo 5 reizes ilgāk....

14. Sysadmins2 : 9 Jūnijs 2011 13:54:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Beidzot es Shadowmen piekrītu tavai domai, malacis ! Tikai tā ir jādzīvo, dzīve ir dota vienreiz un to ir jaizmanto, tā tik turēt! Izņēmu tevi beidzot no savas banlistes.

15. Genādijs : 8 Jūnijs 2011 8:30:03 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kārtējais nožēlojamais zīmulis
    Mazliet atgādina sifon i barada no nasha rasha. Ja dzīvē zīmolam ir tik nenormāla nozīme tad **** ieslēdz smadzenes un izdari sabiedrībai pakalpojumu - sāc domāt pats!

16. Sysadmins2 : 8 Jūnijs 2011 11:32:58 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

andrejsLi, neklausi tos staigājošos tirgus diegabikšus - plāno galdiņu urbējus kuri nemāk novērtēt to ērtumu un kvalitāti ko ražo šie brendi, tie parasti paši mīl staigāt tirgus biksēs un vergot kādam pa 5 Ls dienā, kā arī lepni braukā ar izgrabējušiem bleķiem un par to vēl palielās, bez tam nemāk savu organismu aprūpēt ar labām mantām tie nav speciālisti, bet par tādiem uzdodas, tādi parasti mīl staigāt kumpalu lupatās un pastalās . Es pats iepērkos Diesel veikalos http://store.diesel.com/ un Levis un ne reizi nesūdzos par šo firmu kvalitāti protams izmantoju tos tikai ikdienā pa māju vai pa dārzu, darbā tikai uzvalks un ne reizi man nav bijis ka kaut kāds šuvums atnācis vaļā vai kāds kritisks nodilums bikšu galos, tie ir izturīgi pēc vella, tiešām augstvērtīgi produkti. Reiz man gadījās iegrābties pakaļdarinājumos, pasūtīju no e-bay un tas modelis ko iegādājos totāla kopija Diesel džinsiem, pēc 3 mazgāšanas reizēm tas saplīsa kā veca lupata, lūk jums tirgus kvalitāte.

Mans uzskats par šo mājaslapu http://www.brandjeansoutletstore.com:

1. Nav kontaktu sadaļa kur norādīta firmas rekvizīti, ne arī adrese problēmu gadījumā kur vērsties, parasti tādas lapas saucas par viendienītēm.
    2. Aizdomīgi lēti piedāvājumi, salīdzinot ar orģinalo preču cenām - http://store.diesel.com/ (kad tik tie nav kārtējie pakaļdarinājumi?)
    3. Drusku pačekojot, viņa ir atvērusies nesen : Veidošanas datums : 13-MAY-2011, domeins reģistrēts Čikāgā pats serveris atrodas Ķīnā NS1.4EVERDNS.COM - http://cqcounter.com/whois/?query=218.5.77.19, e-pasts ar norādīts bezmaksas neieviešot uzticību, kā arī jau paspējis iekļūt spamu un scam filtros babysofachoo@yahoo.com

Vismaz es tur neko nepirktu, šādas lapas atveras dažus mēnešus pastrādā savāc naudu un pazūd miglā, atveras ar citu nosaukumu jekurā citā štatā, tāda prakse ikdienā notiek.

17. KoЯn : 8 Jūnijs 2011 11:59:11 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Jūs apavus arī pērkat tirgū (Nice, Abibas, Huņhaņhē)?
    Viena lieta ir apstākļi, bet ar to reklamēties .. nu nez

18. zivs : 8 Jūnijs 2011 16:55:50 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ū ja, bikses un tupeles scēnā nozagt nevari? Citējot Tevi - "Viena lieta ir apstākļi, bet ar to reklamēties .. nu nez"

19. KoЯn : 8 Jūnijs 2011 17:32:14 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

mūziku nepirkšu dēļ ticības, ok, solaris pēdejais albūms, ar roku parakstīts, tika iepirkts random'ā (+ es ļoti sliecos viņu pievienot what.cd, jo tā viņu dzirdētu vairāk cilvēki un arī aizjūras zemēs, jo tā grupa ir +/- populāra), bet jā .. ir lietas par ko maksāt ir grēks, netaisos barot kādu resnu pidarasu ar zelta ķēdi

20. Willis : 8 Jūnijs 2011 12:05:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sestdien nopirku gadatirdziņā džīnsus pa 9.Ls. . Atšķirība no Lee Cooper vai Wrangler ? Piešūtais pļentaks !
    Varbūt materiāls ir mazliet savādāks, bet noteikti ne sliktāks, nošūtas tik pat kvalitatīvi, pieļauju ka 95% žīnsus šuj ar vienām un tām pašām mašīnām .
    Jebkurā gadījumā firmas vai 'nefirmas' dzīnsi pēc max.2.gadiem būs jāmaina .

21. shadowmen : 8 Jūnijs 2011 15:27:32 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

95% mājaslapas taisa ar vienu un to pašu OS,bet vai tas nozīmē,ka visas ir labas?

22. Willis : 8 Jūnijs 2011 12:14:04 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man ir tirgū pirktas New Balance botas, samaksāju 42.Ls, sporta veikalos tādas maksā ap +90.Ls.. Man pie kājas no kura es pērku un kam maksāju .

23. shadowmen : 8 Jūnijs 2011 15:32:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Un kā tu domā kāpēc viņi var pārdod šādas botes uz pusi lētāk?Viņi jau negrib nopelnīt vai ne?
    Tirgus ir labākā vieta kur nopirkt krutku...Nopirksi veikalā krutku,nes atpakaļ un prasi naudu atpakaļ,a tirdziņā ome,kas vakar pārdeva,šodien jau vairs tevi nepazīst...

Vienīgais,ja šis botes ir zagtas no veikala,tā ir vienīgā iespēja kā viņas varētu būt orģinālas...Jo atvedot no ārvalstīm(kur ir jūtami lētāk) neviens tirdzinieks tev par šādu cenu nepārdos,varbūt maksimālais 25% nost...jo ārzemēs viņš pats labākajā gadījumā iepērk uz pusi lētāk,a no tevis viņam vajadzīga peļņa....

24. Willis : 8 Jūnijs 2011 17:24:52 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vari pasūtīt arī pēc katologa, uz vietas tur pašu ejošāko preci, cenā līdz 30.Ls..
    Es šitās New Balance 404 gaidīju nedēļu .

25. Jaunzems : 8 Jūnijs 2011 12:17:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Veikalā Rimi ir ļoti labi, ērti un kvalitatīvi apģērbi. Jau divarpus gadus staigāju ar tur pirktiem džinsiem, nu nekas. Gadās nosmērēt ik pa brīdim, uzplēst, nu i ko, nav vismaz deviņdesmit lati vējā. Aizlāpi un miers. Tur ir aŗī ļoti labi džemperi.
    Ja gribas arī kaut ko mazliet ekskluzīvāku, tad iepērkos Reserved. Tur arī nav ekscesīvi dārgi (30 lati par labiem džinsiem ir nedaudz), un neesi ne idiotisks dikheds, kuram zīmoli ir viss, un nepaliksi arī kaunā, sēžot uz terases ar dažiem tādiem.

Bet ar apaviem gan ir citādi - tikai Ecco. Ķīniešu tirgū pirktiem zābakiem mute atveras jau pēc mēneša, bet man ir gan Ecco vasaras kurpes, gan sandales, gan zābaki. Un visi jau vairāk par trim gadiem.

26. shadowmen : 8 Jūnijs 2011 15:40:04 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

2 gadus staigā ar vieniem džinsiem,''gadās nosmērēt,UZPLĒST''...cik reizes 2 gados esi uzplēsis?(gan jau kādas 8 reizes kā minimums) Nu man,piemēram,nepatīk ar visos stūros uzplēstām džinsām vazāties apkārt...

Ja nesaprati mani-tava attieksme pret apģērbu ko velc mugurā izsaka jau to,ka neesi un nebūsi tas tips,kas piedomā ko uzvelk,kas piedomā pie kvalitātes.Tad tikai rodas jautājums vai pret savu izskatu arī izturies tik vienaldzīgi?Svara zāles apmeklējumi un futbols sveša lieta?Un kā ar mazgāšanos?Tak po pāris karstas vasaras dienas var izlaist,ne?

Zinu šitos kadrus,kas staigā apskrambātām drēbēm,smird pēc vakardienas un ar saviem 60 liekajiem kg domā,ka ir seksuālākie čaļi pilsētā

Tieši dēļ tādiem gribas reizēm sabiedriskajā transportā gribas izlīmēt uzlīmes ar uzrakst ''cik tomēr jauki būtu, ja mēs visi katru dienu nomazgātos un VISMAZ reizi trijās dienās izmazgātu drēbes''...

Un uz terases sēžot ar ''dažiem labiem'' paliksi gan kaunā,vēl pie tam smagā,nosaucot reserved par kaut ko ekskluzīvu

27. Jaunzems : 8 Jūnijs 2011 16:39:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pirmkārt, es nekad neesmu teicis, ka staigāju ar vieniem džinsiem.
    Otrkārt, nē, neesmu no tiem tipiem, kas ir "pofig, ka rokas melnas un divas vietas man autobusā blakus brīvas, dzīvot var"
    Treškārt, ko tu dari autobusā, ja tev būtu kauns atrasties Reserved džinsos publiskā vietā? Man šķiet, ka tev ir arī iPhone. Reserved es pērku nevis zīmola un dizaina dēļ, bet gan kvalitātes. Es ar zīmoliem nelielos, bet kaunā paliktu, ja uz terases nonāktu ar tirgus džinsiem.
    Ceturtkārt, mans mīļākais apģērbs ir labs polokrekls (~Ls20) un džinsi (~30).
    Piektkārt, sēdi savos Armani džinsos un aizrijies ar savu Hennessy,

28. shadowmen : 8 Jūnijs 2011 17:15:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pirmkārt-Tu esi teicis,ka uzplēs,aizlāpi un močī tālāk(šāds fakts liecina par to,ka vairāk par 2 džinsām tev nav un diemžēl arī abas ir lāpītas vai ar caurumiem)

Ko es daru autobusā,ja man kauns atrasties reserved džinsos?-Tu mani nesaprati,man patīk taupīt uz lietām uz kurām varu taupīt,nebraucu ar autobusu,bet gan vilcienu(jo man tas ir izdevīgāk,ērtāk(varu pagulēt),plus auto ir viens,un draudzenei vajadzība ir lielāka pēc mašinas,bet arī tas drīz mainīsies ) Nu nepatīk man sabiedriskie transporti(kuram patīk),bet reizēm iekārtojas tā,ka ir jābrauc,neko nepadarīsi(bet kā jau teicu,esmu ceļā uz to lai vairāk nebūtu sabiedriskais transports jāizmanto...)

Man nekas nav pret reserved džinsiem(pret tirdziniekiem gan),vienkārši tavs izteiciens,ka ja vēlies,ko ekskluzīvāko nopērc reserved džinsus vienkārši iespārda...Atdzīstu arī letākas firmas,un pieredze rāda,ka katram ir sava mīļākā firma,vilties var arī armani...Bet nosaukt reserved par ekskluzīvu tā ir aprobežotība...

Man nav iphone un nebūs,jo kvalitāte neatbilst cenai(uzskatu,ka ,piemēram, lafumas jakas cena atbilst kvalitātei),bet ar lielāko prieku iegādošos kādu no jaunākajiem HTC modeļiem...

''Es ar zīmoliem nelielos, bet kaunā paliktu, ja uz terases nonāktu ar tirgus džinsiem.''-tieši tā..tu pats visu izteici...

Ceturtkārt-kāds polo krekls pa 20ls un džinsas pa 30ls,ja iepērcies Rimi drēbju sadaļā?Tur tādas cenas?Tad labāk iepērcies drēbju veikalos,kuru specifika ir drēbju tirgošana,nevis pārtikas veikalā,kuram sajēga par drēbēm nekāda...Jo pa 20ls var kvalitatīvu t kreklu nopirkt(džinsiem gan uzskatu,ka nedaudz jāpiemet...)

Nav man armani džinsi(bet pāris t-krekliņi gan ),un Hennessy nav viskijs(kas atkal parāda tavu līmeni,ja nezinu,tad nepļurksti)..Un esmu dzēris arī Hennessy ne reizi vien un nekad neesmu nožēlojis iztērēto naudu...(tici man,nav tas pats,ka lētie aliņi)...

Un es necenšos ieskaidrot,ka jāpērk brand drēbes,bet saprotu cilvēkus,kas pērk(vēl arvien nesaprotu cilvēkus,kas nopērk vienu plānu armani šallīte par 4000 mārciņu-tas ir par traku),un arī saprotu tos,kas iepērkas tirgu,ja vajadzība spiež vai ja vecāki vairāk naudiņas nedod,bet nevajag klaigāt,ka pirkt diesel džīnas ir zīmēšanās.Man galvenais ir kvalitāte un esmu nonācis pie secinājuma,ka džinsos pa 10-15 ls neatradīsi kvalitāti,arī tirgū t krekliņā pa 3-5ls...Es pie šā slēdziena nonāca pēc paris smagām iegrābšanās reizēm bērnībā(kad pa ilgi krātajiem 10ls,mazs bērnelis būdams,nopirku smukas botes,kas pēc 2 nedēļām izjuka pa detaļām.),tad nu pēc 5 šādas reizes saproti,ka labāk sakrāt 40ls un paņemt botes,nevis 2 reizes pirkt pa 20ls....

Gan jau vienu dienu tu domāsi tāpat,agrāk vai vēlāk visi nonāk pie šāda secinājuma...tikai izbrīna,ka tu vēl neesi nonācis,būtu jau tā kā laiks,liels puika jau esi

29. Jaunzems : 8 Jūnijs 2011 18:00:07 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ar "ekskluzīvs" es domāju nevis krutāko ciemā, bet kaut ko neikdienišķu. Katru dienu Pekinas pīli jau neēd.
    Otrkārt, lāpu es lāpāmās bikses, kuras es lietoju, teiksim, pārgājieniem vai mājām. Uz randiņu ar tādām es neietu.
    Treškārt - polokrekls par 20 latiem ir iegādāts Reserved.
    Ceturtkārt - Jagermaišter ir labāks pļegurs par cenu.
    Piektkārt - man garšo vīns.

30. andrejsLi : 9 Jūnijs 2011 0:29:03 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Šim viedoklim var piekrist, bet tik tālu, cik atļauj pašu zīmolu oriģinalitāte. Zīmoli parasti ir tie, kuri rada kaut ko ļoti interesantu. Piemēram, šī sieviešu apakšveļa ir sākusi no 0 Etsy! Pateicoties pircējam un unikalitātei, tā iekaroja slavu.

31. KoЯn : 8 Jūnijs 2011 13:07:57 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es arī nedzenos pēc visiem tiem Diesel, Levi vai vēl, kas tur ir, jauniešu veikalos paceļu parasti vērtībā ap 30ls, vairāk paliek žēl. Un nedzenos arī pēc kvalitātes, man tieši patīk tas sub džinsu balinātais audums, kurš viegli plīst, bet labi izskatās.

Apavi gan ir galējība, tagad eksperimentēju ar kedām (aim mainstream bitch u know), bet tā visu laiku bija dārgā gala nike/adidas

Toties visu pārējo es iepērku ar akcijām un maksimāli lēti visādos cropp utt..

32. shadowmen : 8 Jūnijs 2011 13:44:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ieteiktu noskatīt lētas aviobiļetes(Rīga-Oslo-Londona) un aizbraukt kārtīgi aptaustīt un iepirkt brandus....Biļetes ir lētas,ja brīvs laiks ir,tad nekādu problēmu,viesnīciņa uz nakti arī 30-70 mārciņas(centrā,lai nav tālu jāvelkas)..Aizbrauc un kārtīgi sapērcies,būs gan kvalitāte,gan labas cenas,gan milzīga izvēle...
    Ja interesē varu ieteikt,kur ko meklēt,kuru viesnīcu ņemt utt...
    Protams,tad paris simtiņus vajadzētu,jo dēļ vienām biksēm nebrauksi,bet nu pa parīs simtiņiem nespēsi atvest mājās drēbes,ja pareizos veikalos iepirksies(ir daudz veikali,kur brandu drēbēm outlets...)..

33. Ralfie : 8 Jūnijs 2011 14:41:40 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kad ir nauda tad tikai custom šūtas bikses, kādas pasūtu - tādas uzšuj! Kvalitāte nesalīdzināma..
    pa 100ls uzšūs tādas bikses, kur neviens brends pat tuvu nestāv.. vēl pie tam pats var iejusties dizainera lomā, tas ar patīkami.
    Ja kādam vajag, varu iedot šuvēju kontaktus..

34. izredzētais : 8 Jūnijs 2011 18:32:58 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ralfie, nemudli, tev vienkārši patīk ka šuvēja tevi mērot kārtīgi apgrābsta .. labāk 2x pa 30ls aizstaigāt līdz "masāžai" un par atlikušo naudu piemeklēt bikses ākstos protams.

Nez, tā vien šķiet ka visi skrien no vienas galējības otrā. pats es agrāk arī biju apsēsts ar brendu drēbēm, taču tas pēc zināma laika pārgāja. ir savi iecienītie veikali kuros iepērkos un pie tā arī palieku, kā arī jau labu laiku neviens brends manās acīs nešķiet vērtīgāks par nebrendīgu apģērbu, taču zināmai kvalitātei un sev tīkamam stilam ir jābūt.

sitiet mani nost, bet neatlaidīgais (bet varbūt lielīgais?) shadowmans manī izraisa zināmu smieklu devu

35. shadowmen : 8 Jūnijs 2011 18:45:17 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Jaunzem,nākošreiz izsakies precīzāk....neko citu man tev nav ko teikt(tas bija pozitīvi)...

36. andrejsLi : 9 Jūnijs 2011 0:13:56 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Oh. Paldies par diskusiju - daļa no tās ir pat baudāma!

Nav tāda zīmola, kurš savu vietu nebūtu iekarojis bez darba. Tos atzīst, jo tos ir novērtējis pircējs, kuram ērtības un kvalitāte kaut ko izsaka. Runājot par cenu un zīmēšanos - domāju, te nav neviena, kurš zīmolu apģērbus pirktu par 200 Ls, ja to pašu varētu izdarīt par 100.

Pašam iet pie šuvēja, arī varētu būt risinājums. Starp citu, man vēl nav neviena šo zīmolu apģērba!! Reserved un tam līdzīgos neskaitu, jo tas ir parasts tirgus līmenis. Mani interesē:

kvalitāte,
    ērtums,
    vizuālais izskats,
    saprātīga cena!

Kur Rīgā to var atrast?! Stockmann, Dressman un vēl 100 nez kādu, tirgo pagājušo kolekcijas par neadekvātām cenām! Ka viņi klientus uzskata par muļķiem, bija mans iespaids apmeklējot Stockmann! Iepirkšanās ārzemēs un internetā šobrīd ir vienīgais glābiņš, ja gribas ko skaistu par saprātīgu cenu.

Tiem, kas šeit noliek zīmolus - lūdzu pastāstiet objektīvi, kā Jūsu pirktās tirgū bikses ne ar ko nav atšķīrušās no labu zīmolu apģērbiem! Zīmoli savu vietu ir iekarojuši ar darbu un tas ir tas, kas nepiemīt 90 % pakaļdarinājumu. Citādi, tie arī būtu atzīti.

37. Sysadmins2 : 9 Jūnijs 2011 14:30:56 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

andrejsLi, reti tādus cilvēkus var satikt kuri saprot kā tu, es tāpat dzīvoju izvēlos tikai kvalitatīvu produkciju, to nekad nav iespējams iestāstīt cilvēkiem kuriem ir savi pretēji uzskati, protams atrodas arī bomži kuri ar ložņā pa miskastēm un tur atrod labas mantas un par to viņš staro un fano, tas ir viņu dzīvesveids un tu viņu nepāraudzināsi, tā viss ir audzināšanā, tā bija atkarīga no mammas un tēva ko ieaudzināja bērnībā. Latvieši Latvijā ir parsvarā ir ļoti skopi, sadarboties var tikai ar tādiem kuri saprot kas kvalitāte tie nekad neskopojas un naudu neskaita tie iegulda ilgtermiņā, tie kas to nesaprot tiem ir savs galvā un visu dzīvi patīk muļāties, čakarēties pirkt visu lēto, tikai tad kad viņš paliks vecs sapratīs ka ar katru gadu viņš atpaliek arvien vairāk un vairāk no realitātes, kas novedīs pie depresijas un totālas nabadzības, pat līdz bomžošanai, jo savas dzīves laikā viņš neko nav iekrājis un nekur nav pavirzījies no tā rodas atpalicība un zūd dzīves jēgā, kā tāda. Ir jādzīvo un jābauda reālā dzīve kartru dienu, neviss jāskaita nauda savā makā, ir vienkārši jāpriecājas to ko dzīve ir devusi un to jaizmanto.

38. Genādijs : 9 Jūnijs 2011 8:35:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Idiņi Uz tādiem plāniem prātiem brendīgie kantori arī pelna Ja jūs āmurgalvas nesaprotat elementāru lietu, ka samaksājat vismaz 50% no summas tikai par nosaukumu tad man jūsu ir vienkārši žēl

39. andrejsLi : 9 Jūnijs 2011 9:00:19 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tici man gudrīt, ka peļņas % viltojumiem un tirgus uzcenojuma ir daudz augstāks par 50 %. Un starp citu, zīmoli ir tik dārgi, jo tos veido komanda, kurai nemaksā grašus Ķīnā.

Zini, ka tie, kas vāc padārgo Lipton tēju, strādā 10 stundas dienā, vācot minimums 35 kg lapu dienā ar rokām, bez brīvdienām un dzīvo māla mājās? Liela daļa algu nav redzējusi pat 9 gadus! Viņiem algu izmaksā ieliekot to pensiju fondā x vai salabojot cauros jumtus mājām. Tas nav joks, bet notiek jau daudzus gadus. Tiesa, Lipton nav vainīgs pie šīs situācijas, bet vienalga - izvēlies, kam maksāt savu naudu.

P.S. Antiņš.

40. Genādijs : 9 Jūnijs 2011 9:53:36 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

"jo tos veido komanda, kurai nemaksā grašus Ķīnā"

ār jū šjōr losi?

41. Sysadmins2 : 9 Jūnijs 2011 15:26:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sorry, sanāca iepostēt ne tur !
    andrejsLi, reti tādus cilvēkus var satikt kuri saprot kā tu, es tāpat dzīvoju izvēlos tikai kvalitatīvu produkciju, to nekad nav iespējams iestāstīt cilvēkiem kuriem ir savi pretēji uzskati, protams atrodas arī bomži kuri ar ložņā pa miskastēm un tur atrod labas mantas un par to viņš staro un fano, tas ir viņu dzīvesveids un tu viņu nepāraudzināsi, tā viss ir audzināšanā, tā bija atkarīga no mammas un tēva ko ieaudzināja bērnībā. Latvieši Latvijā ir parsvarā ir ļoti skopi, sadarboties var tikai ar tādiem kuri saprot kas kvalitāte tie nekad neskopojas un naudu neskaita tie iegulda ilgtermiņā, tie kas to nesaprot tiem ir savs galvā un visu dzīvi patīk muļāties, čakarēties pirkt visu lēto, tikai tad kad viņš paliks vecs sapratīs ka ar katru gadu viņš atpaliek arvien vairāk un vairāk no realitātes, kas novedīs pie depresijas un totālas nabadzības, pat līdz bomžošanai, jo savas dzīves laikā viņš neko nav iekrājis un nekur nav pavirzījies no tā rodas atpalicība un zūd dzīves jēgā, kā tāda. Ir jādzīvo un jābauda reālā dzīve kartru dienu, neviss jāskaita nauda savā makā, ir vienkārši jāpriecājas to ko dzīve ir devusi un to jaizmanto. Absolūti Tev piekrītu, visu cieņu !

42. ruukjis : 9 Jūnijs 2011 15:45:38 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tu esi ļoti nožēlojams cilvēks, ja vienīgais, kas tavā dzīvē sagādā prieku ir dārgu rotaļlietu iegāde un nauda kā tāda.

43. Willis : 9 Jūnijs 2011 9:57:15 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Viss tavs rakstītais par zīmoliem ir fufelis. Domā ja ir kāds oriģinālais plentaks piešūts un rakstīts Made in Italy tad tas ir ražots Itālijā, nekā nebija, tas viss ir ļai varētu cilvēki viens otra priekšā pazīmēties !

Ir Vācu firma DELMOD šuj sieviešu un vīriešu apģērbus uz birkām Firmas zīme, klāt piešūts Made In Germany utt., tikai tos vīriešu kostīmus šuj Rīgā firmas "Latvija" telpās (kaut kur pie Lubānas tilta) un vēl otrs DELMOD kantoris ir Baltkrievijā.

Savesta Japāņu šūšanas tehnika, un kvalitāti kontrolē Delmod firmas pārstāvji - kā Ķīnā !

Genādij, es biju pirmais !

44. Genādijs : 9 Jūnijs 2011 10:06:20 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pirmais vai pēdējais nav būtiski Nožēlojams ir fakts ka ir tādi idiņi kas zīmola dēļ paliek pilnīgi debīli ok bābas bet tipa veči?! geji nah

45. ruukjis : 9 Jūnijs 2011 15:38:44 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu, nu, nu. Pasties, kas darās auto forumos, tur kārtīgi onkas ir gatavi acis izskrāpēt viens otram, lai tikai pirādītu, ka BMW ir krutāks par Audi. Bet galu galā arī tie ir tikai zīmolu kari. ;)
    Vai, ja paņemam pavisam tuvu tēmu, tad to pašu novērojam arī IT pasaulē, piemēram, ASUS>MSI; Apple>PC, utt.

46. andrejsLi : 9 Jūnijs 2011 15:46:30 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

BMW un Audi abi ir zīmoli, bet Žigulis vai viltus Mercedess nebūt ne. Mēs diskutējam par kvalitāti un ērtumu, ja vari pierādīt, ka tirgū tā ir līdzvērtīga - klāj galdā!

Ja kāds šeit plēš kādam acis, tad daži rupji un trāpīgi komentāri no viena augstāk postējoša džentlmeņa puses. Kurš neko sakarīgu par tēmu tā arī nepateica.

Un jā, par Tevi - ko Tu zini, kas viņam rada prieku? Man piemēram, tā nav nauda, kaut neesmu bagāts, bet slikti, nosacīti arī nav. Ar šādām frāzēm mētājies noteikti tikai internetā?

P.S. Pabaudi dienu.

47. izredzētais : 9 Jūnijs 2011 17:51:10 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

andrejsLi, nu nav jau tā ka zīmolu apģērbam piemīt tikai kvalitāte un ērtums. Zīmola apģērbam piemīt arī dizains un ražotājfirmas logo, kas arī sastāda lielāko daļu no apģērba vērtības (taču ja šis apģērbs tiek iegādāts par discountiem tad tā jau ir pavisam cita runa. zīmīgi ka šāds apģērbs dikti ātri zaudē savu vērtību pēc zināma laika un tieši dēļ novecojušā modeļa(dizaina) tas var tikt iegādāts krietni lētāk - tas liek aizdomāties par ko īsti tiek maksāts pērkot apģērbu no jaunajām kolekcijām - te nu vairs nevienam neieskaidrosi ka maksāts tiek tikai par kvalitāti) ja intresē tikai kvalitāte un ērtums, tad uz armani biksēm pat nav jāskatās, ļoti labas bikses ir atrodamas denim ream un taml. veikalos.

48. ruukjis : 9 Jūnijs 2011 17:55:15 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

=>andrejsLi
    Nu, pierādīt, ka uz tirgus ir labāk, diezvai varu, varu tik vēlreiz atgādināt par savu pieredzi, tas arī viss.
    Un tādas frāzes es raidu tikai tā tipa virziena - mums ir sena "mīlestība".... turklāt izlasi tā kārtīgi, ko viņš raksta: no sākuma viņš tevi sirsnīgi noskūpsta uz pēcpuses un pēc tam muld par to, ka cilvēki, kas iepērkas tirgū slīkst depresijā un kļūst par bomžiem... tur ir jābūt kaut kādai galvas traumai, lai līdz tādiem secinājumiem nonāktu.

49. shadowmen : 11 Jūnijs 2011 7:31:09 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ruķim taisnība-par gaumi nestrīdās!!! Vienam patīk tirgus botes,vienam Nike,vienam kādas pa 3000ls,un ne vienmēr kvalitāte būs tām pa 3000ls labāka(viltojumi utt),bet gandrīz vienmēr tirgus botēm(pa 10ls) kvalitātes vienkārši nebūs,viltojumi būs daudz vairāk utt...

Tik pat labi varētu izvērst garu diskusiju par mašinu zīmoliem utt...karoč vismaz man apnika,un cilvēciņi ,kas sāk spļaut ārā trīs rupju vārdu savirknējumus tikai parāda savu līmeni...skumji,žēl tādus kā Genādijs,tukšs cilvēks tu esi ja uzskati,ka cilvēki,kas pērk kvalitatīvas drēbes ir geji utt...Tukšs ,tukšs cilvēciņš...

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas