ko nozīmē: padziļinātas zināšanas IE | Notepad.lv

ko nozīmē: padziļinātas zināšanas IE

1. migors : 7 Jūnijs 2011 18:46:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tā kā rīt darbā ņemu sekretāri tad šodien skatot cauri sasūtītos CV pie vienas kandidātes papildus prasmēm atradu šādu ierkakstu.

* padziļinātas zināšanas MS office
    * padziļinātas zināšanas Internet explorer

Man ir jautājums kovarētu nozīmēt "Padziļinātas zināšanas Internet Explorer"

Pr ms office es varētu piekrist, wordā tur ir ļoti daudz fīču bet IE mani atstāja neizpratnē

2. natolv : 7 Jūnijs 2011 18:54:14 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nosūti atbildi, un pajautā, ko nozīmē "Padziļinātas zināšanas Internet Explorer", pēc tam ieposto šeit, un varēs, beidzot, nedaudz uzjautrināties par gudriem IE lietotājiem
    Patiešām, nezinu, kas skaitās padziļinātas zināšanas IE...

3. migors : 7 Jūnijs 2011 19:00:26 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Rīt darba intervijā pajautāšu

4. APOC : 7 Jūnijs 2011 19:22:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Izpratne kā pareizi ievadīt proxy parametrus/exceptions. Spēt pieslēgties pie FTP izmantojot IE funkcionalitāti. Notīrīt nevajadzīgos addonus/restore default settings. Security/Privacy/Advanced sadaļu pārzināšana.
    Uzņēmumos, kur strādā ar n-tajām web aplikācijām ir ļoti svarīgi uzturēt "tīru" IE, lai nesāktos visādi javas un citi gļuki.
    Nav raķešu zinātne, bet parasts mirstīgais vairums iespēju nezin.

5. WordPad : 7 Jūnijs 2011 19:24:23 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tas nozīmē ka viņa māk strādāt ar internetu. Explorer vienkāršiem cilvēkiem skaitās internets, tā to dzirdu no viņiem diendienā. Nav ko brīnīties.

6. Ralfie : 7 Jūnijs 2011 23:05:43 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man gan šķiet, ka tas nozīmē, ka tava jaunā sekretāre mācēs apiet prokša/rūtera bloķētās lapas. un to, ka tu viņai reāli maksāsi par sēdēšanu "draugos"..

7. RicoPico : 8 Jūnijs 2011 8:05:24 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Rēciens! Tā tas patiesībā arī varētu būt...

8. TrakaisKursis : 8 Jūnijs 2011 16:41:46 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Šis lika notikt manai dienai! Paldies!

9. KoЯn : 18 Oktobris 2011 16:06:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

migors tā arī nepateica, ko atbildēja kanditāte .. mošk jau pirmajā dienā uz galda paņēma priekšā :?

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas