wnk caur Skype čatu vai videozvanu. Tas nemaksā necik. Ja vien tajā galā Vācijā ir tas Skype. Ja nav, lai uzliek, lai viss ir bezmaksas. Mans tētis reizēm runā ar radiniekiem no Vācijas, abos galos ir Skype un tas ir par velti.
Es, starptautiskaam sarunaam, izmantoju SKype Out. Pagaidaam nekas leetaaks nav atrasts. Taa kaa Skype ir arii pieejams uz telefoniem, tad vispaar nekaadu probleemu. Piesaistam Paypal pie Skypa un neuztraucamies ka saruna peekshnji paartruuks.
īsā termiņā pirkt tālruni, kas atbalsta skype zvanus neatmaksāsies, vispār minēju, ka skype neinteresē kā variants
interesēja vairāk mob.op. salīdzinājumus or smth like that, bet tagad jāpēta arčēna links
Saakumaa prasi ka ikdienaa vajag, tagad par iisu terminju runaa? KO tad iisti gribi?
No mob. operatoriem nekad neko leetu nesagaidiisi. Eiropas saiema gan piespieda, bet Skype ir leetaaks.
P.S. Man telefons, kas atbalsta Skype ir atmaksaajies ljoti. NO kaadiem 80 latiem, liidz padsmit meenesii.
Taa ka ej drachii citur.
termiņš ne vairāk par gada ceturksni, ar ikdienu biju domājis sazināties, katru dienu .. do not be so mad at me :S
būs jāpadomā tālāk un rīt darba laikā jāpazvana uz to bezmaksassarunas.lv
KoЯn : 5 Jūnijs 2011 2:01:57
archeens : 5 Jūnijs 2011 6:50:05
reGative : 5 Jūnijs 2011 8:48:05
grisha : 5 Jūnijs 2011 12:25:10
samurajs : 5 Jūnijs 2011 14:10:20
KoЯn : 5 Jūnijs 2011 18:51:50
grisha : 5 Jūnijs 2011 21:39:42
KoЯn : 6 Jūnijs 2011 1:07:50