Man ir 1kw monobloks un viņam ir viena nesmuka problēma, kad nekas pie viņa nav pievienots viņš tumbas izdod izteiktu dūkoņu. Piemēram man uz datora atslēdzas audiokarte ik pēc pāris minūtēm, kad nekas neskan un sākas tā dūkoņa. Nav zemējums vai kas?
Nuja - fons iet ieejās. Pamēģini apmānīt stiprekli - ieejā (abos kanālos) pieslēdz pa rezistoram 1-10 KOhm starp signāla vadu un korpusu. Tas samazinās ieejas pretestību, un fonam būs mazāk iespēju rasties.
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
Tā varētu būt, ja ieeja paliek "karājoties gaisā", kad nekas nav pieslēgts ieejai, kurai ir augsta jūtība vai ieejas pretestība. Tik pat labi, tā var būt nepietiekama barošanas filtrācija, pažuvuši elektrolīti u.c. Var arī pamēģināt pārspraust barošanas vadu rozetē, pagriežot to par 180, reizēm šis joks nostrādā...
_________________ Strīdies ar idiotu? Padomā – varbūt arī viņš dara to pašu…
Man tas fons (dūkoņa) parādās, kad izslēdzu kompi. Tiklīdz šatdauņojās, tā sāk dūkt kā resna kamene. Bet, par laimi, man ir paradums pastūzi slēgt ārā kopā ar PC. Tā ka mani īpaši nekrata tā dūkoņa standbayā. Komplektācija- liels Kenwood daudzkanālu resīveris (100W uz izeju) (iegūts savulaik par litru jāgerīša), un divi Radiotehnikas S70 bumbāstiki (atņemti vectēvam, ieskaidrojot, ka, lai klausītos LR1, pietiek ar parastu radio).
Wuu : 30 Maijs 2011 16:41:45
samurajs : 30 Maijs 2011 17:35:02
mildaa : 31 Maijs 2011 9:34:54
RicoPico : 31 Maijs 2011 14:12:22
Wuu : 31 Maijs 2011 16:00:35