Vai apmeklējot kino izvēlaties 3D filmas? | Notepad.lv

Vai apmeklējot kino izvēlaties 3D filmas?

Vai apmeklējot kino izvēlaties 3D filmas?
Skatos tikai 3D
4%
 4%  [ 3 ]
Ja ir piedāvājums, tad izvēlos 3D
24%
 24%  [ 17 ]
Man vienalga, jo formāts nav noteicošais
24%
 24%  [ 17 ]
Ar 3D tikai redzi sabojāšu
13%
 13%  [ 9 ]
Manā pilsētā tas nav pieejams
27%
 27%  [ 19 ]
Kas ir 3D?
5%
 5%  [ 4 ]
Kopā Balsis : 69

1. shady : 4 Maijs 2011 19:53:51 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ImageLai gan parasti kino aktīvāk tiek apmeklēts ziemas sezonā, tad man kino “bums” ir uznācis tieši pēdējā laikā. Arī šodien iemetu aci filmu piedāvājumā un pieķēru sevi pie domas, ka nu jau, lai aizietu uz filmu, manu prasību kritērijam klāt ir nācis vēl viens ķeksītis. Ja līdz šim svarīgs bija žanrs, sižets un aktieru sastāvs, tad tagad šim sarakstam pievienojas arī formāts. 3D vairs nav nekāds brīnums, un nu jau kinoteātros gandrīz katra otrā filma tiek piedāvāta šajā formātā, un skatītāji labprāt tās arī skatās. Protams, arī es neesmu izņēmums, jo, ja filma tiek piedāvāta 3D, tad labprātāk izvēlos šo variantu, bet kā ir ar jums?

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

2. aoma : 4 Maijs 2011 19:57:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man nav pieejams, bet vispār jau es zinu, kas TAS ir Smuki... Ja varētu, tad noteikti tādu vien skatītos.

3. jurgenz : 4 Maijs 2011 19:59:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

tākā es uz kino eju tad, kad nobastoju kādu lekciju or vnk sanāk negaidīti aiziet, tad parasti eju uz to filmu, kura patīk un ir attiecīgajā laikā. Formātam nepievēršu uzmanību

4. Wuu : 4 Maijs 2011 20:06:02 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nesen izgudroja labas brilles, kas pārvērš 3D par 2D

5. daGrevis : 4 Maijs 2011 20:11:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Subtitri nogalina! Plīvo gar acīm un pavedina Mūs tos lasīt.

http://twitter.com/#!/daGrevis
    http://last.fm/user/daGrevis
    http://ask.fm/daGrevis

http://dagrevis.lv/

6. niki : 4 Maijs 2011 20:26:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vienu reizi esmu bijis, taču pēc filmas man sāka sāpēt galva, nācās apciemot slimnīcu uz laiku, kopš tā laika negribās vairāk tāda veida filmas skatīties ;)
    Neskatoties uz to, ka sāp galva man katru dienu, es jūtos ļoti labi..

7. foxsk8 : 4 Maijs 2011 20:32:50 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Neesmu bijis uz nevienu 3D, īsti nevaru iedomāties to visu pasākumu, laikam ja būs jāaziet, bet no veselības viedokļa, īsi veselīgi tie 3D nav, atceros, ka kaut kur izskanēja info, ka pat kāds esot zaudējis redzi vai nomiris, vot īsti neatceros, tāpēc negribu 100% šo apgalvot.

Profesionāla mājas lapu izstrāde | Styleweb.lv

8. ruukjis : 5 Maijs 2011 9:06:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

=>foxsk8
    Nē, nomiris neviens no 3D nav, tāpat arī redzi neviens nav zaudējis - tas ir pilnīgs absurds. Patiesībā 3D tavu veselību vispār nekā neietekmē - tobiš sekas nav paliekošas. Ar 3D ir tāpat kā ar jūras slimību - tev varbūt reiboņi, nelaba dūša galvas sāpes, bet tas viss tikai uz brīdi, kamēr skaties filmu.

9. RicoPico : 6 Maijs 2011 13:13:42 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ir, ir nolikta karote 3D seansa laikā. Es gan pieļauju iespēju, ka tā bijusi laimīga sagadīšanās, bet nu anyway- Ziņa pāršalca visu pacauli un izraisija plašu mediju rezonansi burbuli.
    http://www.apollo.lv/portal/fun/articles/191613

10. ruukjis : 6 Maijs 2011 13:26:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu tas būtu tāpat kā apgalvot, ka kādam ir kuņģa vēzis dēļ jūrasslimības. Un atslēgas vārdi ir "pārmērīgs satraukums" nevis 3D.

11. WerNeo : 4 Maijs 2011 20:56:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kaut kā sagadījies tā, ka tās filmas, kas ir 3D, man sižetiski galīgi nešķita filmas, bet kaut kāds reklāmas rullis. Nesaproti... no vienas puses iespaidi par 3D, no otras... filma - nekāda (bez vēstījuma un stāsta).

12. fufcix : 4 Maijs 2011 21:20:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ja filma ir fufelis tad vienalga kādā formātā, 3D nav glābšanas riņķis. Galvenais lai laba filma.

13. darklight : 4 Maijs 2011 22:35:14 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ja ir iespēja, izvēlos 3D. Bet, ja godīgi, vienīgā kaut cik sakarīgā filma šajā formātā bija Avatar. Viss pārējais ir bijis diezgan liels fufelis sižeta ziņā. Un vēl - pēdējo Resident Evil skatījos abos variantos, un tas 3D tikai traucēja uztvert filmu, līdz ar to 2D versija likās daudz baudāmāka.

14. rasty : 4 Maijs 2011 22:41:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

esmu izbaudījis filmas gan 2D, gan 3D, un pat ir izbaudīts 4D.. go planet.. bet ja izvēle starp 2D un 3D tad priekšroku dotu 3D.. jo 90% gadījumu pēc laika atkārtoti noskatos to filmu datorā vai tv

15. dzhonsons : 4 Maijs 2011 23:05:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sen, sen atpakaļ biju uz "Spiegu bērni 3" Tā laikam arī bija pēdejā reize, kad izbaudīju 3d labumus

16. Maris77 : 6 Maijs 2011 13:35:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Uz parastu filmu nemaz nav jēgas iet uz kino, ja nu vienīgi tā ir latviešu filma. Var tak mierīgi mājās DVD nolūrēt vai kompī. Vienīgais,ka 3D būtu obligāti jādublē latviski,jo subus lasot var acis izmežģīt. Tāpēc eju tikai uz multenēm kas ir 3D latviešu valodā.

17. Evers : 6 Maijs 2011 13:38:42 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

No 3D filmām esmu redzējis tikai Asiņaino Valentīdienu un Avataru. Skatīties patīk, tomēr jāatzīst gan, ka acis nogurst, un šeit par visiem 100% vārds vārdā piekrītu daGrevis teiktajam "Subtitri nogalina! Plīvo gar acīm un pavedina Mūs tos lasīt" - no tiem jau arī acis tieši sāp un nogurst. Uzskatu, ka subtitri 3D filmās būtu jāaizliedz vispār. Lai cilvēki, kuri nesaprot valodu, iet skatīties filmas 2D versiju ar subtitriem.

18. Aldis : 8 Maijs 2011 22:44:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

a es atkal domāju, ka nevis jāaizliedz, bet gan jānoliek piemēram zemāk, zem filmas uz melna fona un 2D formātā Jo kas notiks ja nākotnē izdos kādu Franču filmu 3D formātā, iesi skatīties bez subtitriem? (Piemēram, pamēģini Taxi franču variantus paskatīties bez tulkojuma, vai subtitriem)

19. zivs : 9 Maijs 2011 8:15:32 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kur tad Kojāns ar savu "filmas kinīšos skatās tikai lašaras. Īsti vīri filmas zog no scēnas!" vai kā tur attieksmi?

Par tēmu runājot, pašam grūti spriest par tiem 3D priekiem, jo līdz šim nevienu tādu filmu vienkārši neesmu redzējis ...

20. Evers : 9 Maijs 2011 10:04:29 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Filmas skatīšanās kino nav vienā maisā liekams ar filmu datora/tv ekrānā. Kino apmeklējumam ir pavisam cita garša, kuru pirātos nenokačāt.

21. Imhoteps : 9 Maijs 2011 9:20:06 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man pēc Avatāra acis kļuva sarkanas kā pēc nedēļas kodiena. Paša seansa laikā jau pēc kādām 30 min. acis sākušas asarot un tā līdz seansa beigām. Domāju, vaina brillēs, palūdzu citas - odin h.j. Sīkā arī sūdzējās.
    Tā kā, secinājums viens - absolūti visiem 3D neder. Tehnoloģija vēl bērna autiņos. Varbūt ar laiku.
    P.S. Ikdienā brilles nevalkāju.

Hidden: 

22. m_janis : 9 Maijs 2011 20:21:23 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tā kā principā neapmeklēju popkorna ēstuves, bet kino Rīga (šķiet vienīgais, kur tas idiotisms nav) 3D nerāda - neesmu vēl skatījies un domāju, kamēr redzes bojāšana netiks aizstāta, piemēram ar hologrāfisku attēlu - arī neskatīšos.
    Par nomiršanu - tur protams, cits iemesls, bet tas ka 3D čakarē redzi ( un arī smadzenes, kurām nedabiskā info jāapstrādā), jo acis kopš dzīvības rašanās pieradušas pie citāda veida attēla uztveres, tieši tāpat, kā ausis nav domātas, lai tur iebāztu kaut kādu skaņas avotu, bet lai uztvertu skaņu no attāluma.

23. ruukjis : 10 Maijs 2011 9:14:09 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Smadzeņu "čakarēšana" - jā, redzes "čakarēšana" - nē, būsim godīgi, tev nav ne mazākās nojēgas, par ko tu runā.
    Tavi iekdienas darbi redzi čakarē nesalīdzināmi vairāk kā 3D kino apmeklējums, piemēram, avīzes lasīšana/datora bakstīšana transportā, lasīšana pustumsā, uzturēšanās piesmēķētā telpā utt, utjp, es šo sarakstu varētu turpināt ilgu un dikti.

24. Maris77 : 9 Maijs 2011 23:37:10 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Stipri apšaubu, ka reizi mēnesī skatoties 3D filmu var redzi sabojāt vairāk, kā sēžot 25h diennaktī pie datora monitora.

25. Doktors Streindžlovs : 10 Maijs 2011 5:16:33 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tā kā man 3D nekādu sliktu pašsajūtu nerada, tad es, ja ir iespēja, skatos 3D. Pamatojums tam ir pavisam vienkāršs - filmu skatīties kino ir vērts tikai un vienīgi specefektu dēļ (attiecīgi es tur eju tikai uz lielajiem specefektu grāvējiem), un 3D tos uzlabo diezgan jūtami.
    Par tiem subtitriem gan piekrītu - nesen biju aizgājis skatīties Thor, un kaut kādu organizatorisku gļuku dēļ viņiem filma bija bez titriem. Es jutos kā paradīzē!

26. Athlons : 10 Maijs 2011 14:39:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

nē... iztikšu pagaidām bez 3 dē...
    pavisam vienkārša iemesla dēļ - viņi ta uzņem filmu ar parastajām kamerām, tobiš, fokuss vienmēr ir uz kādu noteiktu vietu... un ja priekšplānā esošajam kretīnam, kas, protams, ir fokusā, aiz muguras ir kāda kudi smukāka būtne, tad acis nevilšus mēģina sofokusēties uz viņu... un te arī acu noguršanas iemesls - 3 dē filmās mēs mēģinam saskatīt to ko nevar saskatīt, jo tas nav fokusā... 2 dē filmās tādas problēmas nav jo, viss ir vienā plaknē, nav svarīgi fokusā vai ne...
    kāmēr filmās nebūs bezgalīgais asums, tikmēr īstu kaifu bez noguruma 3 dē filmās mums neredzēt kā savas ausis...

27. Brutto : 16 Maijs 2011 14:21:45 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man te provincē nav tādas lepnas lietas, kā 3D kino. Krievu laikos pat Rīgā uz stereo kino nebiju, kad visa klase brauca ekskursijā. Tā kā nez kā man tas ietu pie sirds, bet gan jau ar laiku nobaudīšu..nekur jau nedēšos.

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas