Lietojot rūteri man ātrums ir ap 16-18 mbps, bet ar varu ap 80! Ne gribās sēdēt pie vada, bet zaudēt 3/4 no ātruma ari nevēlos par kuriem tomēr maksāju. Kā pareizi visu nokonfigurēt, lai nav tādi ātruma zudumi.
Lietojot wireless vada vietaa, aatruma zudumi buus vienmeer, protams ne tik lieli. Iespeejams tev pie wireless settingiem ir iesleegts wireless b nevis g 54Mbps. Visticamaak wireless signaalam ir kaadi skeersli, ja iespeejams, naaksies ruuteri paarvietot un tad patesteet aatrumu. Ja tas nepaliidz, tad abos galos jaaliek speeciigaakas antenas, vismaz laptopa galaa noteikti - kaads kvalitatiivs usb pulkis vai pcmcia karte. Lai gan 5dbi antenai stipruma zinaa buutu jaapietiek. Cik taalu atrodies no pasha ruutera? Vai nav ieks ruutera settingiem kaads bloks iesleegts?
Pameegini noresetot ruuteri un paskati vai laptopa kartei ir uzlikti jaunaakie draiveri. Pameegini paeksperimenteet ar laptopa kartes wireless iestatiijumiem. Tai arii jaadarbojas 54Mbps G mode. Kaads wireless modulis ir laptopaa?
emsiem : 2 Maijs 2011 11:15:24
Element : 2 Maijs 2011 12:51:55
emsiem : 2 Maijs 2011 13:34:21
Element : 2 Maijs 2011 16:57:50
emsiem : 4 Maijs 2011 11:36:13
faq : 4 Maijs 2011 14:15:48