Ko domājam par portāla jauno veidolu? | Notepad.lv

Ko domājam par portāla jauno veidolu?

Ko domājam par portāla jauno veidolu?
ir labāk nekā gaidīju
13%
 13%  [ 11 ]
ir ok, bet šo to labprāt pamainītu
43%
 43%  [ 36 ]
portāls kā portāls, tikai krāsa nomainījusies
7%
 7%  [ 6 ]
v2 bija labāks, bet gan pie šī pieradīšu
19%
 19%  [ 16 ]
gribu atpakaļ v2
13%
 13%  [ 11 ]
teikšu visiem jau zināmo - “es aizeju”
2%
 2%  [ 2 ]
Kopā Balsis : 82

1. shady : 26 Aprīlis 2011 18:44:22 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Image Nu jau gandrīz nedēļu dzīvojam jaunu dzīvi, jo Notepad.lv ir kļuvis inovatīvāks, zaļāks un svaigāks. Lielais apjukums un ņirbēšana gar acīm ir beigusies, un katram ir izveidojies savs viedoklis par šeit notiekošo, kuru daži jau ir izteikuši citās tēmās. Nu mēs vēlētos šos iespaidus apkopot vienkopus nelielā aptaujā. Ļoti ceram, ka tas mums palīdzēs saprast, vai esam uz pareizā ceļa, un mūsu ieturētais virzības kurss atbilst mūsu lielākās lasītāju daļas vēlmēm. Vai arī palīdzēs saprast, kur esam pieļāvuši kādu kļūdu.

Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
    Google+ Notepad.lv

2. WordPad : 26 Aprīlis 2011 19:20:20 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ātrdarbība ir labāka un tāpēc patīk, pārējais po. :]

3. nevertell : 26 Aprīlis 2011 19:37:57 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Riebjas, ka, ja neesmu ielogojies, rakstu komentāru, spiežu podziņu "PIEVIENOT" un, kad esmu ievadījis savu paroli, mans komentārs tur vairāk NAV. V2 tā nebija.

Un kautkā mazāk aktīvs tagad tas forums ir.

Bet visādi, citādi ĻOTI LABI PATĪK!

4. Crow : 26 Aprīlis 2011 19:45:26 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tas ir V2.5 ar jaunu skinu. Inovācijas es nevienas neredzu.
    Bet citādi - pie bagiem pieradīšu, moš foxša kaķis izlabos. Ir ok.

5. nevertell : 26 Aprīlis 2011 19:52:17 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nevis fokša kaķis, bet lapsskritulis.

6. Crow : 26 Aprīlis 2011 20:38:56 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Naē, lapsskrituļa kaķis tomēr. Man šķiet, ka jamais tikai pie šprices te, bet -you know- ar 2 ķepām lēnāk tā lieta iet kā 10 pirkstiem. Un vēl tā pele...

http://www.notepad.lv/sapnu-tulks-ko-nozime-tavs-sapnis-t3452.html#34502
    Un biedra Samuraja posts zemāk

Let's start bitching about V4... googles versiju sistēmā :>

7. eelektro : 26 Aprīlis 2011 19:58:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

ir jau labo ... nosākuma domāju kādā zaļo lapā esmu iegājis . bet paskatoties kādu adresi ievadīju un logo takā ar dzirdēts .. .sapratu ka pareizi trāpijis

un par to pievienošanu ar nepatīk :/ ... labi ka komentu izlasīju ctrl+c jau nospiedu

edit: gribētos to fīču kur ķip IT jaunumi u.t.t kad uzbīta ar žurku uz kāda lauciņa izlec pelēks pretīgs klucis priekšā .. nu galigi garam ... labak ta uzlikt transparent uz kādiem 80% ja var
    ... tas tik tā ieteikums

8. Stat1CX : 26 Aprīlis 2011 20:04:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ir OK, ja nebūtu tik raibs būtu vēl labāk Vienīgais kas krīt uz nerviem ir tas ka katru reizi kad izslēdz browseri ir pa jaunu jāielogojas, uz vecās versijas vienu reizi ielogojies un viss.

9. eelektro : 26 Aprīlis 2011 20:11:37 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

+ arī fakts

p.s kaitina ka nevar atrast profils pogu un no sākuma jāiet uz sākums .. varēja arī teiksim uz izvēlnes joslas pašā labajā stūrī ielikt tādu pogu kā profils vai arī popout izvēlni un visām profila kontrolēm kas atrodaas sākumā

& uz meklētāja kā jau parasti būtu jābūt standarta teksta ievadīšanas kursoram bet man tur pirksta kursors
    {es nez vai man monis pa gaišu vai kas bet varētu bik kādu kontūru ielikt meklēšanas teksta logam }

10. izredzētais : 26 Aprīlis 2011 21:14:24 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

arī man jaunā versija tīri ok iet pie sirds, taču raksti un preses ziņas atrodas ļoti nepārskatāmā vietā - bieži vien nepaskrūlēju lapu uz leju un nepamanu jaunumus. piekrītu arī par pelēko kluci uzbraucot uz bildes - tiešām prasītos kādu caurspīdīgumu, kā arī tā pelēkā līnija apakšā nebeidz mani izvest no pacietības

11. samurajs : 26 Aprīlis 2011 21:33:10 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Te nu ir tā: lapas ātrdarbība, jaunās fīčas neapšaubāmi ir pluss. Bet vēl daudz ir jāstrādā pie V3. No redaktora viedokļa tas, ka Raksti nav redzami - nekur neder. Izeja varētu būt augšējais laukums, kurā sākotnēji bija plānoti rotējoši 3-5 raksti, bet saprotu, ka tas nav pabeigts.
    Tāpat arī index lapā prasās vairāk caurspīdīguma, īpaši pelēkie baļķi zem tēmām. Varbūt nevis pelēkiem, bet zaļiem tiem jābūt?
    Hey, foxi, liec savu kaķi pie darba! ;D

2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
    (Bernards Šovs)

12. Aldis : 27 Aprīlis 2011 6:04:12 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Jā, šim piekrītu, vajadzētu gan, lai vismaz jaunāko rakstu parāda tur augšā - savādāk, pirmās divas dienas šķita ka raksti netiek pievienoti, tik pēc tam sapratu ka pa sadaļām jāpaskatās.

13. dzhonsons : 26 Aprīlis 2011 22:11:48 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

A kādas visiem problēmas ar ielogošanos? Es visu laiku esmu ielogojies - automātiski netieku izlogots. Jebšu jūs paši spiežat to smuko "Iziet" pūdziņu?

14. Gakh : 26 Aprīlis 2011 22:29:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Prieks ka tagad foruma tēmas ir daudz pārskatamākas, v2 versijā tas viss bija kā viena liela keyword čupa, nepatīk ka lapa neietilpst visā ekrānā, arī kā jaunumi izkārtoti nepatīk, vairāk gribas klasisko stilu (kāds tas bija iepreikš)
    Apmeklēju NP katru dienu, bet ilgi neuzturos jo acis nogurst no jaunās versijas, pierast nu nekādi nevaru :/
    Būtu forši ja būtu iespēja pamainīt skinus (piemēram atvēlēt kādus trīs skinus, vienu līdzīgu v2 versijai, otru piemēram šito, un trešo vēlkautkādu)

15. Wuu : 27 Aprīlis 2011 0:45:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Sory, bet pilnīgi nelietojami, nezinu ko kas te pīpē, bet portāls ir pilnīgi nelietojams ne informācijas filtrēšāna, ne vizuāli saprotams. To var skaidri pamanīt portāla aktivitātē, ja vel vecie fanupijkas caur šo murgu vel kaut kā spēs izburties, jauns pienācējs nekad mūža nemēģinās iedziļīnāties un saprast kas kur, un kāpēc atrodas.

Es pagaidām izlīdzos ar divkārtēju zūmu.

Zinot Foxi bagu labošana un situācijas uzlabošana vilksies gadiem. Paskatieties tepat augšpusē uz balsošanu =]

Nekādu apvainojumu vai aizvainojumu, shady jautāja, es atbildēju.

16. j.c : 27 Aprīlis 2011 1:03:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Izskatās ļoti nepierasti, bet gan jau pieradīšu - tāpat kā pie TVNET, kad šams nomainīja dizainu....

17. niki : 27 Aprīlis 2011 1:33:32 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

TVNETAM nav ne vainas, skatījos vēl 2003 - 2005 gadus, web vēsturē, salīdzināju dizainu....
    Nu, man nav ko šeit piebilst, man patīk viss, taču derētu pāris uzlabojumi, šur un tur...
    * V2

18. foxsk8 : 27 Aprīlis 2011 6:07:18 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Negribat nelietojat: Viens man briedrs forumā teica, lai uzlieku tumši pelēku hoveri index lapā, tas tika uzlikts, uzreiz 10 citiem džekiem tas nepatīk, uzlikšu 80 transperentu, atkal citiem 50 džekiem nepatiks. Šādi es varu pi**** tiešām 3 gadus no vietas.

Profesionāla mājas lapu izstrāde | Styleweb.lv

19. Nelabojams : 27 Aprīlis 2011 9:01:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

100% taisnība par to apakšējo joslu, tā ir kaitinoša. Varbūt var ielikt kādu ķeksi kaukur, ar ko to var aizvākt netvīterotāji un visādu pribambasu nemīļotāji.
    Citādi jaunā lapa ir OK, pieraduma vaina. Tomēr vēl daži sīkumi.
    Atbildes un quotes komentāros vecajā versijā bija uzskatāmākas un ērtākas. Jā - par to, ko daudzi te atzīmē, par "uzlienošo" kluci un topiku virsrakstiem - man personīgi tāds risinājums netraucē, bet labāks tomēr varēja būt - vai ar caurspīdīgumu, kā te daži iesaka, vai vnk nekur nebīdoties virsū krāsu/intensitāti nomaina.
    Drusku trūkst arī kāda vienojoša fona; rodas iespaids, ka lapas elementi vienkārši baltā fonā izmētāti, nejūt saistību, tādu "viengabalainību".
    Jā, un Dievs, pasargi no Samuraja ieteiktās "rotējošo"rakstu rindas - nekas nav tik kaitinošs, kā kādi nekontrolējami kustīgi elementi, kas uzbāžas un traucē skatīt/lasīt pārējo!

20. Dibens Kāpurķēde : 27 Aprīlis 2011 10:00:40 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pilnībā piekrītu Wuu - lapa ir kļuvusi vispār nepārskatāma. Es te nācu regulāri, lai izlasītu kādas jaunākās ziņas, bet tagad kaut kā grūti orientēties un esmu pieķēris sevi, ka ienāku labi ja reizi dienā (agrāk kādas 3x iekāpu paskatīties vai nav kas jauns).
    Kā arī pie rakstiem komentāru skaits arvien vēl nerādās, tā tad, ja gribu redzēt vai kāds nav kaut ko iekomentējis, tad nākas iet rakstā iekšā un skatīties.

Lai vai kā, bet pagaidām nesaprotu jauninājumu jēgu. OK par visu portālu it kā ir skaidrs - uzlabojumi ir, bet par rakstu sadaļu, tur ir tikai pasliktinājumi - tīri praktiski nekas nav kļuvis ērtāks vai pārskatāmāks, drīzāk otrādāk.

21. mist : 27 Aprīlis 2011 10:07:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pilnīgi piekrītu, vispār nevar saprast vai kas jauns ierakstīts! Vecais labais teiciens - viss vienkāršais ir ģeniālais!

22. AlienZ : 27 Aprīlis 2011 11:08:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

"v2 bija labāks, bet gan pie šī pieradīšu"

Ienākot vecajā, uzreiz bija skaidrs, ka šo rakstu esmu redzējis, aber tos divus nē. Tagad grūti orientēties. Izskatās jau modernāk un tā, bet man, kā konservatīvam cilvēkam, vecais piezīmjbloks patika labāk.

23. flasherr : 27 Aprīlis 2011 13:50:57 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

*dizains - nokrita lapas elementi kā pagadās, gan jau pieradīsim.
    *sākumlapā - pēdējiem foruma rakstiem noņemt to 'komentāri' , atstāt tikai kom. skaitu. neskrollējot būs redzama vairāk info. V2 versijā iegāju, uzreiz redzēju visus aktuālos foruma rakstus, tas bija forši
    *ja ir vairāk kā xx komentāri, dalīt lapās (pagination). pie daudziem komentāriem raksts pārvēršas par gigantisku palagu
    nerunājot par to, ka atverot foruma rakstu automātiski varētu pārlekt uz 1.nelasīto komentu (boot forumā tā ir, forši)

24. foxsk8 : 27 Aprīlis 2011 14:12:46 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Viss tika veidots tā, lai nebūtu nekādu bling bling, vienkārši vizuāli uztverami bloki, kuri ir novietoti tiem paredzētajās vietās, ļoti simply layouts lai neko nesarežģītu.

Par nelasītiem postiem, jau kaut kur minēju, ka būs fīča, ar next un prev pogām atlasīt visas tēmas zaļos kvadrātus, jeb nelasītos ierakstus.

25. Evers : 27 Aprīlis 2011 17:47:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pāris lietas, kas nepatīk ir...

1) Tie pelēkie hovera bloki sākumlapā slikti izskatās, tāpat tur nekādu īpašu informāciju negūstam manuprāt tur uz hoveru neko vairāk nevajag par nosaukuma burtu krāsas toņa maiņu.

2) Nav "Atcerēties mani" ķeksīša un lai ielogojoties no saglabātajām parolēm automātiski nepaņem, paņem tikai tad, kad sāku rakstīt niku.

Citādi nekas tāds īpaši acīs man nekrīt pagaidām. Ir forši!

26. grisha : 28 Aprīlis 2011 12:59:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Neko sliktu nesaku, bet uzjautrinaaja aptauju atbilzhu skatiishanaas. NEvis rezultaati, bet gan vizuaali. Taas iekavas, skjiet galiigi nevietaa.

27. vincister : 28 Aprīlis 2011 13:25:06 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tās nav iekavas, bet gan to svītriņu (heh, kā tos brīnumus vispār sauc?) gali.

28. foxsk8 : 29 Aprīlis 2011 9:11:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tur bildītēm vienai starp otru ir uzlikts margins. Neliels gļuks tur ir, kas tiks arī izlabots.

29. grisha : 28 Aprīlis 2011 13:29:32 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ej nu saproti, varbuut taa domaats, bet varbuut vienkaarshi bugs. Pie bugiem likt negribeejaas, jo taas taadas personiigaas domas un foksis var vienkaarshi ignoreet, ja tas taa arii domaats.

30. Mad182 : 29 Aprīlis 2011 6:01:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nu pēc 3 gadu izstrādes un solījumiem, ka supermegaūber v3 atrisinās visas cilvēcei zināmās problēmas, varēja jau gadīt arī mazliet vairāk. Bet ir labāk kā bija.

31. foxsk8 : 29 Aprīlis 2011 9:12:51 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Bija jau izveidotas vismaz 3 notepad versijas, bet visu laiku nebija tas, ko es vēlējos redzēt, tāpēc visu nācās aizmirst un domāt pa jaunu.

Un ja tas viss ir hobijs, tad reāli who cares, 3 gadi vai 5 gadi? Linux jau arī netapa gatavs 1 dienas laikā. Tā pat Androids arī, nemitīgi attīstās un tādas final versijas nemaz nav.

32. izredzētais : 29 Aprīlis 2011 12:47:14 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

hoorey par mobilo versiju! kārtējais cepums foxim

33. vincister : 29 Aprīlis 2011 12:47:15 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es sapratu vienu lietu, kas šausmīgi nepatīk.
    Izlasu topiku, skatos postu skaits topikā palielinājies - brienu iekšā lasīt atkal, bet pēdējais protams ir tas pats posts, jo kāds redz ir atbildējis uz postu kaut kur topika vidū.
    Un pat ja šie jaunie posti kaut kā būtu izcelti, lasīt vienalga sanāk grūti - jālēkā pa visu topiku.

34. foxsk8 : 29 Aprīlis 2011 12:52:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Šī lēkāšana tiks atrisinātā ar next un prev pogām. Tāpēc jau ir labi, ka tas toolbāris ir visiem, jo reāli es tur varu normāli novietot tās podziņas, kas vienmēr ir pieejamas. Tāda doma jau tam toolbārim ari ir, ka viņš vienmēr staigā līdzi, un tur ir taka visi kontroļi un lietas.

35. norixs : 1 Maijs 2011 13:31:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vai nu esmu par vecu, bet pat ljoti nepatiik! Viss zhib un njirb. Neko vairs nesaprotu,kas kur atrodas. Nu bet jaunajiem jau droshi vien ir o.k. Lai jau priecaajas. Es saku- bai bai!

36. bluebird : 1 Maijs 2011 16:40:33 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Man patīk, ka darbojās ātrāk un, tas ka rāda jaunākās foruma tēmas. Jo vieglāka informāciajs plūsma šeit būs, jo vairāk lietotāju šeit rosīsies

37. Willis : 2 Maijs 2011 3:51:36 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Noteikti saspiestu IT, Raksti, Testi un Preses ziņas logus, lai uzreiz var redzēt vairāk informācijas un NOTEIKTI blakus Jaunākais Rakstos sadaļai pievienotu Nelasītie , tā pat kā sadaļā Jaunākais Forumā , tā kā redzams šajā -> paraugā .

A moš vēl neesmu izkodis foruma lietošanu, dators bija mazliet nokāries .

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas