Laikam vairāk jā, nekā nē.
Ja nav iespēju piekļūt, nejūtu drausmīgu vajadzību. Bet, ja paliktu bez interneta pa visam (gan mājās, gan telefonā), tad, iespējams, justos nedaudz jocīgi, jo nāktos iztikt ar jaunumiem, kurus redzētu TV vai dzirdētu radio.
Kamēr ir ko darīt, tamēr arī nejūtu vajadzību pēc interneta. Kamēr biju alpos, tā arī neprasījās internets, tiesa, bija grūti sagaidīt, kad varēšu iknedēļas mīļākās anime noskatīties...
Hmm, tā īsi nav iespējams atbildēt.
Mājās tā īsti vienīgā izklaides iespēja pašlaik ir internets.
Apgūstamā profesija - IT.
70% no sociālās saziņas notiek caur internetu >.<
, tagad sākās sezona, kad tiek dzerts un pi*ts, tāpēc tik traki tas netiks izjusts, bet nu ziemas mēnešos varu sist ar roki pa krūtīm un teikt : "I got no life" ^^
Tā kā arī vairāk nē, nekā jātobiš vairāk jā nekā nē ... ... Esmu esmu atkarīgs.
Vairāk nē nekā jā. Jā, mana dzīve patlaban sastāda darbs - kaste - miegs un uz riņķi, bet tikpat labi bija nepilns pusgads kad ne reizi pie datora nepiesēdos un netā reizi pa pāris mēnešiem ar kādu ZTE mobi ielūrēju - mutere nespēja tam noticēt
Nav jau vajadzīgs nets, lai varētu atrast kaut kādu iemeslu knibināties ar un ap kompi. Par visiem 110%... izjūtu fizisku diskomfortu, ja vairāk kā 24h neesmu dzirdējis ventilatoru liego žūžošanu, uzstājīgo cieto disku tirkšķēšanu un redzējis tik acij tīkamās visādu krāsu gaismiņas
Atkariigi, kaa juus katrs pasji zinaat, mees esam vairaak vai mazaak no naudas, liidz ar to esam atkariigi no sevis pasju izveeleetaa darba. Ja sjis darbs ir saistiits ar internetu, vienalga, vai to lietojam tikai kaa sazinjas liidzekli, vai peec pilnas programmas, buutu stulbi teikt - nee neesmu, taapeec es drosji teiksju, ka esmu.
p.s. crow, taa bilde gadiijumaa nav no kaada veca counter strike turniira? :>
Man nē. Nets apnīk tik pat ātri, cik lasīt grāmatu vai ko tādu darīt, izmantoju netu tikai lai sazinātos un pieskatītu saitu, arī uzzinātu ātri ko jaunu, bet cenšos vairāk atradīnāties no neta.
Parasti jau esot tā, ka tie, kas ir atkarīgi paši par 100 % ir pārliecināti, ka nav atkarīgi un ar trakajiem arī ir tieši tā pat
Nezinu kā no interneta, bet no datora atkarība ir noteikti. Man vienalga ko darīt, ka tikai pie datora
_________________ ritenis vienkārši ripo
Jāsaka paldies tam, kas radīja bumbu uz kuras mēs dzīvojam un gravitācija arī ir tam visam pamatā.
Kvantu fiziku neskarsim, jo no tās es tā pat nekā nejēdzu.
Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?
_________________ ctrl.lv
Ja priekšnieks visus kolēģus darbā sūta pie tevis, tas var nozīmēt tikai divas lietas - vai nu tu esi labs darbinieks, vai viņš visus sūta nah /via/
Tā jau laikam ir. Ne tikai darbs ir saistīts ar internetu, bet arī hobijs. Šis pats Notepads iesākumā bija tikai entuziasms, tagad jau jāpieskaita pie ikdienas darba un neatņemamas ikdienas sastāvdaļas. Ja neesmu pie datora, tad tāpat brīvā brīdī tiek iečekots no telefona. Un ar visu to, ir nelasīti ziņojumi, tēmas. Visam izsekot līdzi vienkārši nav laika, jāatzīst, ka arī man ir pietiekoši liels laika trūkums.
Esmu, jo:
1. Preces pērkam caur interneta katalogiem
2. Attāliem klientiem (80-100km) pieslēdzamies caur internetu, ja vajag palīdzēt
3. Datori jāatjauno caur internetu, jāatjauno antivīrusu programmatūra
4. Vajag epastus, lai saņemtu pavadzīmes, sūtītu piedāvājumu klientiem, vnk atbildētu klientiem,ja radusies problēma
5. nado netu, lai ielogotos kādā no soc. tīkliem, lai atbildētu uz vēstulēm, apskatītu bildes.
6. vajag netu, lai mākonī noglabātu savus foto (beckup)
7. vajag netu lai ātri noskaidrotu kur dzīvo klients (maps.google.com)
8. vajag netu lai dabūtu kādu recepti
9. vajag netu, lai ielogotos augstskolas sistēmā un palasītu materiālus
10. vajag netu, lai varētu nokārtot eksāmenu augstskolas e-sistēmā.
11. vajag netu, lai ātri atrastu lētāko apdrošināšanu auto
12. vajag netu lai pārbaudītu vai nav uzradušies sodapunkti e-csdd sistēmā.
14. utt
...
n- vienkārši vis sir ineternetā.
P.S.- protams cenšos atturēties no neta. Braukāju ar veļuku, skatos TV, pavadu laiku ar draudzeni un pastaigājos pa Liepāju
_________________ Cietumā nesēž tik ilgi, cik jūs internetā!
Nesūti uz google, ja neesi tur neko publicējis. Bet ja tomēr sūti uz turieni, tad definē pareizos atslēgvārdus.
http://usinss.wordpress.com
deivs001 : 17 Aprīlis 2011 21:49:04
dzhonsons : 17 Aprīlis 2011 22:03:41
Creep : 17 Aprīlis 2011 22:10:28
KoЯn : 17 Aprīlis 2011 22:29:49
~~
Hmm, tā īsi nav iespējams atbildēt.
Mājās tā īsti vienīgā izklaides iespēja pašlaik ir internets.
Apgūstamā profesija - IT.
70% no sociālās saziņas notiek caur internetu >.<
, tagad sākās sezona, kad tiek dzerts un pi*ts, tāpēc tik traki tas netiks izjusts, bet nu ziemas mēnešos varu sist ar roki pa krūtīm un teikt : "I got no life" ^^
Tā kā arī vairāk
nē, nekā jātobiš vairāk jā nekā nē...msh : 17 Aprīlis 2011 23:24:24
Crow : 17 Aprīlis 2011 23:41:50
Mr.Death : 17 Aprīlis 2011 23:48:09
niki : 17 Aprīlis 2011 23:57:59
jonjs : 18 Aprīlis 2011 8:40:54
Starp citu, kas tā tāda relativitātes teorija?
Evers : 18 Aprīlis 2011 9:15:16
nevertell : 18 Aprīlis 2011 9:31:15
ruukjis : 18 Aprīlis 2011 15:21:50
Jaunzems : 18 Aprīlis 2011 15:42:43
Nitro : 18 Aprīlis 2011 16:16:50
shady : 18 Aprīlis 2011 20:47:15
Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
Google+ Notepad.lv
usins : 18 Aprīlis 2011 22:54:37
aoma : 18 Aprīlis 2011 22:55:30